Santo, a Twoje posty o "żałosnym bajernie", "śmiesznym siti" itp to byłyby lajkowane przez niezakompleksionych ekspertów jak rozumiem?
-
-
EUROPEJSKI Futbol [Temat zbiorczy]
SaNtO Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Chelsea odpadła przez przypadek.
Chłopie weź się przebódź jak można napisać że odpadli przez przypadek jak od 31 minuty grali w przewadze odpadli bo byli słabsi i się z tym pogódź.
PS: Ktoś mi kiedyś powiedział "Lepiej w milczeniu udawać głupiego niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości" zastanów się co piszesz a potem pisz bo kompromitacja.
Kazragore spokojnie przyzwyczajaj sie do Santo bajarza w tym watku :D
gratuluje tym,którzy jeszcze biorą posty Santo na poważnie :)
trol głodny,to prosi o jeść :)
Przypadkowo stracona bramka to przypadkowe odpadnięcie. TO chyba proste to zrozumienia.
Dzisiaj niestety dalej przechodzi śmieszny real no i na całe szczęście Wielki Juventus
Juventus w tej czwórce jest kompletnie od czapy, równie dobrze mogłaby za nich grać np Legia i potencjalny rywal (ktokolwiek nim będzie) nie odczułby różnicy ;)
We Włoszech polegnie kazdy z nich a na wyjeździe stare dobre włoskie catenaccio i mamy finał :)
Potem wyłączamy fife czy taż managera i wracamy do rzeczywistości.
taki obrazek krąży po sieci. ktoś się bardzo przejedzie :)
[img]https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t1.0-9/s480x480/11174987_890571987651259_1482251060465332399_n.jpg?oh=eaebbcbf9928bf52ae36390926b1d4f4&oe=55D939FD&__gda__=1436625435_45d2948312046620d2a65a96a2dac422[/img]
isaac Napisał(a):
> gratuluje tym,którzy jeszcze biorą posty Santo na poważnie
jak najbardziej
Rejestrowal sie 10 lat temu jako dwunastolatek, a obecnie ma lat 16
Ewenement na skale swiatowa, nie ma co zartowac.
SaNtO Napisał(a):
> We Włoszech polegnie kazdy z nich a na wyjeździe
> stare dobre włoskie catenaccio i mamy finał :)
ilu klubom Ty kibicujesz? :P
koziołek Napisał(a):
> SaNtO Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > We Włoszech polegnie kazdy z nich a na
> wyjeździe
> > stare dobre włoskie catenaccio i mamy finał
> :)
>
>
> ilu klubom Ty kibicujesz? :P
Pewnie z tuzin sie uzbiera ;)
Juventus od czasów Del-Piero i Chelsea od czasów Zoli.
To takie główne kluby no i przypadkowo się złożyło, że oba są najlepsze w swoich krajach i dominują w Europie.
Zakończyły się mecze we LE. Niestety nie dojdzie do meczu Zenit-Kijów w Warszawie :) a byłoby to sporym wydarzeniem. No i szkoda, że nie awansowały 2 ukrainskie i ruska bo uefa musialaby na falusie stanąć, żeby ich nie wylosować w 1/2 ;]
Chelsea to zajebisty kibicowski klub, nie to co żydy z White Hart Lane czy pedalski Arsenal, w północnym Londynie kibicowsko równał się przed epoką modern-football (tfu) tylko WHU :)
A Juventus to oczywiście włoski GTS, ten sam szit co MU
SaNtO Napisał(a):
> Juventus od czasów Del-Piero i Chelsea od czasów
> Zoli.
>
> To takie główne kluby no i przypadkowo się
> złożyło, że oba są najlepsze w swoich krajach
> i dominują w Europie.
Ludzie na forum mają rację Ty czasem tracisz kontakt z rzeczywistością.
Że Chelsea coś znaczy w Europie to się mogę zgodzić ale na pewno nie dominuje. Juventus to już na pewno nie ile lat ich nie było w półfinale ligi mistrzów?
Chyba że dominacja znaczy co innego u mnie niż u Ciebie.
Aston1906 Napisał(a):
>
> A Juventus to oczywiście włoski GTS, ten sam
> szit co MU
1906% racji. zAWsze przeciwko Włochom! ;)
No i mamy pary półfinałowe.
Barcelona-Bayern
Real-Juve
Jak dla mnie finał Real-Bayern. Chociaż wolałem, żeby finał był właśnie Barca-Bayern, 2 ekipy grające obecnie najlepszą piłkę w Europie.
dobre losowanie, bo jedna kurwa z duetu bajern lub pastuchy odpadną. Finał Juventus - Bayern i wygrana włochów po karnych w finale :)
Fajny byłby finał Barca - Juve. Oby ten pieprzony Bayern odpadł bo to jedyny zagraniczny klub, którego nie trawię ;)
Ja tam nie trawię wszystkich półfinalistów, ale tak najmocniej to Juventus.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Saïdi Ntibazonkiza, Goście (1)