El Duce Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> mnie Rozrabiako twój niepoprawny huraoptymizm nie
> żenuje, a może powinien, nie atakuje chłopaka,
> chciał przyjść przyszedł, fajnie, oby
> pomógł, będę wdzięczny
>
> zażenowany jestem natomiast tego typu
> "wzmocnieniami" bo na dzień dzisiejszy
> wzmocnienie w walce o utrzymanie to niestety
> żadne, i powtórzę nie mam tutaj pretensji do
> Bartka, tylko to odpowiedzialnych za tego typu
> ruchu transferowe
A gdzie ja o hurraoptymizmie napisałem? :)
Mi też nie podobają się wzmocnienia "za pięć dwunasta",ale gość jest "nasz" i trzeba wierzyć/modlić się/mieć nadzieję(interpretacja dowolna) ,że pomoże nam obronić ekstraklasę.
p.s.To tak jak z dzieckiem z "wpadki",nie zawsze wszystkie osoby są zadowolone z takiej sytuacji,ale trzeba dążyć do tego,żeby to Bogu ducha winne dziecko miało jak najlepsze warunki do życia ;)
-
-
Bartłomiej Grzelak - powodzenia !
BARTEK graj, strzelaj bramki. olewaj komentarze....
Powodzenia byku !! :D
piłkarsko nie ma to sensu, ale moze to jakis ruch psychologiczny wobec naszych pożal sie boże napastników?
aha; witaj Bartek
;)
Witaj i powodzenia!
Mimo ,że kolejny szrot to i tak życzę zdrowia i powodzenia .
Rywalizacja w zespole jest potrzebna więc transfer na +
Grzelak ma pseudonim Jurand . Jak myślicie dlaczego ? :)
Jest ze Spychowa?
Powodzenia!
Witaj i powodzenia.
Witaj Bartku! Walcz, strzelaj gole i udowodnij, że jesteś godny grania w najpiękniejszych barwach!
Witaj ... Powodzenia !
To ja jeszcze proponuje takie transfery: Bartosz Tarachulski, Jacek Solnica, Piotr Wlodarczyk, Benson Anih, Pawel Strak...
Powodzenia, chociaż jak widzę te ruchy transferowe to kładę się ze śmiechu.
spieddalaj!
Dobrze się dzisiaj rozgrzewał. widać że chciał, miał ten błysk w oku.
[url=http://sport.fakt.pl/Bartlomiej-Grzelak-zarabia-w-Cracovii-piec-tysiecy-zlotych-miesiecznie,artykuly,152130,1.html][fakt.pl][/url] - "Grzelak zarabia w Cracovii 5 tysięcy złotych miesięcznie."
nazwiska bramek nie strzelają
szkoda słów ...
6 dni później
Grzelak dopiero w drugim meczu w naszych barwach zaliczył kontuzję . Jak na niego to jest dobry wynik :D .
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)