Jeden oficjel Sanocki mówił coś o premii 200 tyś zł za majstra. w sumie to nie dziwne bo zarobki mają wysokie.
-
-
CRACOVIA - viceMistrz Polski 2012 - GRATULACJE !!!!
Gratulacje.
Wielka walka, zawsze do konca, do ostatku sil.
Wielki szacunek i wielkie podziekowana.
Jestescie wielcy!
marcin_ksc Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Jeden oficjel Sanocki mówił coś o premii 200
> tyś zł za majstra. w sumie to nie dziwne bo
> zarobki mają wysokie.
200 tys w złotówkach, to chyba na głowę.
Nieoficjalnie wiem, że u nas miało być tzw. pół bani, ale na drużynę.
Brawa za wolę walki i ambicję. CRACOVIA!!!
sterby Napisał(a):
> marcin_ksc Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Jeden oficjel Sanocki mówił coś o premii 200
> > tyś zł za majstra. w sumie to nie dziwne bo
> > zarobki mają wysokie.
>
> 200 tys w złotówkach, to chyba na głowę.
>
> Nieoficjalnie wiem, że u nas miało być tzw.
> pół bani, ale na drużynę.
na drużynę, ale to tak pod słyszane więc potraktujmy to jako plotkę :). tam na poziomie finansowym Leszka jest więcej niż jeden zawodnik.
DZIĘ-KU-JEMY!!!
szkoda że wczoraj sam ( z butelką3LDanielsa) witałem drużynę która pokazała SERCE i Ambicję!!!! Ale cóz rozumiem to tylko hokej,to tylko srebro.....piłkarzy po ''sosnowcu tłumy witały...ale to tylko hokej to tylko srebro.........nikt jakoś nie wpadł na pomysł żeby pokazać tym chłopakom że Cracovia To MY!!!! A ZARAZEM ONI!!!! Bo pokazali że sa WARCI NASZEGO SZACUNKU..ale to tylko hokej ..to tylko srebro...
Szkoda że nie widzieliście jak sie cieszyli w szatni jak 2 kibiców przyszło o 2.00 na nogach pod halę a potem jeszcze 4( dostali koszulki ,kije.......a nie wolno im ich rozdawać bo to nie piłkarskie koszulinki których klub ma pełno to tylko HOKEJOWE KOSZULKI CRACOVII!!!!!
Ja ''dziekowałem'' do samego dna tej butelki....moje dzieci dzis do szkoły nie poszły ( bo zaspałem.....mocne głowy mają te nasze hokejowe dranie),do pracy tez nie pójde a klikanie na klawiaturze przyprawia mnie o mdłości ale musze wam jednak napisać" na kacu" te kilka słow...forum hokeiści nie czytają wiec adorujcie sie tu nawzajem tymi podziekowaniami i zastanówcie się czy tak na prawdę JESTEŚCIE KIBICAMI NASZEJ( MOJEJ) CRACOVII....
Przepraszm wszystkich którzy naprawde nie mogli wczoraj tam być
p.s. pochwalę sie jeszcze klasycznym hat trickiem....dostałem koszulki Laszkiewicza,Kostucha i Chmielewskiego!!!! rano wtoczyłem sie do domu jak choinka!!! Z MEDALEM NA SZYJI!!!!!! I SPIEWEM NA USTACH!!! HEJ HEJE HEJA!!!!!(DLA MNIE ONI ZAWSZE BĘDĄ MISTRZAMI!!!!)
Dziękuję bardzo SERDECZNIE RADOMIROWI...który był w sanoku i miał jeszcze siłę na kilka godzin z nami w szatni!!!! (na trzeźwo!!!!)
Wiesz, niektórzy podziękowali Hokeistom i Trenerowi zaraz po rozdaniu medali w szatni ale tej w Sanoku ;)
Wiem ,wiem.....WAM TEŻ SZACUNECZEK!!!i przepraszam że nie byłem tam z WAMI.....
Jeszcze co do koszulek - każdy by chciał mieć koszulkę meczową Naszych Mistrzów, mi do tej pory nigdy sie zdobyć nie udało a wczoraj kiedy może i była okazja nie miałem sumienia prosić o taki totem widząc minorowe nastroje naszych Hokeistów.
Pisałem kilkanaście postów wcześniej, że należałoby powitać naszych zawodników, ale bez większego odzewu. Niestety sam nie mogłem sobie pozwolić na koczowanie pod lodowiskiem będąc prosto z trasy, musząc wcześnie rano wstać. Dobrze chociaż, że Noiproks poszedł w delegacji z małym "poczęstunkiem". Pytanie, czy da się teraz to jakoś naprawić i wynagrodzić im?
To nie do końca tak, pewnie że chciało by się być pod halą, ale ludzie są trochę uwiązani, wielu nie było nie z nichciejstwa. 5 lat temu bym był na pewno, a teraz, żona (wczoraj 30 urodziny), mała córeczka, rano do pracy...Pewnie że była szansa pogratulować chłopakom, bo jest czego i ich przybicie - dobre, jeśli chodzi o ambicję, to oceniając obiektywnie wynik jest całkowicie nieuzasadnione, pewnie że była szansa na koszulkę, o której każdy marzy jak dziecko, no ale nie było jak...Mówi się trudno, a zespół jestem pewien, że czuje nasze poparcie i szacunek za wynik. Jak im wynagrodzić? Pełną halą na meczu otwarcia w przyszłym sezonie, lepszą frekwencją i kibicowską aktywnością, trzeba zacząć coś organizować, żeby trybuny zaczęły się bawić iżyć, a nie tylko być, jakby co drugi trzeci mecz była odezwa o parę rąk do pracy i jakaś oprawa - byłoby super i chętni by się znaleźli. Takie jest życie... Dobrze, że ktoś był. A to co czujemy i myślimy o zawodników to lata świetlne przed naszymi odczuciami do piłkarzopodobnych i oni o tym wiedzą doskonale, na pewno paru czyta lub chociaż przegląda Forum.
A ja jednak jestem zdania, że coś przydałoby się zorganizować. Nie chcę zrzucać na kogoś (jak niektórzy mają tu zwyczaj np. na STC), ale ja sam mam nie wiele do gadania, nie mówiąc o tym, że nie mam żadnych "wtyków" w klubie.:)
Gratulacje! :)
noiproks Napisał(a):
> Szkoda że nie widzieliście jak sie cieszyli w
> szatni jak 2 kibiców przyszło o 2.00 na nogach
> pod halę a potem jeszcze 4
Nie wiedzialbym co im powiedziec...
Jedno wielkie DZIEKUJE i widok ich smutku w szatni w Sanoku mi wystarczyl na cala wczorajsza noc i powrot do Kraka...
Mysle, ze wiedza, ze bylismy tam dla Nich!
> Dziękuję bardzo SERDECZNIE RADOMIROWI...który
> był w sanoku i miał jeszcze siłę na kilka
> godzin z nami w szatni!!!! (na trzeźwo!!!!)
Radku, dziekujemy za pomoc w Sanoku, dziekujemy za Oswiecim. Miejsce w aucie masz zAWsze!
[b]Pilkarki nozne - za pier dalac!
Juz dawno nic tak baaaardzo nie zalezalo od Was![/b]
Dziekuję za cały sezon - dla mnie jesteście Mistrzami zawsze!
Brawo i gratulacje - szkoda tylko, że w szatni w nocy tylko zamoczyłem usta w wyskowym płynie i zamieniłem tylko kilka słów (a pokusa była wielka aby zostać dłużej) ale tym razem naprawdę nie mogłem bo praca - następnym razem poprawię się. Jeszcze raz dzięki za sezon z całego serca.
Brawo za walkę i za wspaniały wynik!! Za rok złoto!!
Noiproks, też bym był ale obecnie mam chorą żonę i mam małe dzieci, którymi to wszystkimi muszę się opiekować. Mimo wszystko na meczach finałowych byłem z moim 4-letnim synem, jak i sam (raz z dwójką dzieci) na wszystkich pozostałych meczach w tym sezonie i poprzednich (poza dwoma meczami na przestrzeni ostatnich 8 sezonów). A dzieci rodziły mi się od momentu powrotu naszych hokeistów do ekstraligi, więc poza obowiązkową obecnością na meczach, świętowanie trzeba było już sobie każdorazowo odpuścić !
noiproks Napisał(a):
> szkoda że wczoraj sam ( z butelką3LDanielsa)
> witałem drużynę która pokazała SERCE i
> Ambicję!!!! Ale cóz rozumiem to tylko hokej,to
> tylko srebro.....piłkarzy po ''sosnowcu tłumy
> witały...ale to tylko hokej to tylko
> srebro.........nikt jakoś nie wpadł na pomysł
> żeby pokazać tym chłopakom że Cracovia To
> MY!!!! A ZARAZEM ONI!!!! Bo pokazali że sa WARCI
> NASZEGO SZACUNKU..ale to tylko hokej ..to tylko
> srebro...
>
> Szkoda że nie widzieliście jak sie cieszyli w
> szatni jak 2 kibiców przyszło o 2.00 na nogach
> pod halę a potem jeszcze 4( dostali koszulki
> ,kije.......a nie wolno im ich rozdawać bo to nie
> piłkarskie koszulinki których klub ma pełno to
> tylko HOKEJOWE KOSZULKI CRACOVII!!!!!
>
> Ja ''dziekowałem'' do samego dna tej
> butelki....moje dzieci dzis do szkoły nie poszły
> ( bo zaspałem.....mocne głowy mają te nasze
> hokejowe dranie),do pracy tez nie pójde a
> klikanie na klawiaturze przyprawia mnie o
> mdłości ale musze wam jednak napisać" na kacu"
> te kilka słow...forum hokeiści nie czytają wiec
> adorujcie sie tu nawzajem tymi podziekowaniami i
> zastanówcie się czy tak na prawdę JESTEŚCIE
> KIBICAMI NASZEJ( MOJEJ) CRACOVII....
>
> Przepraszm wszystkich którzy naprawde nie mogli
> wczoraj tam być
>
> p.s. pochwalę sie jeszcze klasycznym hat
> trickiem....dostałem koszulki
> Laszkiewicza,Kostucha i Chmielewskiego!!!! rano
> wtoczyłem sie do domu jak choinka!!! Z MEDALEM NA
> SZYJI!!!!!! I SPIEWEM NA USTACH!!! HEJ HEJE
> HEJA!!!!!(DLA MNIE ONI ZAWSZE BĘDĄ
> MISTRZAMI!!!!)
>
> Dziękuję bardzo SERDECZNIE RADOMIROWI...który
> był w sanoku i miał jeszcze siłę na kilka
> godzin z nami w szatni!!!! (na trzeźwo!!!!)
O ŻESZ TY ....OBYŚ WIEDZIAŁ JAK JA CI K.U.R.W.A ZAZDROSZCZĘ
Tęsknym wzrokiem śledziłem wczoraj forum czekając na jakiś cynk....w sumie to tylko1,5 godz jazdy
a rano co by było to by było i tak jest c.h.u.j.o.w.o ale przynajmniej miałbym roześmianą gębe
Eh kiedyś przez meczyki to mnie o mało co ze studiów nie wyrzucili a teraz rodzina i robota pożarły mi mózg i jaja
Pozdrawiam
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)