Hahaha, komentarz: Bilek do Costy na 3,5 do 0
-
-
W EKSTRAKLASIE ...
Właśnie w tym momencie chciałbym zobaczyć Naszą CRACOVIĘ która rozpierdala tiki-taką to gówno o nazwie rzeka
Przerwa. Piękny wynik, oby druga połowa skończyła się takim samym :)
CZTERY!
4!!!!!!
O, chyba Cupiał sypnie grosza na pensję Smudy, ktory dokona dzieła zniszczenia :)
Željezničar Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> O, chyba Cupiał sypnie grosza na pensję Smudy,
> ktory dokona dzieła zniszczenia :)
mistrz :D
patrząc na ten wynik i ogólną ostatnio prezentowaną formę gts-u, żałować należy że runda sie własnie kończy.
Miałem nadzieję, że gts zostawi Kulawika do wiosny, a po tym łomocie nie jest to już niestety zbyt prawdopodobne ;)
Jest szansa że GTS spadnie na 13 miejsce czego im serdecznie życzę, niestety chyba na spadek z ekstraklasy nie ma szans i nie spełni się moje marzenie : my wchodzimy, oni lecą : )
Czy nie będzie lepiej, jak za rok spadną po derbach z nami, najlepiej na UB Arenie?
NIE, rok dłużej w ekstraklasie to więcej kasy dla ledwo zipiącego finansowo GTS-u, pojął ?
Teraz są bardzo słabe dwa zespoły, więc nie ma szans. Ja przedstawiłem optymistyczną wersję.
Nie spadną w tym roku, ale przerobią tą samą degrengoladę, co i my, ze spadkiem za rok, dwa włącznie.
Oczywiście im szybciej, tym lepiej.
PS ktoś mi wytłumaczy, czemu Zagłębie grające tak fajną piłkę zajmuje tak niskie miejsce w tabeli?
4:1
Karnego tam nie widziałem, powiem szczerze.
Z pizdy karny, ale ważne zwycięstwo Zagłębia nad burkami :)
Przyjemnie ogladalo sie ten mecz w wykonaniu Zaglebia.Wisla slabiutka...Moze juz w tym sezonie spadek ?:)
Ten karny jeszcze bardziej kompromituje gts bo nie dość, że przegrali to jeszcze mieli karnego z kapelusza :)
Bełchatów, czy Podbeskidzie nie wyglądają na drużyny, które są w stanie to coś dogonić.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)