Sadlok.
-
-
U NASZYCH RYWALI....(prywatne "pogaduchy" będą kasowane) cd.
Burliga został odstrzelony tak po prawdzie i choćby dlatego rozmawiają z Jagą a gdy to nie wypali to rezerwy mu nie grożą raczej.
gural Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> isaac Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Haha, Burliga w Jadze od Lipca... kolejny do
> > rezerwD :D
>
>
> raczej nie, podobno sa bliscy dogadania sie żeby
> grał tam już od teraz
Oby się nie dogadali, bo ten piesek ma jeden z najwyższych kontraktów w tym towarzystwie.
"Jeśli", "gdyby", "dobrze by było gdyby". Przyszłość sąsiadki budowana na pobożnych życzeniach. Trzymam kciuki...
za niespełnienie warunków.
http://www.krakow.sport.pl/sport-krakow/1,115698,19597020,z-prasy-kiedy-wisla-krakow-wyjdzie-z-dlugow-perspektywa-dwoch-trzech.html
[url=http://sport.interia.pl/klub-wisla-krakow/news-wisla-krakow-petar-brlek-ma-dzis-podpisac-kontrakt,nId,2142068]interia.pl[/url]
Skąd te ku!@#y mają 400 tyś Ojro ja się pytam...
a mają, mają :D- restrukturyzować zadłużenie, które na dzisiaj jeszcze jest - mówi Dunin-Suligostowski.
Kłopoty finansowe Wisły to temat rzeka. Bieżące długi sięgają kilkunastu mln zł. Kiedy uda się wyjść na prostą? - Gdybyśmy pozyskali bardzo dużego sponsora, to można byłoby mówić o perspektywie roku - odpowiada prezes. - Realnie jednak patrząc, trzeba mówić o perspektywie dwóch, maksymalnie trzech sezonów (gazeta.sport)
Jedyny kraj na swiecie w ktorym mozna grac z takimi dlugami..
Temat rzeka - podoba mi się to! >:D<
Haha też mi się to od razu rzuciło
Milion słów wypowiedzianych w tym wątku nie zmieni faktu, że pewne rzeczy (rzeki) w TYM kraju nie upadają, a na pewno nie na skutek doniesień prasowych. Możemy się podniecać tym i owym, fakty są takie, że Cupiał pójdzie na dno, nomen omen, rzeki, i oby z rzeką właśnie, ale dopiero wtedy kiedy się zużyje. Za dużo się świń skarmia przy tym korycie, żeby ot tak, korytko się zepsuło, bo 100 baniek marnych brakuje do bilansu. To są grosze.
Jakoś te grosze stoją kością w gardle przy próbach rozliczenia się z bankami tf. Liczę, że okres wegetacji potrwa dłużej, bo upadek mógłby spowodować powstanie jakiegoś etosu i próby odrodzenia, a wieloletnia wegetacja na poziomie średniaka naszej ligi (czyli coroczna nieudana walka o wejście do ósemki) przy naszej krzywej wznoszącej może niezle zamieszać w mieście w perspektywie 5-10 lat.
Bielizna, kropla drąży skałę, błogosławieni cierpliwi ;)
Tak z ciekawości zapytam - jak myślicie, czy ludzie z Korony Kielce wiedzą, że Rymaniak musi pauzować w pierwszym spotkaniu tej rundy? ;)
Grają z Pogonią, więc lepiej im to uświadomić ;)
Kluczowy bedzie pierwszy mecz rzeki. Grają o tzw"6 pkt". W kwestii burligi, na forum piesków raczej brak lamentów, duze nadzieje pokładają w tym Bartoszu, którego aż sam jestem ciekaw. Ogólnie ich transfery to taka nie wiadoma, mozliwe ze ktos im odpali a możliwe ze sam szrot. Transefry za lata okazały sie mierne, jedynie maczynski odpalił i jego kontuzja akurat mnie bardzo cieszy :D.
Ponoć Steblecki prezentuje sie bardzo dobrze w gorniku . Mimo, ze go nie lubiłem i irytował mnie czesto to mimo wszystko szkoda ze nasz wychowanek z krwi i kości poszedł do zabrza..
Coz, nie od dzisiaj z doniesien medialnych wynika, ze Wisla nie ma kasy na funkcjonowanie (a tu ciach caly czas nowi gracze) natomiast MY chwalimy sie od kilku lat milionami (wirtualne, ktore niechetnie ruszamy).
Nie ma sie co oszukiwac, wkurwia to, ze u nich biednie jak nigdy, a i tak jesli chodzi o pensje i transfery nie gorzej niz u nas... Nie ma co zaklinac rzeczywistosci, sami sie nagle nie rozwiaza ;-)
Trzeba liczyc, ze w dluzszej perspektywie, stopniowo bedziemy konczyli lige nad nimi, wtedy za kilka lat, kto wie, jak to bedzie wyglalo jesli chodzi o kase, marke i kibicow.
... ale za to nasz skarbnik codziennie miesza banknotami w sejfie - ale ma radochę;)
szuwarek Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> ... ale za to nasz skarbnik codziennie miesza
> banknotami w sejfie - ale ma radochę;)
[img]http://i.wp.pl/a/f/jpeg/27303/sknerus.jpeg[/img]
[img]https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xaf1/v/t1.0-9/12391086_917093981693571_1143739233460293898_n.jpg?oh=7267096c55bdd8b8b7b7067dcc48f650&oe=573A520A&__gda__=1466513851_d0de78710fec028f8275b4de05b05b38[/img]
...pokoik na pięterku (:D
pamietam okienka gdy bralismy po 7 pseudozawodników. ale byscie byli podkręcieni jakbysmy znowu sciagali byle frajerów :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)