hahahahha co za lamagi
-
-
Lech Poznań - CRACOVIA ; 31.03.2012r.(sobota), godz. 18.00.
ja sie nie umiem strzelis sam na sam to tak jest jak ze slaskiem
:))
Obrona stala w miejscu!
DZIĘKI ŻYTKO !
i 1:0 ehhh 1 liga 1 liga Cracovia
Bramka Żytki, gdzie on kurwa był na tej prawej stronie swojej? z 5 metrów za Henrikezem plus do tego w polu karnym nie wiem co oni chcieli zrobić z ta piłką zamiast przeciąć i wyjebac.
zajebiste krycie...kurwa skończcie już....skurwysyny
Kaczmarek też jak krowa w tej bramce stoi piłka w środek ledwo się toczyła, a on odprowadza ją wzrokiem. Powinno być 1;0 dla nas jest dla Lecha masakra ;/
Na Jesien wyjazd do Sandecji, wypije sie z chlopakami, bedzie klimat.
Juz widzę Zytke w wywiadzie "Gdy bym pil balował to mógłbym zrozumieć" chłopie przez te książki historyczne robisz zasieki jak za mieszka pierwszego zamiast isc twardo na niego zepchac go na aut a Ty k u r w a odpuszczasz! Bojan drugi byl na miejscu stopera a nie kryl tego Mozdzenia!
Dramat..
Kaczmarek stał jak muł niby nic nowego no ale mógłby się kurwa w końcu zacząć rzucać
trzeba budować drużynę żeby się utrzymać w tej pierwszej lidze
Mam tylko nadzieję, że ta płaczliwa łamaga Żytko nie będzie grała w 1 lidze. Płacze najwięcej i również najwięcej pie*doli na boisku.
Nic się nie martwcie, do Brzeska niedługo autostrada będzie :)
wpierdolic im.....kazdemu po kolei....
co ten visniakovs gra...takie balony jakby to kurwa festyn był.
ciekawe czy ze Szwajcarii też tak to kiepsko wygląda?
To gra !!!
DAwac!!! Karny!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)