Lech kompromituje się raz jeszcze tego lata, przegrywając w Islandii 0:1!
-
-
U NASZYCH RYWALI....(prywatne "pogaduchy" będą kasowane) cd.
Lech juz tak ma.....na tym rumaku daleko nie zajedzie.
Chwostek Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Lech kompromituje się raz jeszcze tego lata,
> przegrywając w Islandii 0:1!
Rewelka :(....Ulatowski ostrzegał w wywiadzie jak i Iwan jechał po Rumaku....
W rewanżu pewnie znów odrobią, ale takie porażki na wyjeździe to cholerny wstyd...
Ja przed Rumakiem ostrzegałem 2 lata temu. w tym momencie najgorszy trener ekstraklasy.
Za Sportowe Fakty:
"Marcin Robak znów w Pogoni Szczecin! Król strzelców jest w kadrze Portowców na mecz z Koroną Kielce"
Ciekawe czy Pogoń utrzyma się na górze tabeli. Jeśli Robak trenował to duże wzmocnienie.
Kuciak może nie zagrac w rewanzu , Jovanovic z Raby ma sarkoidoze i to raczej koniec na razie kariery.W sumie chlopa szkoda ,ale maja burki za swoje bo nie raz zyczyli urwania nogi Saidiemu czy Nowakowi..
patologii ciąg dalszy, ze Sportu za prasówką Weszło
[i]?[b]Po spadku też nie płacili pół roku[/b]?. Miasto obiecało zawodnikom, że od teraz aż do końca roku będzie płacić regularnie.
Większy jest stres przed meczem z mistrzem Polski czy wizytą u prezydent Zabrza na rozmowach o sporych zaległościach płacowych?
- Jednak przed meczem. Może dlatego, że w Górniku gram chyba tak długo, jak pani prezydent rządzi w Zabrzu, więc znamy się dobrze. A dwa ? do problemów finansowych już się zdążyłem przyzwyczaić. Jak jestem w Górniku, to nie było ich może? dwa lata. Mówiąc poważnie, przyjemne to oczywiście nie jest, ale chcieliśmy się dowiedzieć, czego możemy oczekiwać w najbliższych miesiącach, bo z różnych stron padały różne głosy, często ze sobą sprzeczne. Najgorsza jest niepewność.
Wiecie coś więcej?
? Padła deklaracja, że od teraz do końca roku pensje będziemy dostawać na czas. Gdyby tak faktycznie było, to takie rozwiązanie jest do przyjęcia. Z kolei zaległości byłyby spłacane w miarę możliwości. Oby?
Wierzycie, że tak będzie?
? Mamy wybór? Wysłuchaliśmy właściciela i też rozumiemy jego kłopoty, bo sytuacja faktycznie łatwa nie jest. Przecież te długi ciągną się od lat, stadionu nie ma, [b]sponsorzy też nie walą drzwiami i oknami[/b]. Trzeba dać sobie szansę, tym bardziej, że akurat mnie żadne rozwiązywanie kontraktu z winy klubu nie interesuje. Chcę tutaj grać. Ważne też, że na boisku nie dajemy choćby pretekstu, by ktoś pomyślał, że brak wypłat ma wpływ na naszą grę. W dniu meczu ten temat nie istnieje.[/i]
[i]Zarówno przedstawiciele kibiców jak i Tadeusz Czerwiński podtrzymują chęć dalszego dialogu mającego skutkować doprowadzeniem do zakończenia obecnego impasu".[/i]
Czytaj więcej: http://www.dziennikpolski24.pl/artykul/3530383,w-wisle-wciaz-nie-ma-porozumienia-z-kibicami,id,t.html
Członek skwk, duchowy przywódca gtsowskich patriotów znów na posterunku...
Trwa postępowanie karne przeciwko prezesowi Podbeskidzia Bielsko-Biała Wojciechowi B., który usłyszał zarzut łapownictwa czynnego.
[b]Zdaniem prokuratury przyjął on korzyść materialną w zamian za korzystne rozstrzygnięcie wyniku spotkania pomiędzy Łódzkim Klubem Sportowym a Cracovią. Do spotkania doszło w czerwcu 2004 roku.[/b]
- Od lutego Wojciech B. ma w sprawie status podejrzanego. Formalnie został mu przedstawiony zarzut łapownictwa czynnego. Trwa postępowanie karne przeciwko tej osobie - poinformował prokurator Wiesław Bilski.
http://www.90minut.pl/news/237/news2371045-Prezes-Podbeskidzia-z-zarzutami.html
No ładne rzeczy. Żebyśmy znowu nie dostali rykoszetem .
Czy to przypadkiem nie mecz z naszego pierwszego awansu do E klasy? Z sami-wiecie-kim na ławce ?
^^ Taa , Stawowy pewnie w łapę dawał ,a zrzutkę robili w kosciele w Sieprawiu ;)
Chyba ,ze Filipiak sypnal ,a gra swietego ( patrz Mierzejewski )
Zboro Napisał(a):
> ^^ Taa , Stawowy pewnie w łapę dawał ,a
> zrzutkę robili w kosciele w Sieprawiu ;)
>
> Chyba ,ze Filipiak sypnal ,a gra swietego ( patrz
> Mierzejewski )
Nic takiego nie napisałem ani nie sugerowałem więc sobie wypraszam te insynuacje.
Stawia to pod znakiem zapytania jedynie dorobek trenerski wymienionego
eredin Napisał(a):
Z sami-wiecie-kim na ławce ?
To kogo miałeś na myśli na tej ławce ?
EDIT : Oki , wiem o co Ci chodzilo.
I Legia 1-0
Już 2-0 i dobrze niech se awansują.... Cupiała ostatecznie krew zaleje
BRAWO LEGIA!!!!
Kto by jeszcze parę lat temu pomyślał, że Cracovia będzie lepsza od Celtiku. Myśmy się przynajmniej Legii postawili.
szkoda że nie gramy w Szkocji, mozna by o majstra powalczyć
Jeszcze se nie awansowali.Jakaś Steua czy coś i będzie po radości.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)