Błąd sędziego, błąd Odrobnego i 2:2.... Ależ jaja...
-
-
MŚ Dywizji IB w Krynicy-Zdroju (15-21.04.2012)
Leci gdzieś na necie?
http://sport.tvp.pl/inne/zimowe/hokej/reprezentacja/wideo/hokej-na-lodzie-ms-dywizji-ib-polska-korea-pld/5062326
[quote="agent44 - 15 kwietnia 2012"]
Wybiera się ktoś z Was Pasiacy na ostatni dzień Mistrzostw w następną sobotę? [b]Gramy z Koreą - to najgroźniejszy rywal wg mnie w walce o awans do zaplecza elity.[/b]
[/quote]
[quote="Leesior - tego samego dnia"]
Korea ? No no bez jaj...( z całym szacunkiem). Holandia i Rumunia, to moim zdaniem najgroźniejsi rywale.
[/quote]
:)
Sędzia ch.uj
Pozdrowienia dla Odrobnego.
Szkoda ze Odrobny nie był taki słaby jak graliśmy finał w PLH
Dalej ktoś uważa że to tylko formalność?
żółta kaczka Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Dalej ktoś uważa że to tylko formalność?
Jeżeli ktoś mówi o "formalności" w hokeju, zwłaszcza w pojedynkach na szczycie ... to pozdro 600!
No i cożeście Szanowni Koledzy udowodnili ?
Że to powinna być formalnośc, a nie jest ?
No i gratulacje dla Korei...
Tragedii polskiego hokeja ciąg dalszy.
Dobrej nocy wszystkim.
Katastrofa.
Jeśli to komuś sprawi satysfakcję, to przyznaję: Nie myślałem że Korea tak dobrze gra. Choć może powinienem napisać, że to nasz hokej się stacza.
Ciekawe czy Wikuś znów po negatywnej ocenie pracy dostanie noewą umowę?
Za rok Ukraina, Polska, Holandia, Rumunia, Litwa, Estonia. Będzie trudniej niż w tym roku, choć i tak szczęściem w nieszczęściu jest, że Chorwacja jeszcze na rok została zastopowana przez Estonię i Hiszpanię.
no to ugrzęźliśmy na tym poziomie.
Wstyd!!!
Oprócz naszej trójki i Łopuskiego reszta zagrała beznadziejnie. Prym w tej kompromitacji wiódł Odrobny i Zapała...
Sympatycy pijaka Radzika pozdrawiaja fanów Odrobnego i pozostałych galacticos z Sanoka(szczególnie tych z nowotarskim rodowodem)
Nie śmie jsię dziadku z cudzego przypadku.
No to już wiem, mądrego wywiadu posłuchałem i wiem, że przyczyną porażki jest to, że za mało bramek strzeliliśmy, a poza błędami to nasi zawodnicy grali bardzo dobry mecz i robili wszystko co należy.
luka Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Sympatycy pijaka Radzika pozdrawiaja fanów
> Odrobnego i pozostałych galacticos z
> Sanoka(szczególnie tych z nowotarskim rodowodem)
> Nie śmie jsię dziadku z cudzego przypadku.
Spokojnie, ten słaby Odrobny wystraczał na Cracovię i wygrywali bodajże 11:1.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)