właśnie się zastanawiałem kiedy mnie ostatni raz chciałeś nieudolnie sprowokować :)
rachunki płacę, a Ty jak zawsze ... byle co jesz, byle co gadasz ;)
-
-
UPC...
El Duce Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> [b]byle co
> jesz[/b], byle co gadasz ;)
Widzę, że nawet w tym temacie odezwał się Twój kompleks odnośnie mojej idealnej, wysportowanej figury bez cienia nadwagi ;)
ja tam wierzę AWB widziałem kilka razy jak Duce zamiast do domu przynieść rodzinie wypłatę zostawiał ją za barem
jest i drugi mecenas co to jak trzeba strzelić szybkiego kielicha w poniedziałek to nagle ma multum spraw do załatwienia na mieście :)
ciężkie pomówienia wiesz dobrze że rzuciłem alkohol dla treningów :)
czy naprawdę w każdym temacie muszą się znaleźć pogaduszki AWB i El Duce?
7 dni później
Od dzisiaj na kanałach 101 i 102 dostępne w UPC: TVP-1 HD i TVP-2 HD :)
Dodatkowo na 593? a może 563 dostepny ORANGE SPORT, który przypominam transmituje wybrane mecze tzw 1 ligi ;)
jeszcze dali AXN spin dla tych z drozszym abonamentem.
56 dni później
Jakiego polecacie dostawcę netu z kablówki? Nie musi być dość szybki, ważne żeby był tani i umowa najlepiej na czas nieokreślony lub na jeden rok.
Odnośnie upc mogę powiedzieć jedno: miałem przez niespełna rok i nie polecam.
Są do tego stopnia bezczelni a zarazem głupi, że przysłali mi dwa pisma: w jednym przyjęcie i rozpatrzenie reklamacji (niedokręcona Fka) a w drugim zarzekali się, że nigdy nie składałem reklamacji... No comments.
W Krakowie to dużego wyboru kablówek nie ma - UPC( w tym dawny Aster), T-mont. Napisz z jakiego rejonu jesteś.
Pogranicze wschodnie Bronowic i zachodnie Krowodrza, okolice ulicy Piastowskiej.
U mnie od początku było UPC, a nie przefarbowany na UPC Aster, to i internet jest od początku w porządku.
ja byłem zadowolony z UPC, nawet wielkich kłopotów z rozwiązaniem umowy nie miałem ale to pewnie ilu klientów, tyle historii :)
W tych okolicach (czyli Piastowska) z kablówek to raczej tylko UPC (lub dawny Aster). Najlepiej popytać sąsiadów jak im działa i z czego mają. Na klatkach wiszą też skrzynie z naklejkami firm dostarczających TV/internet - tam też możesz podpatrzyć. Nic więcej nie pomogę.
ps. UPC tanie nie jest - więc może lepszą opcją będzie poszukanie na klatce ulotek/naklejek lokalnego dostawcy internetu.
Jakby ktoś chciał zamówić pakiet telewizji,internetu czy kablówki,zapytać o ofertę,spróbować coś załatwić,co z call-center mu się nie udało zapraszam na priv :)
Pytanie trochę nie związane z tematem, ale jak wynajmuję mieszkanie to mam obowiązek się w nim zameldować tymczasowo czy nie muszę?
88 dni później
Nie wiedziałem gdzie napisać, a nie chciałem też zakładać nowego tematu żeby nie robić bałaganu.
Czy korzysta ktoś z Was może z AERO2?
tak - używałem przez chwile pożyczonego i mi spasowało. Zamówiłem kartę sobie właśnie kartę dla siebie.
A jak z tymi modemami pod SIM Aero? Chodzą pogłoski, że ciężko dostać kompatybilne modele etc.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)