Santo, a Twoje posty o "żałosnym bajernie", "śmiesznym siti" itp to byłyby lajkowane przez niezakompleksionych ekspertów jak rozumiem?
-
-
EUROPEJSKI Futbol [Temat zbiorczy]
SaNtO Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Chelsea odpadła przez przypadek.
Chłopie weź się przebódź jak można napisać że odpadli przez przypadek jak od 31 minuty grali w przewadze odpadli bo byli słabsi i się z tym pogódź.
PS: Ktoś mi kiedyś powiedział "Lepiej w milczeniu udawać głupiego niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości" zastanów się co piszesz a potem pisz bo kompromitacja.
Kazragore spokojnie przyzwyczajaj sie do Santo bajarza w tym watku :D
gratuluje tym,którzy jeszcze biorą posty Santo na poważnie :)
trol głodny,to prosi o jeść :)
Przypadkowo stracona bramka to przypadkowe odpadnięcie. TO chyba proste to zrozumienia.
Dzisiaj niestety dalej przechodzi śmieszny real no i na całe szczęście Wielki Juventus
Juventus w tej czwórce jest kompletnie od czapy, równie dobrze mogłaby za nich grać np Legia i potencjalny rywal (ktokolwiek nim będzie) nie odczułby różnicy ;)
We Włoszech polegnie kazdy z nich a na wyjeździe stare dobre włoskie catenaccio i mamy finał :)
Potem wyłączamy fife czy taż managera i wracamy do rzeczywistości.
taki obrazek krąży po sieci. ktoś się bardzo przejedzie :)
[img]https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t1.0-9/s480x480/11174987_890571987651259_1482251060465332399_n.jpg?oh=eaebbcbf9928bf52ae36390926b1d4f4&oe=55D939FD&__gda__=1436625435_45d2948312046620d2a65a96a2dac422[/img]
isaac Napisał(a):
> gratuluje tym,którzy jeszcze biorą posty Santo na poważnie
jak najbardziej
Rejestrowal sie 10 lat temu jako dwunastolatek, a obecnie ma lat 16
Ewenement na skale swiatowa, nie ma co zartowac.
SaNtO Napisał(a):
> We Włoszech polegnie kazdy z nich a na wyjeździe
> stare dobre włoskie catenaccio i mamy finał :)
ilu klubom Ty kibicujesz? :P
koziołek Napisał(a):
> SaNtO Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > We Włoszech polegnie kazdy z nich a na
> wyjeździe
> > stare dobre włoskie catenaccio i mamy finał
> :)
>
>
> ilu klubom Ty kibicujesz? :P
Pewnie z tuzin sie uzbiera ;)
Juventus od czasów Del-Piero i Chelsea od czasów Zoli.
To takie główne kluby no i przypadkowo się złożyło, że oba są najlepsze w swoich krajach i dominują w Europie.
Zakończyły się mecze we LE. Niestety nie dojdzie do meczu Zenit-Kijów w Warszawie :) a byłoby to sporym wydarzeniem. No i szkoda, że nie awansowały 2 ukrainskie i ruska bo uefa musialaby na falusie stanąć, żeby ich nie wylosować w 1/2 ;]
Chelsea to zajebisty kibicowski klub, nie to co żydy z White Hart Lane czy pedalski Arsenal, w północnym Londynie kibicowsko równał się przed epoką modern-football (tfu) tylko WHU :)
A Juventus to oczywiście włoski GTS, ten sam szit co MU
SaNtO Napisał(a):
> Juventus od czasów Del-Piero i Chelsea od czasów
> Zoli.
>
> To takie główne kluby no i przypadkowo się
> złożyło, że oba są najlepsze w swoich krajach
> i dominują w Europie.
Ludzie na forum mają rację Ty czasem tracisz kontakt z rzeczywistością.
Że Chelsea coś znaczy w Europie to się mogę zgodzić ale na pewno nie dominuje. Juventus to już na pewno nie ile lat ich nie było w półfinale ligi mistrzów?
Chyba że dominacja znaczy co innego u mnie niż u Ciebie.
Aston1906 Napisał(a):
>
> A Juventus to oczywiście włoski GTS, ten sam
> szit co MU
1906% racji. zAWsze przeciwko Włochom! ;)
No i mamy pary półfinałowe.
Barcelona-Bayern
Real-Juve
Jak dla mnie finał Real-Bayern. Chociaż wolałem, żeby finał był właśnie Barca-Bayern, 2 ekipy grające obecnie najlepszą piłkę w Europie.
dobre losowanie, bo jedna kurwa z duetu bajern lub pastuchy odpadną. Finał Juventus - Bayern i wygrana włochów po karnych w finale :)
Fajny byłby finał Barca - Juve. Oby ten pieprzony Bayern odpadł bo to jedyny zagraniczny klub, którego nie trawię ;)
Ja tam nie trawię wszystkich półfinalistów, ale tak najmocniej to Juventus.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)