Po odejściu Arkadiusza Radomskiego powstał wakat na tym "stanowisku". Kogo szanowni forowicze widzieliby w tej roli?
Prosze o uzasadnianie propozycji. Czy to powinien być ktoś z tych co są w drużynie czy może potrzeba "nowego" do tej roli?
-
-
Kto nowym kapitanem Cracovii?
pozycja kapitana to nie temat do dyskusji na forum tylko w szatni i to oni muszą wybrać. temat do zamkniecia
pozatym nie wiadomo kto bedzie gral, a kto grzal lawe.
Jak to kto ? Piotrek Bania !
SaNtO Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> pozycja kapitana to nie temat do dyskusji na forum
> tylko w szatni i to oni muszą wybrać. temat do
> zamkniecia
A dlaczego do zamknięcia???I co to znaczy,że to temat do dyskusji w szatni?Idąc tym tokiem myślenia to powinno się zamknąć większość wątków.O transferach-bo to nie my załatwiamy piłkarzy tylko działacze.O taktyce-bo za to jest odpowiedzialny trener itd.Kapitan to osoba,którą widać przede wszystkim na boisku i na pewno nie tylko mnie interesuje kto będzie kapitanem na przyszły sezon.Wiem,że jeszcze za wcześnie bo kadra jeszcze nie jest w komplecie ale z drugiej strony nie jestem zwolennikiem,zeby został kapitanem ktoś z marszu.Tylko Pasy!
Górno prawda. Kapitan powinien przede wszystkim rządzić w szatni. Musi umieć natchnąć do walki kolegów z drużyny.
Nie wiemy co się dzieje w szatni więc o czym tu dyskutować pasibrzuchu?
Drużyna musi wybrać odpowiednią osobę a nie my. Tak jak SaNtO napisał, temat do zamknięcia.
To od czego jest kapitan na boisku?Od wymiany proporczyków?W szatni też rządzi tylko kapitan?A może rada drużyny?Oczywiście,że to zawodnicy przeważnie decydują kto ma być kapitanem,ale jeżeli bawimy sie w ustalanie składu to możemy się jako kibice pobawić w wybór kapitana.Czyż nie??? :)
ha,ha,ha - kapitana wybierze szatnia - ha, ha, ha
Musi palic fajke, mieć obfitą brodę i dobrze jakby miał jakąs łajbe...aha no i kompas w głowie :D
Jednym słowem to nie widze kapitana, ale jakis przeciez byc musi i sie wyłoni.
11 dni później
no i mamy nowego kapitana - niepewny, wystraszony Szeliga. pochwała przeciętności. ja bym się gościa pozbył w pierwszej kolejności, jako Jonasza, a on będzie z opaską biegał.
znów zaszczyt noszenia kapitańskiej opaski najstarszego klubu w Polsce trafia w nieodpowiednie ręce.
rezerwowy kapitanem, paranoja :D
drużyna go wybrała....kij nam do tego :)
Brodę jako taką ma, ze tak powiem ;). Mysle, ze to dobry wybór z tego co mozna było wybierac...Jak da z siebie jak najwiecej to moze sie sprawdzic. Powodzenia!
Podobno nikt tak jak on(z obecnych)nie potrafi bardziej zmobilizować zawodników.Kazek Węgrzyn to przy nim "pipa" ;)
Nie ma co dyskutować nad tym tematem, drużyna wybrała tak a nie inaczej. Nie siedzimy w szatni to nie wiemy jak tam jest. Swoją drogą zastanawiałem się kto może zostać kapitanem i tak na dobrą sprawę kandydatów brak, może Żytko? Wybór Sławka mnie nie dziwi, Szeliga chyba najbardziej nadaje się do tej roli z obecnych graczy. Pytanie tylko czy będzie grał? Według mnie nie za bardzo pasuje do koncepcji grania trenera Stawowego, ale kto wie? Ciekawe kto jest zastępcą kapitana?
zastępcami chyba powinni byc zwykle goście z rady. pewnie Gąs jak wskoczy do pierwszej 11 to bedzie kapitanem podczac nieobecnosci Szeligi na boisku
Według mnie zastępcą powinien być Marciniak.
Gość widać ma charakter.
Szeliga przynajmniej potrafi opierdzielić kogoś na boisku i pospinać się z sędzią. Co by o nim nie powiedzieć to lepszy z niego kapitan od Radomskiego. To moje zdanie
tzn Radomski nigdy nie byl kapitanem tylko Panem noszącym opaske
Szeliga przypomina mi nieco A.Barana. Nie ma techniki i swietnych umiejetnosci za to posiada zaciecie, umie przerywac ataki, czasem uderzy na bramke, niech bedzie bardziej aktywny i kreatywny, rozsadniejszy, opanowany gdy trzeba i kapitan jak sie patrzy :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)