Szeliga jest idealnym zobrazowaniem Krakowi.
-
-
Lech Poznań - CRACOVIA ; 31.03.2012r.(sobota), godz. 18.00.
Pasiasty fantastyczne porównanie.
matulevicz powinien wejsc za szelige i do tego suart za bartczaka i rpzesunac go an lewa pomoc a budzika na srodek
Szeliga i Bizen po tym meczu powinni mieć natychmiastowy wypie.rdol z tego klubu.
My w tym meczu wogóle nie mamy środka pola, Szeliga to każdy widzi, traci piłke i ma pretensje do kogos innego oraz Bartczak, ktory jest tak zajebiście zwrotny i szybki że na dwóch krokach chyba ja bym go wyprzedził czy wkręcił w ziemie.
W drugiej połowie od razu bym zmienił obydwóch na matulevitiusa i suarta. Do środka budziński z bojlevicem, na lewą strone suart i do ataku litwin.może by cos stworzyli.
Lech jest słaby i była szansa na wygranie z nimi. Ale my k...wa jesteśmy mega słabi, ludzie dramat.
Nie ma niczego.Cały skład to sabotaż....
Nie ma co się denerwować ... CRACOVIA TO MY !
panie januszu proszę chociaż o krótki wpis że pan wciąż wierzy...
Wystawiając Kosanovica Kafarski rzucił ręcznik, gra tego zawodnika to kryminał!!
To ile mamy teraz kontuzjowanych ? Istny lazaret.
W zasadzie to kto na ławce siedzi ? Juniorzy, czy trampkarze ?
Podziwiam Was że dalej to oglądacie.. Ja już mam wyjebane i zaczne kibicować na nowo od 27 lipca w 1 lidze..
mina obelżywa Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> panie januszu proszę chociaż o krótki wpis że
> pan wciąż wierzy...
wierzę...
wasz prof.
Leesior Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> To ile mamy teraz kontuzjowanych ? Istny lazaret.
>
> W zasadzie to kto na ławce siedzi ? Juniorzy, czy
> trampkarze ?
Na ławce Tabisz, bo ponoć kiedyś grał w Grzegórzeckim.
Za takie boisko Lech powinien dostawac walkowery. To narazanie zdrowia zawodnikow, a w przypadku kontuzji oslabianie druzyn i koszty.
Szkoda, ze Grzelak musial zejsc, wygladal o wiele lepiej od Biezena. Na takim podlożu nasz "kuń boży":) jest jeszcze slabszy.
Lech nie może dostawać walkowerów, bo to by było niepolityczne. W końcu to boisko na EŁRO. :)
Wspolczuje Kaczmarkowi takich kalek przed sobą....
mi sie gra Budzika podoba, chlopak ma cos w sobie
Bartczak to ma przyspieszenie do piły....zazdroszczę.
Dwie sytacje już w tej połowie, bardzo szkoda że nie wykorzystane, jednak jak sie chce to sie kurwa da, Budziński do środka pola!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)