MARTEN Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Bratis, człowieku, co tu ma Tabisz do jakichś
> kompromitacji Stawowego. Posłuchaj ostatniego
> wywiadu Prezesa Filipiaka. To On zarządza
> budżetem Klubu i On ogląda każdą wydaną
> złotówkę i On będzie decydował ostatecznie
> czy wypłacić pieniądze za transfer jakiegoś
> zawodnika, czy też zrezygnować. Teraz zresztą
> wszystkie kluby zaciskają pasa i u nas oby było
> tak jak jest w tej chwili, tego sobie życzmy, bo
> może być gorzej..
To po kiego chuja jest Judasz Tabisz w naszym klubie, jeśli jego kompetencje pokrywają się z Filipiaka?
-
-
Wojciech Stawowy: treningi sparingi taktyka
Zbychu, ano po to jest Tabisz w Klubie, byśmy sobie mogli na kogoś napieprzać. A czy jego kompetencje pokrywają się z Prezesem Filipiakiem ? No chyba kpisz sobie, najlepszy dowcip jaki ostatnio słyszałem
Jeszcze będzie przepiękne, jeszcze będzie normalnie... :)
http://www.sportowefakty.pl/pilka-nozna/cracovia-krakow polecam to ze zdjęciami :)
Jak się widzi te zdjęcia to jest nadzieja, że będzie w końcu dobrze.
Oby ta atmosfera przełożyła się na wyniki.
Jeden za wszystkich, wszyscy za jednego :)
Mnie to pompowanie tematu "dobra atmosfera" zaczyna już nudzić.Jest to sztuczne i tworzone na siłę.Zarówno przez zawodników(kazdy w duchu pewnie swoje myśli,ale mówi tak jak trener chce),jak przez przeprowadzajacych z nimi wywiady ,którzy o każdym usmiechu tworzą poematy.Sadzę ,że trzeba się zająć przygotowaniem,a nie tworzeniem sztucznych wizji bo wyjdzie z tego wielka klapa w lidze .
tyś widzioł :)
zdjecia ekstra, "czuc" dobrego ducha :)
Narazie pogoń nas jedzie jak dzieci :D
jestem pewien ze gramy tikitake bez wzgledu na warunki :)
Gąsiński już karnego wybronil :)
Szymon Gasinski chyba czuje Pilarza na plecach :) brawo
Kamaz Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Gąsiński już karnego wybronil :)
Wybronić karnego egzekwowanego przez Ediego to nie lada sztuka , chyba , że Brazylijczykowi zeszła piłka albo zatrzymała się w wodzie :P
juz widze jak wyglada nasza riki taka w kaluzach :/
Stawowy powinien wymyslic taktyke zastepcza, bo jak zagramy kilka razy na klepiskach w deszczu to z naszej taktyki nic nie bedzie
przede wszystkim ,jak piłka zatrzymuje się w kałużach to powinni grać górą ,a pewnie oni cały czas ziemią wymieniają podania, przez co pewnie Pogoń ich kontruje
"Cracovia z wielką walecznością i zaangażowaniem. Akcje Pasów budowane z mozołem w tych trudnych warunkach pogodowych wyglądają coraz lepiej."
Przypomina mi sie Gks za Stawa ;) budowali akcje ale nie miał kto wykańczać ;) i brakowało tego ostatniego strzału.
ooo, mamy pierwszy strzał Cracovii w sparingu. minęła 58 minuta meczu.
jeżeli prowadzący relację live nie pomylił się ze zmianami, to zwracam uwagę, że gramy bez młodzieżowca.
musiała być niezła kicha w pierwszej połowie :)
"Kilka bardzo ciekawych rozegrań w środku pola, a wreszcie indywidualna akcja Alexa Suvorova zakończona strzałem z ostrego kąta. Dobrze broni jednak bramkarz szczecinian. "
Ludzie, opamiętajcie się! Zawiść przysłania Wam obraz rzeczywistości!
choc nie jestem milosnikiem Wojtka, tez proponuje sie wstrzymac krytykom choc do 6 kolejki. dajmy chlopu czas i szanse, moze sie uda! trzymajmy kciuki.
ja nie krytykuję trenera. zwracam uwagę jedynie, że bez wzmocnień nic w drugiej lidze nie ugramy.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)