Polonia 1:0 :D
-
-
Pozostałe mecze XXIV kolejki
no i 3 :)
No i zajebiście. W sumie szkoda, że Korona wtopiła dzisiaj. Tak to malinowe nosy miałyby już z głowy podium. Oby tak do końca. Nic mnie tak nie cieszy jak wtopy gwardii, betonów i kiepskich.
Jak widać efekt nowej miotły działa na wszystkich tylko nie na naszych patałachów :D
Bo u nas za dużo śmieci i miotła nie daje rady, tu musi byc odkurzacz
mam nadzieję, ze Polonia w pucharach zagra na "Narodowym" :)
Wielkie brawa dla Poloni !!! :)
Heh,malinowe noski spuchły. :).Brawo Polonia!!!
Brawo Polonia!!!
Tak, tylko że w meczu z nami Polonia będzie grała na 120% żeby nie dac ciała z pucharami.
Polonia może jeszcze nawet powalczyć o MP. Układ gier jest dobry, poza tym pierwszy raz mają naprawdę dobrego trenera.
Choć tak zupełnie uczciwie, to po cichu ściskam kciuki za Ruch. Zlinczujcie mnie, ale abstrahując od spraw kibicowskich, to jest ekipa z charakterem.
zostałeś zlinczowany :)
ja tam trzymam za Danijela i jego (L), a w drugiej kolejności właśnie za ... Ruch :) ale na linczowanie się nie zgadzam :)
za to właśnie że składem bez gwiazd, grają ładnie dla oka i skutecznie, za to na mega ambicji, to samo zresztą Korona, tyle że ci po tej kolejce się oddalili od majstra
ogólnie i Ruch i Koronę podziwiam za tą cechę, której w tej rundzie nam najbardziej brakowało .... czyli ambicję :)
Zagłębie prowadzi (w tym momencie 10 punktów nad nami), a Jagiellonia bardzo się stara nie strzelić bramki.
2:0 - prosta sprawa, grają przeciw nam. Lecimy na 100% do I ligi.
Zagłebie 2:0. I 10 pkt mamy już straty do nich. A za tydzień Lechia - Zagłebie. W razie zwycięstwa Lechii a w razie naszej porażki oficjalnie spadamy do 1 ligi.
saymyname Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> 2:0 - prosta sprawa, grają przeciw nam. Lecimy na
> 100% do I ligi.
Naprawde :D .Wszyscy(zainteresowani) graja bo nie chca spasc ,tylko nasze panienki licza kase i sa zestresowane.....kibicami.
Ktos jeszcze traci nadzieje dzisiaj???
Nie no spokojnie bez paniki - Ci, którzy mieli już nadzieję stracili :) A jeżeli nie - to gratuluję utrzymywania względnego spokoju.
Ja swoją straciłem w ostatnim temacie meczowym z Lechem. A teraz to bardziej się zastanawiam kto pójdzie z nami na dno, bo coś mi sie wydaje - ale obym się mylił, że ŁKS się utrzyma i jakimś...niewyjaśnionym cudem dostanie licencję.
Więc 2:0 dla Zagłębia praktycznie nie wyłania drugiego spadkowicza do Tanga z nami :D
2:1 walczą chłopaki :D
Przecież Hajto wspominał że życzy Cracovii utrzymania :D
> 2:1 walczą chłopaki
Bo Porębskiego nikt nie poinformował co i jak. Opieprzą go w szatni :-)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)