w podobnym tonie wypowiedzialem sie w temacie o Bizonie. to jest masakra. ktos przychodzi: oooo będzie super. no dobra ma słabe statystyki ale u nas sie odbuduje u nas odpali :D
potem odchodzi to niech spierdala :D
hahaha to jest naprawde groteskowe
-
-
TRANSFERY - komentarze, listy zyczen itd.. (niekończąca się opowieść)
SaNtO Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> w podobnym tonie wypowiedzialem sie w temacie o
> Bizonie. to jest masakra. ktos przychodzi: oooo
> będzie super. no dobra ma słabe statystyki ale u
> nas sie odbuduje u nas odpali :D
>
> potem odchodzi to niech spierdala :D
>
> hahaha to jest naprawde groteskowe
Zdecydowanie bardziej groteskowe jest napierdzielanie na zarząd za odpuszczenie tematu Kędziory, podczas gdy wszyscy wyśmiewali tę "bombę transferową". Oj ile krzyku było, że Kędziora, że Kreiger...
Dla mnie przerażające są wypowiedzi Suvorowa i Visniakowska na ostatnich wywiadach na TP. I głównie nie chodzi mi o słowa, a o sposób ich wypowiadania... Jak dla mnie Ci goście to mentalna katastrofa, i gdyby tylko mieli jakiekolwiek oferty to dawno by poszli w ch... Bizon przynajmniej ma jaja i jasno powiedział że nie chce grać i do widzenia... może piłkarską są na przyzwoitym poziomie, ale mentalnie to dramat...
[url=http://www.sport.pl/sport-slask/1,121861,11966149,Stal_w_bramce_Cracovii__teraz_bedzie_bronil_w_Gorniku_.html]Zabrzański klub jest zainteresowany Wojciechem Kaczmarkiem[/url]
Wojtek chcial: albo-albo wg.zasad
Suvorov,Viśnia chcą : albo-albo wg.widzimisie
Szymciu twierdzi: to dla mnie przerażające są wypowiedzi.
Co do tego dodać: tylko relatywnie i każde tłumaczenie jak
po maśle, a nawet głowa nie boli w zderzeniu z potęgą
zjawiska. Czyli punkt widzenia od miejsca siedzenia w
pełnej symbiozie.Burzyć się z takiego przypadku nie mam
ochoty, bo jeszcze isnieje pojęcie pod nazwą- schizofrenia.
pzdr.
okazuje się, że co drugi nasz grajek uważa się za zbyt dobrego by grać na drugim levelu. ale jakoś w ubiegłym sezonie nie było tego widać. wot, ciekawostka.
za slabi na Ekstraklase, Wielcy panowie na I lige :D
Zgadzam sie ..aczkolwiek ani Visni albi Suvorowa zalowac nie bede,
Visnia jest szybki .. no i jest szybki ... mysle ze jeden Bartek D. nam w kadrze wystarczy.
Suvorow ... dobry technicznie ..ale z szybkoscia i sila fizyczna nie poradzi sobie w I lidze ... przy lepszych klubach ekstraklasy Alex poprostu nie istnial ...
Szkoda tylko ze z kazym po kolei rozwiazujemy kontrakt ..zamiast sprzedawac ... Bizen, Kaczmarek wszyscy poszli za free...
Nie wiem jakie drużyny dla Ciebie są tymi lepszymi w ekstraklasie ale Alex strzelał gole np. Lechowi, Koronie czy Jagiellonii gdy była viceliderem oraz asystował w meczach przykładowo z Legią czy rzeką. Jeżeli każdy nasz grajek miałby w ten sposób "nie istnieć" to raczej nie bylibyśmy teraz w 1 lidze.
Nie pisze ze to slaby pilkarz, bo dobry ..ale nie ma co plakac. Jedyna osobe ktora chcialbym zeby wrocila jest Pawlusinski.
Z nim Stebleckim, Dudzicem, Rupa, Rokiem juz napewno mozna cos ugrac ..
W sumie malo mowi sie o Strunie czy Bojleviciu ... ciekawe jaka oni podejma decyzje ?
Powrót Pawlusińskiego niemal nierealny, podpisał nową roczną umowę z Termalicą, gwarantującą mu godziwe zarobki, których u nas Tabisz by mu niestety nie zaoferował...
I bardzo dobrze. Plastik był fantastyczny ale czasu nie oszuka. Potrzeba innych rozwiązań.
Dokładnie Plastik jest już stary i z roku na rok gorzej gra :) zobaczycie w tym roku juz nie bedzie po 90min grał więc nie przesadzajcie.
szymciuKSC Napisał(a):
> Dla mnie przerażające są wypowiedzi Suvorowa i
> Visniakowska na ostatnich wywiadach na TP. I
> głównie nie chodzi mi o słowa, a o sposób ich
> wypowiadania... Jak dla mnie Ci goście to
> mentalna katastrofa, i gdyby tylko mieli
> jakiekolwiek oferty to dawno by poszli w ch...
> Bizon przynajmniej ma jaja i jasno powiedział że
> nie chce grać i do widzenia... może piłkarską
> są na przyzwoitym poziomie, ale mentalnie to
> dramat...
Podzielam Twoje zdanie... słuchając wywiadu z nimi załamałem się...
Slapi1988 Napisał(a):
> Zgadzam sie ..aczkolwiek ani Visni albi Suvorowa
> zalowac nie bede,
> Visnia jest szybki .. no i jest szybki ... mysle
> ze jeden Bartek D. nam w kadrze wystarczy.
> Suvorow ... dobry technicznie ..ale z szybkoscia i
> sila fizyczna nie poradzi sobie w I lidze ... przy
> lepszych klubach ekstraklasy Alex poprostu nie
> istnial ...
> Szkoda tylko ze z kazym po kolei rozwiazujemy
> kontrakt ..zamiast sprzedawac ... Bizen, Kaczmarek
> wszyscy poszli za free...
nie zgodze w tym przypadku, jak Visnia zostanie w I lidze to bedzie dobrze, moze byc przydatny, co do Aleksa to juz wgl inna bajka. Jeden z najlepszych graczy pod wzgledem technicznym w Ekstraklasie. I z pewnoscia by sobie poradzil w I lidze, Szybkosci wcale mu nie brakuje lecz fizyku... ale to juz inna bajka bo wlasnie jak ktos jest dobry technicznie to sprytem umie to pokonac.
Jeśli mamy budować drużynę ze "swoich" chłopaków dla których Pasy coś znaczą to Viśnia bezwzględnie do odstrzału. Jemu Cracovia jest potrzebna tylko i wyłącznie do autopromocji. Jak mu się uda w końcu trzy razy kopnąć prosto piłkę to wykorzysta pierwszą ofertę żeby się stąd wyrwać, a do tego czasu będzie blokował miejsce młodym zawodnikom.
MaksMichal77 Napisał(a):
> nie chce chyba grac w I lidze... szkoda go troche.
Przecież my go wzięliśmy ze średniaka 2 ligi holenderskiej, spadł z ekstraklasy i co nagle gwiazda ?
3lvis Napisał(a):
> Jacy wy cholera śmieszni jesteście. Przed
> sezonem jak się tylko pojawił temat Kędziory to
> wszyscy pluli na zarząd.
To akurat fakt. Ale gdyby został w Cracovii to dziś i tak wszyscy plulibyśmy na zarząd, gdyż na 90 % grałby padakę.
Może coś z tego by wybrał np.Maciej Iwański
Siedmiu piłkarzy nie zagra w ŁKS-ie
Nowy trener Łódzkiego Klubu Sportowego Marek Chojnacki na 25 czerwca wyznaczył pierwszy trening przed nowym sezonem. Zabraknie na nim kilku piłkarzy stanowiących o sile zespołu w ubiegłym sezonie.
Marcin Adamski, Maciej Bykowski, Maciej Iwański, Piotr Klepczarek, Marcin Mięciel, Damian Seweryn i Robert Szczot nie zostali zaproszeni na rozmowy w sprawie przedłużenia wygasających kontraktów i żegnają się ze spadkowiczem z Ekstraklasy.
Czy co pół roku musi powracać tu temat tego przereklamowanego, spasionego pseudo kopacza?
Wbijcie sobie raz na zawsze do głów. NIE dla tej cioty Iwańskiego!
Villa_KS Napisał(a):
> MaksMichal77 Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > nie chce chyba grac w I lidze... szkoda go
> troche.
>
>
> Przecież my go wzięliśmy ze średniaka 2 ligi
> holenderskiej, spadł z ekstraklasy i co nagle
> gwiazda ?
Tak jak juz pisalem: Zaslabi na ekstraklase, wielcy panowie na I lige...
Odnosnie Iwanskiego, wejscie ku-rwa nie zartujcie... :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)