Ponoć jeszcze niewolnica Isaura .>:D<
-
-
U NASZYCH RYWALI....(prywatne "pogaduchy" będą kasowane) cd.
Był i Kulczyk na liście ale jak się dowiedział jakie mają faktyczne długi to aż zszedł z tego świata.
Https://pbs.twimg.com/media/CcI5is-VIAEMxDO.jpg:large. Bez img
bez jaj toż to w oczy razi jak cholera...
osama przesadziles, wez to usun
A, to pewnie to było w innym temacie...
Ciekawe, czy obca im jest ortografia, czy nazwa ich klubu.
Można poprosić Santo, on potrafi to przerobić, aby oczy nie bolały.
a mi na klatce jakis frajer na szybie walnal podobna naklejke brrr usunac to szkaradztwo
Mentny Napisał(a):
-------------------------------------------------------
(...)
> Można poprosić Santo, on potrafi to przerobić,
> aby oczy nie bolały.
Przepraszam, że tak długo kazałem czekać ale już jestem na ratunek.
[IMG]http://i68.tinypic.com/1govf7.jpg[/IMG]
http://www.90minut.pl/kariera.php?id=31339
Nowy Rakelss w Termalice.
Ho ho sporo bramek na koncie. Takiego by nam było trzeba.
To taki abbot czy jak mu tam ?
ok, czas się zbierac na meczyk (WIKTORIA)
"Kibice Legii mogą odetchnąć z ulgą. Nemanja Nikolić (29 l.) zostaje w stołecznym zespole przynajmniej do końca sezonu. Najlepszy napastnik wicemistrza Polski był kuszony przez agentów reprezentujących chińskie kluby. (?) ? Oferowano mi ogromne pieniądze. Odmówiłem. Lubię kończyć to, co rozpocząłem. Chce zostać mistrzem i zdobyć puchar z Legią oraz strzelić tak dużo goli, ile dam radę. Dziękuję mojej rodzinie, przyjaciołom, kolegom z drużyny i władzom klubu za wsparcie przez ten cały czas. Jestem wdzięczny za miłość, jaką obdarzyli mnie kibice! To wszystko nie jest nic warte bez was ? zapewnił zdobywca 23 bramek w obecnym sezonie ekstraklasy."
Ta wypowiedz Nikolica jest ta ktora chcialem uslyszec z ust Rakelsa i o czym pisalem zarzucajac Denisowi brak ambicji.....
.....niestety nie uslyszalem, uciekl najemnik.
No fakt -pomarzyć zawsze można -najemnik to najemnik i tego nic nie zmieni ,jedynie kasa !!!
Aston1906 Napisał(a):
> quentin Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
>
> > Po piąte tu już nic nie pomoże, poza
> > znalezieniem bogatego sponsora/właściciela
> > (bogatego i dającego dużo), no chyba że w
> > ostatnim geście Boguś odpuści dług, to
> > mogłoby wydatnie pomóc.
>
> Nie może tego zrobić, nawet gdyby chciał. To
> nie jest jego prywatny dług, tylko zobowiązanie
> wewnątrz grupy kapitałowej, nad którą "wiszą"
> wierzyciele, czyli banki.
tam mają do telefoniki chyba ponad 100 mln długu, z połowa to są odsetki, które jak pokombinują dadzą radę anulować, część to zapewne faktury, które się przedawniają, resztę rozliczą w barterze na koszulkach,bandach reklamowych, skyboxach przez najbliższe kilka lat i po długu.
Spadlas na dno kur.wo na dno :D hahahahaa pieknie sie patrzy na taka tabele. Skowyt psów slychac nad myslenicami, pierwsza liga wita , bo wie o tym kazdy psiarski hipokryta. Szkoda ze nie ma teraz derbów bo by dostali z 3 :D.
Nie znasz się, oni mają Ondraska.
Ondraska i kazdy ich kibic ma w mordzie kut.aska :-). Zeby zachowali status quo do konca sezonu haha. Widac tadziu pawłowski - człowiek demolka :D czyli odpowiedni gosc w odpowiednim TOWARZYSTWIE.
Aston odpiszę tutaj, bo nie chcę offtopować w kontuzjach.
Ja też na serio napiszę, że łysy pod Zielińskim i przy naszej pomocy mógłby być gwiazdą ligi, więc nie wiem czemu akurat do niego tak się doczepiłeś. Trafił do bagna i się dostosował, bo nie jest aż tak dobry żeby ich sam z bagna wyciągnąć. Myślisz, że Jendrisek albo Rakels zrobiliby tam przy obecnych warunkach większą różnicę?
Nie zrobiliby, ale Jendrisek jest zwyczajnie lepszym piłkarzem.
Arro Napisał(a):
> Trafił do bagna i się dostosował, bo nie jest aż tak dobry żeby ich sam z bagna wyciągnąć.
Bo nie ma włosów, żeby się za nie pociągnąć co dopiero gts. Tylko dyletant do wyciągania z bagna zatrudnia łysego. Baron Muenchhausen się kłania;)
Rafał Pietrzak GTS - najsłabszy na boisku. To po jego zagraniu ręką sędzia podyktował rzut karny dla gości, przy drugim golu pozwolił zagrać do wybiegającego zawodnika, który zdobył bramkę.gazeta.sport
A byli tacy na forum co zazdrościli GTS-owi tego transferu.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)