Ja bym skonczyl temat ..bo skoro Kafarski dobierze kadre, jezdzi i obserwuje potencjalnych grajkow ... to raczej zostanie :)
Temat pewno nabierze tempa jak ruszy I liga ... wtedy sie zacznie nap***dalanie ciag dalszy :D
-
-
KAFARSKI- Panu już dziękujemy!!!
Leszeczek tu nikt o awansie nie mysli poważnie .Jest to pobożene życzenie Filipiaka .
Tu chodzi nie o awans ,a o złapanie dna sportowe i budowę solidnych fundamentów pod awans .
Podstawa to klasowy trener -taki jak w hokeju Rohaczek.
Jak będziemy wymieniali partacza na partacza to nigdy nigdzie nie dojdziemy.
Dobry trener to co najmniej 50% wartości zespołu.Twierdzę że taka Korona jak by miała Pasiekę ,a potem Kafarskiego miała by ogromne kłopoty z utrzymaniem ,a moim zdaniem leciała by z ligi z hukiem.
Odbudowę Cracovii trzeba zacząć od zatrudnienia dobrego i uczciwego trenera który nie da się ustawiać przez Filipiaka i Tabisza .Nie może być tak że trener wystawia zawodników z polecenia Filipiaka .Tak się działo z Pasieką i drużyna jak zobaczyła z kim ma do czynienia zaczęła go olewać .Trener stracił jakikowiek autorytet.
Kafar idealnie pasuje na trenera widmo -wyników nie ma za grosz to by uratować posadę wystawi kogo trzeba.
Z Kafarem leszeczek nie złapiemy dna będziemy tonąć dalej i ok 10 kolejki zacznie się nerwowe szukanie nowego trenera i branie kolejnego niuedacznika bo znów usłyszymy nikt nie chciał przyjść.
Przewidujesz awans po 2 latach od sprowadzenia dyrektora sportowego .I tu jest problem bo pewnie sprowadzimy kolejnego co się będzie dyrektorowania uczył na błędach kosztem Cracovii ,a my potrzebujemy kogoś co na tym zjadł ,
,,zęby ''.
Miszczu2007 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> I nic dziwnego, że wtedy nikt nie chciał
> przyjść ale może teraz będzie chciał bo
> sytuacja jest jednak inna. (...)
Chciałbym to jakoś skomentować, ale chyba milczenie będzie lepsze...
> trenera. Bałagan jest na górze ale to nie
> znaczy, że ma być też na dole.
Najwyraźniej się rozkręcasz
Potter - nazwiska, Nazwiska, NAZWISKA !!! Tylko nie mów Stawowy, bo po paru meczach pierwszy z nim będziesz "jechał" :D
Nesta Napisał(a):
> czyli po tym spotkaniu nic dalej nie wiadomo, jak
> bylo tak jest ?
Kafar ponoć zostaje!
Po raz kolejny, na złość babci postanawiamy odmrozić sobie uszy!
Wyglada na to, ze bedą duże szanse na klamrę pod "rządami" Profesora. Z III do I i... z powrotem.
Całe Stróże czekają na historyczny mecz z klubem-legendą, z dużymi apetytami na sukces...
Z szacunkiem i sympatią do nich... Wszystko wskazuje na to, że trauma którą przeżywamy, to dopiero wstęp do prawdziwego wstydu!
potter Napisał(a):
> Leszeczek tu nikt o awansie nie mysli poważnie
> .Jest to pobożene życzenie Filipiaka .
>
> Tu chodzi nie o awans ,a o złapanie dna sportowe
> i budowę solidnych fundamentów pod awans .
> Podstawa to klasowy trener -taki jak w hokeju
> [b]Rohaczek.[/b]
> Jak będziemy wymieniali partacza na partacza to
> nigdy nigdzie nie dojdziemy.
> Dobry trener to co najmniej 50% wartości
> zespołu.Twierdzę że [b]taka Korona[/b] jak by miała
> Pasiekę ,a potem Kafarskiego miała by ogromne
> kłopoty z utrzymaniem ,a moim zdaniem leciała by
> z ligi z hukiem.
podajesz przyklad trenera z kraju ktory jest potega hokejowa ? mamy zatrundic Manciniego? Wengera??? realizmu Potterze :)
i Korona, dobre sobie, gosc bez nazwiska, z klubu ktory wiekszosc w sondize przedsezonowej skazywala na spadek, mourinho sie narodzil??? teraz wymieniany jako przyklad, a propozycje to ciagle te same nazwiska, z polskiej karuzeli , zejdz na ziemie Potter :)
i zrozum ze nikt tu nie wychwala wielkosci kunsztu i trenerstwa Kafara, tylko wiekszosc " opozycji wywalenia" stara sie przekazac przeslanie ze nie jest to takie proste - zmienic trenera i bedzie dobrze, a ty sie uparles i w kolo macieju to samo, miej litosc!!!! :)
nazwiska tych cudotworcow, dawaj , prosimy.
Nazwiska ewentualnego następcy wytypowane są moim zdaniem poprawnie (kolejność przypadkowa):
Zieliński
Stawowy
Radolsky
Boss jednak woli zaoszczędzić kilka groszy i pociągnąć z Kafarem.
Nie ma mocnych...
A Kafar już zaczyna wykorzystywać mętną wodę, np. Hoska nie chce, bo woli nowy wagon szrotu ze swojego rozdania...
Kolejny trener, który zostawi po sobie stajnie Augiasza. Sprzątania po poprzednikach jest w cholerę, dojdzie nowy złom.
Boże, widzisz - a nie grzmisz!
Jan Hosek: - Chcę odejść z Cracovii...
- Wiem, że Cracovia ma opcję wykupu, ale ja powiedziałem, że chcę grać w ekstraklasie...
Źródło: [terazpasy.pl]
No więc wolno zapytać: kto robi mętną wodę, czy na pewno Kafarski?
potter Napisał(a):
.........................................................
> Odbudowę Cracovii trzeba zacząć od zatrudnienia
> dobrego i uczciwego trenera który nie da się
> ustawiać przez Filipiaka i Tabisza .
........................................................................
............................................................................
Potter-czytam Twoje posty i moje poglady na szereg spraw są zbieżne z Twoimi ,ale nie wierze,ze przyjdzie do klubu dobry i uczciwy trener,który nie da sie zmanipulowac przez tych dwóch Panów.Bo nawet jakby taki przyszedł,to prędzej czy później odejdzie sam,albo Ci Panowie go zwolnią./chyba nie potrzeba dawać przykładów/
Układ jest taki>>> "Wszechwiedzacy" Prezes Filipiak i realizujący jego pomysły>>> "Wredny" V-ce Prezes Tabisz oraz "Dobry" V-ce Prezes Szaraniec /popierany przez kibiców/.Decyzje i tak podejmuje Filipiak i dopóki nie zmieni swoich "pomysłów" na klub i nie zwolni "Wrednego" V-ce Prezesa nie ma szans,że przyjdzie "DOBRY UCZCIWY TRENER"--- BO PRZYJDZIE "MIERNY ALE WIERNY"!
Inna alternatywą jest przyjście nowego właściciela,ale wg. mnie jest to na razie nierealne z różnych powodów.
potter Napisał(a):
>
> Odbudowę Cracovii trzeba zacząć od zatrudnienia
> dobrego i uczciwego trenera który nie da się
> ustawiać przez Filipiaka i Tabisza .Nie może
> być tak że trener wystawia zawodników z
> polecenia Filipiaka .Tak się działo z Pasieką i
> drużyna jak zobaczyła z kim ma do czynienia
> zaczęła go olewać .Trener stracił jakikowiek
> autorytet.
>
Ty chyba nie bardzo wiesz kto w naszym klubie trenerow zatrudnia. podpowiem Ci: [b]sam Filipiak[/b]
i ten bufon ma wg Ciebie zakontraktowac[b] dobrego i uczciwego trenera który nie da się ustawiać przez Filipiaka i Tabisza[/b]?
docent Napisał(a):
> Jan Hosek: - Chcę odejść z Cracovii...
> - Wiem, że Cracovia ma opcję wykupu, ale ja
> powiedziałem, że chcę grać w ekstraklasie...
>
> Źródło:
>
> No więc wolno zapytać: kto robi mętną wodę,
> czy na pewno Kafarski?
Nie wolno tak zapytać!
Trzeba znać i rozumieć sekwencję zdarzeń...
Kafar celowo deprecjonuje umiejętności Hoska i zniechęca go do pozostania w klubie.
Ten, w kontekście atrakcyjnych kontrofert woli grać w ekstraklasie - to jest jasne i to mówi, bo wyczuł szanse na bezbolesne opuszczenie Titanica.
Polityka klubu w tej sprawie - dramat, z czego przeważająca część winy po stronie Kafara.
No, ale trener ma wotum zaufania Prezesa i mamy cały ten pasztet w wielkim skrócie.
kiedy kurwa poznamy jakas decyzje? mialo bcy w tamtym tygodniu, treraz w tym a juz jest piatek
i to nie chodzi tylko o kibicow ale tez o pilkarzy zeby wiedzieli na czym stoja. widze jednak ze w tym klubie w ogole ludzie zarzadzajacy nie wyciagaja wnioskow i trenera poznamy w czerwcu, sparingi i poznawainie druzyny czerwiec/lipiec a transfery po stracie ligi. zajebiscie.
transfery :D
"Poziom naszego zaangażowania w Cracovię spadnie, co prawda jesteśmy ludźmi odpowiedzialnymi i nie wycofamy się ale będziemy to robić bez dotychczasowego entuzjazmu"
i wszystko jasne
przybedzie wagon darmowego mlodego szrotu bo "nie jestesmy klubem pierwszego wyboru". takie beda transfery
a jak znam zycie to i wasaty pewnie do tej ferajny doskoczy gdzies w czerwcu
audax Napisał(a):
a jak znam zycie to wasaty pewnie (...)
> doskoczy gdzies w czerwcu
Oby Stawowy dołączył!
to co, dalej apelujecie o zwolnienie Kafara ? :D Próbujcie, Prezes Was wysłucha ;)
http://terazpasy.pl/Pilka-nozna/Aktualnosci/Terazpasy.TV-Pilkarze-Cracovii-rozpoczeli-wakacje
Ian - to ,ze Kafarski zostaje Nie bedzie tragedia...Tragedia bedzie stary system w klubie bez zmian.
[pre]
audax Napisał(a):
> przybedzie wagon darmowego mlodego szrotu bo "nie
> jestesmy klubem pierwszego wyboru". takie beda
> transfery
> a jak znam zycie to i wasaty pewnie do tej ferajny
> doskoczy gdzies w czerwcu
[/pre]
Już pisałem nam potrzeba nie kolejnego zaciągu mniej lub bardziej sprawdzonych grajków z dziwnych lig, ale zawodników i trenera potrafiących zbudować DRUŻYNĘ. Ile wydano na transfery by wywalczyć poprzedni awans? Hurtowy zaciąg z Proszowianki, trener-tata, Kazek Węgrzyn jako autorytet na boisku i trochę niezbyt drogich wzmocnień. Więc nie płaczcie nad brakiem kasy na nowy zaciąg najemników, raczej szukajmy nowego Stawowego i Misiora.
Ładem korporacyjnym do E-klasy nie wrócimy (no chyba, że dzięki niemu nie spadniemy, bo to polska liga)
Nowego Misiora nie trzeba szukac bo jest "stary" , i jestem pewien ze klub wyszedlby na prosta do lipca
ale przeciez januszek nie pozwoli...
bog moze byc tylko jeden! w czapce.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)