Każdy to powie!
2 kurvvy grają w chorzowie!
-
-
W EKSTRAKLASIE ...
Jeśli psiury dowiozą zwycięstwo do końca z całą pewnością akcja PROTESTACYJNA na komisariacie zostanie zawieszona bo szanse na puchary teoretycznie wrócą ;-)
Ale fartuch gts :( Przecież Ruch mógł strzelić kilka goli, a oni jedna akcja i od razu gol.
2:0
Chujowy dzień...
2:1
Niedzielan sie "odblokował"? Ruch dalej w odwrocie!
Zibiland Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> 2:1
> Niedzielan sie "odblokował"? Ruch dalej w
> odwrocie!
Bramka ze spalonego.
Kraków Napisał(a):
> Zibiland Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > 2:1
> > Niedzielan sie "odblokował"? Ruch dalej w
> > odwrocie!
>
> Bramka ze spalonego.
ale w pierwszej prawidłowa bramka Lewczuka...gdyby to uznał to napewno mecz potoczyłby sie inaczej...
ze spalonego, czy nie to wygrała drużyna lepsza.
Volksdeutsche po odejsciu Fornalika w niczym nie przypominają drużyny sprzed roku.
W czym lepsza? Volksdeutsche mogły strzelić kilka goli a gts wykorzystał 100% sytuacji czyli dwie. Do tej pory strzelili 10 bramek w tym sezonie a gdyby odliczyć Genkowa i tego drugiego pedała Iliewa to byłoby 5 goli we wszystkich dotychczasowych meczach a tutaj nagle strzelają na wyjeździe 2 gole.
Edit: Masz rację Željezničar nie wiem jak mogłem zrobić taki błąd, jeszcze z dużej litery napisałem. tfu :D
Pisanie o klubie powstańców śląskich per "volksdeutsche", a o milicyjnej pannie lekkich obyczajów per "Wisła" to są jakieś mało zabawne żarty.
A co do meritum, trudno, ormowcy czasem coś wygrają, w tym sezonie i tak nie spadną, trzeba prędko wrócić do e-klasy i spuścić ich do I ligi w derbach ;)
squier strat i Miszczu2007, przeczytajcie sobie może co nieco o historii Ruchu Chorzów:
[url=http://pl.wikipedia.org/wiki/Ruch_Chorzów]Wikipedia - Ruch Chorzów[/url]
Zwłaszcza polecam wojenne losy piłkarzy.
Slusarski nogi moze i nie ma - ale glowka pracuje:D 1 ;0 dla Lecha.
ale ta czerwonka dla Pietrasiaka to jakiś dramat. Przy tak wolnej polskiej piłce sędziowie nieogarniają , a co by było gdyby nagle druzyny w e-klasie zaczeli grac futbol kombinacyjny ? dramat.
Željezničar Napisał(a):
> Pisanie o klubie powstańców śląskich per
> "volksdeutsche", a o milicyjnej pannie lekkich
> obyczajów per "Wisła" to są jakieś mało
> zabawne żarty.
nie przypominam sobie, aby mi kiedykolwiek słowo na "w" przeszło przez klawiaturę :)
pisząc Volksdeutsche mam na mysli tych na trybunach.
więcej nie napiszę, bo Karvin jest bardzo uczulony na krytykę RAŚ i ogólnie tego co w głowach Ślązaków siedzi.
fakt , ja osobiscie nie gwizdna bym - tym bardziej nie dal bym czerwa.
Inna sprawa, że Pietrasiak znów pokazał swoją legendarną szybkość. :)
he,he Slusarz i noge ma ! I to jaki techniczny strzal.... i jeszcze karny dla Gorali :D
z tym końcem swiata to chyba prawda. Ślusarski trafia nogą :D
To jak z tym brakiem nóg u Ślusarskiego?
Kuwa przyprawili mu :D Co to Rumak nie robi.......:) 3:1 i 3:2- koniec.
Fajnie taki radosny futbol sie ogladalo .
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)