Imię Krzysztof
Nazwisko Danielewicz
Kraj [Polska] Polska
Data urodzenia 26 lipca 1991
Miejsce urodzenia Wrocław
Wzrost / waga 182 cm / 75 kg
Obecny klub Ruch Radzionków
Pozycja pomocnik
-
-
Krzysztof Danielewicz witamy w Cracovii!
Dario był szybszy.
Świetny transfer. Środek pomocy w składzie Budziński, Steblecki, Danielewicz znakomity.
Powodzenia Krzysztof, witamy!
Witaj!Powodzenia!Zostaw całe serducho na boisku,a nie będzie Ci to zapomniane ;)
Powodzenia !!!
Bardzo się ciesze!!! POWODZENIA !!!
Super! Zupełnie nie wiem kto to jest , ale strasznie się cieszę.
ja jak Kajak - tez sie ciesze ,choc zupelnie nie mam pojecia kim jest :)
orientuje się ktoś czy to jest ten jeden z dwóch przyszłych Gizów??
Świetny ruch transferowy, dobry, młody pomocnik. Brawo dla ludzi z klubu i życzę powodzenia Krzysztofie. :)
powodzenia!
Powodzenia.
Podoba mi się ten kierunek, ściągać młodych kozaków. Zaufam tym, którzy śledzili pierwszą ligę, że to dobry chłopaczyna.
Witaj i powodzenia Krzysiek.
Witam i powodzenia zycze!
Witam i życzę powodzenia!!! Nie wiem kompletnie co potrafisz, ale mam nadzieję, że będziesz wzmocnienem naszej drużyny.
Ps. Ktoś pytał czy to jest jeden z Gizów. Chyba nie, bo z tego co pamiętam, to zainteresowani tym zawodnikiem byliśmy już wcześniej, tak więc to nie jest "wynalazek" trenera Stawowego.
witam i powodzenia! w Tobie nadzieja! :)
No to witamy w Cracovii już drugi dobry ruch zarządu przed startem rundy Wykupienie Budzika a teraz młody perspektywiczny gracz który napewno zostawi na boisku serducho i nie przyszedł dla kasy !! BRAWOO POWODZENIA
mam nadzieje że nie masz malinowego noska ;)
a tak na serio to oczywiście powodzenia, chociaż w ogóle Cię nie znam
Powodzenia!
Witam i powodzenia :)
Powodzenia :))
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)