Nie wiem co się porobiło.
To bardzo ale to bardzo obiecujący gracz.
Może sodówka?
Menago w głowie mąci?
co jest
-
-
Krzysztof Danielewicz witamy w Cracovii!
nie mam przekonania co do odpalenia, jakas dziwna sytuacja, w sensie jak wspomina Kilen
ale jesli zachcianki menago oraz rzadania finansowe sa przeszkoda, to trudno, troche szkoda
Nigdy za nim specjalnie nie przepadałem, więc bez żalu...
Czemu nie napisze w CV żę zepsuł inauguracje ekstraklasy z Piastem strzelając 100-kę w słupek.Gdyby nie ta porażka to Cracovia grała by o puchary a nie o utrzymanie./pomijam już mnustwo strat w innych meczach jak choćby ostatnio z Widzewem i czerwona kartka dla Pilarza/
Gwiazdeczko trochę samokrutyki - "jestem jeszcze zacienki na ekstraklase"
Te jego 'piętki" do przeciwnika są denerwujące .
Przychodzil z Radzionkowa jako 20-latek do 1 ligi, wiec dostal mala kase. Po 2 latach i kilku dobrych meczach w 1 lidze i E-klasie, chce wiecej - normalna rzecz, odzywaja sie tez inne kluby - nie wiem, czy jest tam roznica w kwotach czy poprostu nie ma checi porozumienia. Teraz moze odejsc za darmo, wiec wiadomo, ze jest presja, aby przedluzyl - inaczej Cracovia nic z tego nie bedzie miala - choc jak zwykle, zamiast podpisywac przedluzenie juz rok temu, obudzili sie za pozno, a teraz poraz kolejny pokazuja profesjonalizm pelna geba.
Nie mam watpliwosci, ze juz nie zagra w tym sezonie, jesli nie podpisze przedluzenia - Hajdo to tylko, niestety, marionetka, wiec walczyc nie bedzie o niego czy innych, ktorzy sa w takiej samej sytuacji. Robi co mowia Burlikowski i Tabisz.
Co do samego zawodnika, w formie duzo potrafi, tylko tej formy w tej rundzie nie widzialem zbyt duzo. Nie posadzalbym o brak profesjonalizmu, raczej kwestia zlego przygotowania do wiosny przez Jankowicza i po czesci Stawowego.
hank Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Te jego 'piętki" do przeciwnika są denerwujące
> .
to chyba ci sie z Edkiem pomylilo, specjalista od efektow specjalnych :)
ps. dopiero teraz przeczytalem artykul, z rzekomym argumentem o CV, rewiduje swoje zdanie, moze spadac na drzewo, nie bedziemy mu plamic CV ;)
"[b]Nie chcę mieć w CV spadku z Ekstraklasy..[/b].." powiedział piłkarz...
Nie chcę mieć takiego grajka w Pasach ....i TYLE!!!!
Za to w CV w pozycji "doświadczenie", będzie mógł wpisać:
- dwuletnie doświadczenie w systemie tiki-taka.
W tej rundzie zaliczył jedną fajną asystę do Greka, w meczu z Widzewem (1:1).
Doloze 10zl byle go opchnac gdziekolwiek.
WNR Tyle w temacie Danielewicza
No to o spadku chyba miało pokazać jego motywację do gry. Konczy mi się kontrakt, ale chcę walczyć i dać z siebie wszystko, aby nie mieć spadku w CV. Oczywiście bardzo źle to ostatecznie zabrzmiało, ale może nie miał na myśli nic złego. My jesteśmy w tych sprawach ogromnie przewrażliwieni i być inaczej nie może. On być może dawał tylko do zrozumienia, że chce grać i walczyć, tylko argument wyszedł mu niefortunnie dość.
Co do jego formy natomiast, to też się zgadzam, że szału nie ma.
dodam vlepke gratis
Trzeba było twardej postawy klubowych decydentów ,żeby dowiedzieć się prawdy o zaangażowaniu w grę Danielewicza ;) Poskamlał,WS poczochrał a KD grał jak grał....profesjonalista...ja pitolę...:(
Chłopie ,to trza było zapitalać by nie groził spadek! A my kibice oczekiwalismy "umierania "za Cracovię.... :(
juandelgado Napisał(a):
> Nie mam watpliwosci, ze juz nie zagra w tym
> sezonie, jesli nie podpisze przedluzenia - Hajdo
> to tylko, niestety, marionetka, wiec walczyc nie
> bedzie o niego czy innych, ktorzy sa w takiej
> samej sytuacji. Robi co mowia Burlikowski i
> Tabisz.
Jak to się ma do wystawienia Bernharda w meczu z ZL? Dodam że to Bernhard ma pewniejszy wypad z klubu niż Danielewicz. Nie wspomnę o innych, którym się kontrakty kończą. Tego się dało a tego nie wystawić? Jakieś inne kryterium było? Chętnie poznam.
Danielewicz może odejść, jedno jest pewne na 100% nigdy za Cracovię umierać nie będzie, co więcej za pieniądze wypłacane w Cracovii również.
Zibiland Napisał(a):
> "Nie chcę mieć w CV spadku z Ekstraklasy...."
> powiedział piłkarz...
> Nie chcę mieć takiego grajka w Pasach ....i
> TYLE!!!!
sam byl jednym, ktory do takiego stanu doprowadzi i te slowa go dyskwalifikuja
zero szacunku, zegnam
[quote]Po raz kolejny zapytano go, czy przedłuży kontrakt. Odparł, że jeszcze nie wie, ale zapewnił też, że nie wpływa to na jego zaangażowanie. ? Nie chcę mieć w CV spadku z ekstraklasy ? argumentował.[/quote]
Ten fragment nie jest ciężki do zinterpretowania. Wypowiedź jego oznaczała, że da z siebie wszystko mimo braku podpisanego kontraktu, żeby Cracovia nie spadła z ekstraklasy, co siłą rzeczy pójdzie do jego CV.
Wy tutaj piszecie tak, jakby zawodnik był posrany, bo podpisze kontrakt z Cracovią i spadnie za rok z ekstraklasy.
Posrany za przeproszeniem może jest że jeszcze nic na łapce nie ma na nowy sezon ;) a przecież tyle możliwości, kto i dlaczego czeka by TAKI talent mieć za free.
quentin Napisał(a):
> juandelgado Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Nie mam watpliwosci, ze juz nie zagra w tym
> > sezonie, jesli nie podpisze przedluzenia -
> Hajdo
> > to tylko, niestety, marionetka, wiec walczyc
> nie
> > bedzie o niego czy innych, ktorzy sa w takiej
> > samej sytuacji. Robi co mowia Burlikowski i
> > Tabisz.
>
> Jak to się ma do wystawienia Bernharda w meczu z
> ZL? Dodam że to Bernhard ma pewniejszy wypad z
> klubu niż Danielewicz. Nie wspomnę o innych,
> którym się kontrakty kończą. Tego się dało a
> tego nie wystawić? Jakieś inne kryterium było?
> Chętnie poznam.
>
> Danielewicz może odejść, jedno jest pewne na
> 100% nigdy za Cracovię umierać nie będzie, co
> więcej za pieniądze wypłacane w Cracovii
> również.
Wg mnie (obserwacje co niektórych treningów - za WStawowego) zwalnia tempo akcji, zagrywa do tyłu wybiegającemu zawodnikowi na pozycje, po prostu facet bez formy. Od meczu z GTSem na R22 nie zagrał ani jednego meczu w pełni (z Górnikiem nie było go w 18 meczowej a z PBB był w 18 meczowej ale trawy nie powąchał) z okrzyków WStawowego można było wyciągnąć prosty wniosek - OUT.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)