kontynuujemy poprzedni wątek, który został odklejony zanim się wykrzaczy.
-
-
[zadowolenie] Grupy Młodzieżowe w Cracovii - temat zbiorczy, cd.
11 dni później
To czwarta z rzędu porażka młodych piłkarzy Cracovii.
Sobotnie Młodzieżowe Derby Krakowa.
Trampkarze Starsi:
Cracovia 2:2 wisła
Witam. Mam pytanie. Otóż mam siostrzeńca z rocznika 98 i ciekaw jestem czy są prowadzone jakieś rekrutacje do drużyn juniorskich. Najprawdopodobniej od września przeniesie się do SMSu w Krakowie ale tam babka powiedziała, że dla gimnazjalistów nie mają drużyny więc może trenować w swoim starym klubie lub spróbować w Cracovii bo ponoć jest teraz jakaś rekrutacja ale nic nie mogłem znaleźć. Trenowania w starym klubie wolałbym mu oszczędzić bo jedyne czym mnie uczynił ten klub to mały alkocholik w wieku 15 lat :) Jeśli ktoś coś wie na temat rekrutacji to byłbym wdzięczny za info.
http://www.mlodacracovia.com/
O co chodzi z rocznikiem 99 ? Dlaczego grupa nie ma treningów? Popatrzcie na ich stronę na mlodacracovia: trening odwołany, zajęcia odwołane, pielgrzymka, trening odwołany bo mecz I drużyny. Wczoraj zajęcia dla jednej grupy prowadził trener rocznika 2000. Wraz ze swoimi chłopcami miał na treningu chyba z 40 osób. To jest jakieś nieporozumienie i to duże.
Kopu, kopu, kop ? :P
Niestety, nie tylko w tej materii :(
W dzisiejszym Przeglądzie Sportowym jest ciekawy artykuł P.Zycha>>> Mistrzowie podwórka - W Warszawie i Poznaniu postawili mocno na produkcje piłkarzy.Kto wygra wyścig ?>>>>
U nas swego czasu Prezes dużo mówił o "produkcj piłkarzy netto' i wiadomo jak się to skończyło.
Może warto by było,żeby decydenci w Cracovii, zobaczyli jak wygląda szkolenie młodzieży w innych klubach i wyciągnęli z tego jakieś wnioski.
Mam pytanie do kogoś zorientowanego.Co sie stanie z drużyną ME po naszym ewentualnym spadku?Jak to niby będzie funkcjonować?Jako Cracovia 2 czy jak?W której lidze będą grać?
ronnie79 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Mam pytanie do kogoś zorientowanego.Co sie stanie
> z drużyną ME po naszym ewentualnym spadku?Jak to
> niby będzie funkcjonować?Jako Cracovia 2 czy
> jak?W której lidze będą grać?
w tej lidze, w której drużyna rezerwowa rozegrała ostatni sezon przed uformowaniem ME.
czwarta liga :)
black cat Napisał(a):
> w tej lidze, w której drużyna rezerwowa
> rozegrała ostatni sezon przed uformowaniem ME.
> czwarta liga :)
Oooo super informacja w tych ciężkich chwilach. Do wyjazdów 1ligowych dojdą ciekawe miejsca do odwiedzenia w 4 lidze:)
black cat Napisał(a):
> ronnie79 Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Mam pytanie do kogoś zorientowanego.Co sie
> stanie
> > z drużyną ME po naszym ewentualnym spadku?Jak
> to
> > niby będzie funkcjonować?Jako Cracovia 2 czy
> > jak?W której lidze będą grać?
>
>
> w tej lidze, w której drużyna rezerwowa
> rozegrała ostatni sezon przed uformowaniem ME.
> czwarta liga :)
Dzięki :) zupełnie nie wiedziałem jak to się zakończy...Czyli jednak duuuuuuuuużo atrakcji przed nami :)
hmmm, spojrzałem jak ta czwarta liga po reorganizacji wygląda - http://www.futbol.org.pl/rozgrywki,392.html
i teraz nie jestem do końca przekonany, czy jednak nie wylądujemy w okręgówce :(
A ja mam pytanie - czy każdy może zapisać się do juniorów z danego rocznika w każdym momencie czy jak to jest?
Jak masz "potencjał"to Cię wezmą :) i "karta na ręku"... ;)
Wczoraj zakończyły się pół finały Turnieju Papieskiego do finału weszły Sandecja i Cracovia. Szkoda tylko że było tak mało kibiców bo mecze były na wysokim poziomie warte oglądnięcia.
[url=http://hokejwpasy.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=733:rodzinny-piknik-za-zakoczenie-sezonu&catid=35:aktualnoci&Itemid=27]Hokejowy Piknik na Zakończenie Sezonu. Zapraszamy[/url]
Miała być szkółka z prawdziwego zdarzenia ale to tylko obietnice. Ale co się dziwić na dyrektora sportowego i skautów Filipiak nie chce dać. Kiełbasa wyborcza.
http://terazpasy.pl/Pilka-nozna/mlodziez/trampkarze/Cracovia-i-Sandecja-w-finale-Turnieju-im.-Jana-Pawla-II
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)