Gdzieś zniknął temat o Mateuszu, więc zakładam nowy. Jakby się okazało, że to ja go po prostu przeoczyłem - ten do usunięcia.
Według mnie dzisiaj bardzo dobry mecz Mateusza - walczył, włączał się do ofensywnych akcji, w obronie też dobrze.
Obok Budzika i Boljevicia najlepszy nasz zawodnik dzisiaj.
-
-
Mateusz Żytko - dziękujemy!
popieram, takiego Mateusza chcemy zawsze oglądać.
Mateusz musi grać na boku NIE na stoperze.
W pierwszej lidze będziemy mieć z niego pożytek, będzie jednym z lepszych prawych obrońców!
policzyliście ile dośrodkowań było z jego strony w nasze pole karne?
widzieliście jak stawał przed przeciwnikiem kilka metrów, czekając jak wrzuci piłkę koło niego zamiast dojść bliżej?
10 dni później
Mateusz to fajny gość ale piłkarsko to katastrofa. ja tam nic pozytywnego nie widziałem
Akurat ostatnio nie gra źle, toteż z tą krytyką bym nie przesadzał.
Mateusz jest bardzo dobrym zawodnikiem tak samo jak Koen Van der Biezen ;-)
fatikov Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Mateusz jest bardzo dobrym zawodnikiem tak samo
> jak Koen Van der Biezen ;-)
Oszalałeś? Biezen to największe dreno jakie widziałem...
udana fotka, może to dlatego kolejni trenerzy go wstawiaja na środek?
[url=http://pl.wikipedia.org/wiki/Mateusz_Żytko]foto[/url]
Że niby Kosa sobie tam lepiej radzi? ;)
rzeczywiscie, kiepska hipoteza :-)
Widać jak ważne jest pierwsze wrażanie.
Mateusz który na początku przygody w naszym klubie grał tragicznie, a teraz naprawdę przyzwoicie - żeby nie powiedzieć dobrze, jest "je.bany" za każde złe zagranie.
Saidi który przyszedł do nas jako gwiazda, pierwszy mecz szczególnie był bardzo dobry w jego wykonaniu (pewnie każdy pamięta jego rajd z malinowymi nosami jeszcze na Suchych Stawach), żeby był tak samo oceniony jak Mateusz musi zagrać słabo przynajmniej w pięciu meczach z rzędu i zjebać dziesięć setek, chociaż i tak mam wątpliwości, czy dostaje po łbie tak jak Żytko.
Saidi nie może być oskarżony o słabą grę, gdyż byłby to przejaw dyskryminacji na tle rasowym (rasizm). Nauczcie się wreszcie, że ludzie rasy negroidalnej są najlepszymi piłkarzami, najwybitniejszymi naukowcami, a na IO w Londynie zdobędą komplet medali nie tylko w biegach sprinterskich i długodystansowych, ale także w pływaniu (synchronicznym również). A jeśli coś się im nie udaje to tylko i wyłącznie dlatego że białasy rzucają im kłody pod nogi ;)
Natomiast co do Mateusza to jakoś szczególnie na tle słabych kopaczy, ani w jedną, ani w drugą stronę zbytnich odchyleń nie zauważam. A że ludzi sobie znajdą zawsze kozła ofiarnego to inna sprawa, z Dudzicem też przecież jest to samo....
Nie zgodzę się Dejan. Z Dudzicem jest inaczej. Jest tu znacznie dłużej, a żadnej przemiany nie widzę. Ani w jedną, ani w drugą stronę. Żytko start miał kiepski, ale po meczu z Lechem, chociaż poleciały mu łzy, to zachował się jak facet. Przyznał się do błędów, odbył drogę pokutną, popracował nad sobą i wrócił odmieniony. Jeszcze bramkę strzelił, co się nominalnemu napastnikowi Dudzicowi nie zdarzyło.
5 dni później
Oprócz Kaczmarka, wczoraj najlepszy z naszych.
Brawo Mateusz!
Dobry mecz. Dziękuję.
19 dni później
Fajny wywiad Mateusza
[url=http://www.weszlo.com/news/10320-Mateusz_Zytko_-_Zawiodlem_trenera_Szatalowa_i_to_moja_najwieksza_porazka_]link[/url]
57 dni później
Wywiad z Mateuszem
http://www.igol.pl/article,51034.html
399 dni później
"Piłkarz meczu"!!!:(
Mamy dwóch najsłabszych stoperów w lidze
Żytko-Wasiluk!!!
jankes76 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> "Piłkarz meczu"!!!:(
> Mamy dwóch najsłabszych stoperów w lidze
> Żytko-Wasiluk!!!
Jak dzis patrzylem na Zytke to az zateskilem za Markiem:(:(
Santo pewnie wniebowziety gra Zytki w dzisiejszym meczu;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)