Zdaje się rok temu była mowa o Coca-Coli.
-
-
U NASZYCH RYWALI....(prywatne "pogaduchy" będą kasowane) cd.
Też w pi...u cukru:)
Tam chodzi o siatkarski zespol wisly, ze maja zaczac scisla wspolprace z siatkarskim klubem z Muszyny, satelicki klub czy cos. A tam glownym sponsorem jest Polski Cukier i stad ta plota ;) ja nie wierze zeby ktos teraz pojawil sie na koszulkach gtsu jako glowny sponsor, no moze poza telefonika >:D<
[url=http://www.krakow.sport.pl/sport-krakow/1,115698,18309427,Radoslaw_Cierzniak_na_testach_medycznych_w_Wisle_Krakow.html]KLIK[/url]
może nabiję jakiegoś naszego na Derbach :D
dodatkowy, nieprzewidziany wcześniej koszt.
lubię to :)
Bedzie 3 bramkarzy i 1 napstnik w gts. Sposob na spadek z ligi o czym w sumie tez sie przekonakismy zatrudniajac wiosna 2012 cierzniaka jako 5 bramkarza majac 2 napastnikow.
Mączyński też blisko wisły
będą mu płacić chyba tymi zimnymi kiełbaskami co kibice gts na nie narzekali.
No właśnie, u nich niby pieniędzy nie ma, niby źle, a zawodnicy lgną jak muchy do gówna.
myślałem, że oni GTS trochę zanurkują, ale jak widać sięgnęli po nowych kopaczy i to niekoniecznie anonimowych. Co roku czytam te napinki, jak to u nich be a oni jak u mitycznego potwora, łeb wciąż odrasta. Będą się liczyć w walce o pierwszą ósemkę
i gdzie tu logika....
Okaze sie ze sie wzmocnili a nie oslabili i z lekiego 3-0 w Derbach moze sie zrobic 0-1 :o
Maczynski,Cywka to walczaki..
A niech ściągną jeszcze paru i niech to wszystko w końcu pier... z wielkim hukiem. Już się bardziej bałem tej ich polityki oszczędzania, bo mogliby się jeszcze wygrzebać.
nie tylko gts gra z nami w lidze! http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/transfery/ekstraklasa-maciej-iwanski-pilkarzem-ruchu-chorzow/qxmtbv
To akurat osłabienie Ruchu.
dddarek Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> A niech ściągną jeszcze paru i niech to
> wszystko w końcu pier... z wielkim hukiem. Już
> się bardziej bałem tej ich polityki
> oszczędzania, bo mogliby się jeszcze wygrzebać.
------------------------------------------------------------------------
Dokładnie.A we wrześniu połowa składu z wyrokami na ręce gasi światło raz na zawsze !
Rzeka bardziej sie oslabila niz wzmocnila wiec spokojnie. U Nas jest odwrotnie. Same odejscia sa juz wzmocnieniami a dodatkowo jest 3 solidnych gosci ktorzy nie sa anonimowi.
Różnica miedzi nimi i nami jest taka że tam jak nie ma pieniędzy to płacą 40tys, u nas jak sa to 20 tys ;]. Patrzyłem sobie na transfermarkcie ich kadra "osłabiona" wyceniona na 7,5 melona, nasza na 5,5 ojro. Myślę że jeszcze będzie trzeba poczekać trochę aż słowo kryzys u nich będzie równoznaczne z naszym rozumieniem kryzysu.
Już w drugiej kolejce zobaczymy różnicę. Nie ma co gdybać.
del_piero Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Różnica miedzi nimi i nami jest taka że tam jak
> nie ma pieniędzy to płacą 40tys, u nas jak sa
> to 20 tys ;]. Patrzyłem sobie na transfermarkcie
> ich kadra "osłabiona" wyceniona na 7,5 melona,
> nasza na 5,5 ojro. Myślę że jeszcze będzie
> trzeba poczekać trochę aż słowo kryzys u nich
> będzie równoznaczne z naszym rozumieniem
> kryzysu.
a skad wiesz ile placa u zapchlonych i jakby nie bylo pieniadze nie graja.napisz jeszcze ile w innych zespolach "placa" .ze Ci sie chce na to scierwo klikac i tracic czas.POCZEKAJ A SIE PRZEKONASZ JUZ NIEDLUGO
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)