Najważniejsza jest CRACOVIA a nie ARKA
-
-
Tomasz Kafarski - witamy i powodzenia ...
[img]http://i39.tinypic.com/vracly.jpg[/img]
No... to powodzonka Tomek.
Dajcie spokój... Wasze komentarze są po prostu śmieszne. Co z tego, że był trenerem Lechii? Liczy się co jest dziś, a dziś jest trenerem Cracovii. Nie wiem, czy jest to dobry wybór, to się okaże, jednak wolę Kafarskiego niż Pasiekę. Lechia za Kafarskiego grała fajną piłkę, i może u nas też uda mu się coś fajnego zrobić. Owszem wolałbym innego trenera na naszej ławce, ale to z powodu, że trener Kafarski jest trochę loterią, może się udać, a może być kompletny niewypał jak za trenera Ulatowskiego. A to, że Lechia-Arka, to zdjęcie ze świnką itd. Szczerze? Mnie to nie interesuje. Arka, Arka, Arka, i co z tego? Aaaa, bo to nasza zgoda. Tylko, co w związku z tym? Jestem kibicem Cracovii, Cracovię mam w sercu, a Arka jest dla mnie klubem, który bardzo szanuję, ale tak naprawdę jest dla mnie klubem obojętnym (pewnie niektórych, to oburzy). Nie mam zamiaru stawiać znaku równości przy tym, że jak jestem kibicem Cracovii to muszę kibicować Arce. Nie widzicie jak czasem jest to śmieszne, gdy dajecie sobie narzucać sympatie klubowe pod pretekstem zgód, które ktoś tam kiedyś sobie ustalił? Dla mnie liczy się tylko Cracovia, oczywiście są zespoły które także lubię, ale nie mam zamiaru ulegać narzucaniu sympatii klubowych poprzez zgody. Macie krótka pamięć, co było jak przychodzili Wojtek Kaczmarek i Łukasz Nawotczyński? Jechaliście z nimi równo, jak to się potem skończyło dobrze wszyscy wiemy. Chyba już zapomnieliście, że to są byli zawodnicy klubu z drugiej strony Błoń?
A wracając do trenera, to witam serdecznie i życzę powodzenia!!!
Napisałem w innym wątku, ale pozwolę sobie to wkleić również tutaj...
Na ten moment życząc źle Kafarskiemu życzymy źle Cracovii. Jest tu po to żeby Nas utrzymać, więc nie utrudniajmy mu zadania. Za incydent ze świnią kochany nie będzie, a duża część trybun tylko czeka, aż powinie mu się noga. Myślę, że pytanie o to zdarzenie jutro padnie i sam jestem ciekawy odpowiedzi, skrucha mile widziana. Nie mniej Lechia przez dwa lata grała przyzwoitą piłkę i przynajmniej takiej gry życzyłbym sobie w Cracovii. Ma szansę po części się zreflektować, przed nami gra o dużą stawkę, czyli bój o pozostanie w ekstraklasie i o największą, czyli derby. Jeśli zawiedzie (choć na ile będzie to wina jego na ile pasieki ciężko będzie ocenić) to bez żalu się go pożegna, jeśli mu się powiedzie, to duża część trybun odpuści mu grzechy. Ja życzę powodzenia, bo Cracovia jest najważniejsza.
Po derbach w azylu pokaże świnkę w barwach gts i po sprawie:)
zubereg Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Po derbach w azylu pokaże świnkę w barwach gts
> i po sprawie:)
rewanżyk taki :)
A tak na poważnie to liczę na jakiś przebłysk jego "talentu" trenerskiego. Ostatnia deska ratunku jest tylko w nim, czy tego chcemy czy nie.
[large][size=x-large][color=#FFFF00]ARKA[/color] [color=#0000CC]GDYNIA![/color][/size][/large]
Szkoda, że żaden dobry trener nie chciał do nas przyjść i mamy kolejnego, który po pracy w Cracovii będzie miał problemy ze znalezieniem pracy. Mikulski, Majewski, Ulatowski, Białas, Pasieka, a teraz kolejna miernota czyli Kafarski, którego nie chcieli kibice Lechii, której jest kibicem.
Ijmuiden Napisał(a):
> szok
> nie chce mi sie pisac tego co wszyscy
>
>
> to napisze ze lechia ze 2 lata temu za kafara
> grala solidna pilke, oby tak bylo w Cracovii.
ahahahahahaha :D
tak świetną i solidną piłkę jak lechia w ostatniej rundzie (nie jakieś 2 lata temu) to grała tylko Cracovia za Pasieki!
Powodzenia!
Na najbliższym meczu u nas powinno być przez kilka minut non stop głośne ARKA GDYNIA całego stadionu, ale mimo wszystko muszę życzyć Kafarskiemu powodzenia, bo teraz w jego planach taktycznych i umiejętnościach los piłkarskiej Cracovii.
powiem tak, dla mnie może wypierdalać już dzisiaj, to żaden trener, tak samo chętnie go witam jak ulatowskiego, no masakra jakaś, czy ktoś w tym klubie ma mózg żeby kolejnego pajaca zatrudnić, żenada
Ja proponuję nie kilka ale kilkadziesiat minut dopingu dla Arki, co tam Cracovia, trzeba sobie zrazić gościa od razu, niech wie gdzie trafił, co niektórzy mają w głowach to nie do pojęcia.
Nie poradzi sobie z nasza upośledzoną drużyną, tak jak nie zrobili tego poprzednicy. Generalnie oceniam jego przygotowanie nie lepiej niż Ulatowskiego czy Płatka. Jeśli na tej drużynie zęby połamali sobie "twardziele" Szatałow czy Lenczyk, to co dopiero taki "chłopiec", jak Kafarski. Ale życzę powodzenia.
Zapomniałem dodać, resztę minut trzeba koniecznie przeznaczyć na przypomnienie co myślimy o Lechii, wtedy będzie dobrze a nawet jeszcze lepiej
Cóż witam...
Osobiście uważam to za wyraz ogromnie ograniczonego pola manewru po:
a) kompletnym zawaleniu przez Pasiekę przygotowań do sezonu
b) pomimo szybkiej reakcji ludzi Cracovii i "nagraniu" Probierza załamania się rozmów...
c) braku jakiegokolwiek lepszego trenera na naszą sytuację i atmosferę
Generalnie bez większej nadziei witam ten desperacki ruch Filipiaka...
ps: Oczywiscie wiadomo ,że zaangażowany kibol drużyny na której stadionie nasi piłkarze są wyzywani , opluwani , napastowani (chyba 2-a sezony temu Tabisz nawet "utajniał" przejazd naszej druzyny w obawie o bezpieczeństwo chłopaków) a Cracovia ordynarnie obrażana...nie wzbudza u nas żadnej sympatii. Po co zaklinać rzeczywistość?
Tak po prostu jest.
Widze ,ze sami wrazliwcy na forum. Jakis dres po meczu wsadzil mu w reke pluszaka i gosc ma spie$%$ne CV do konca zycia? Pewnie mial byc to glupkowaty zart i ... był. Byl/jest betonem ok. Ale czy Fornalik nie jest smierdzielem? czy Lenczyk nie jest malinowym nosem? Probierz niedawno robił dobrze Babie Jadze ale juz polowa forum widziala go u nas. Czy to znaczy ,ze wszyscy oni maja zakaz wstepu na Ziemie Swieta?
Nie przepadam za gosciem ale go nie skreslam . No i ciekawy jestem na jakiej podstawie medrcy na forum uwazaja go slabego trenera? Zyczyl bym sobie ,zeby Cracovia grala tak "słabo " jak jeszcze rok temu betony.
Powodzenia!
MARTEN Napisał(a):
> Ja proponuję nie kilka ale kilkadziesiat minut
> dopingu dla Arki, co tam Cracovia, trzeba sobie
> zrazić gościa od razu, niech wie gdzie trafił,
> co niektórzy mają w głowach to nie do pojęcia.
Zrazić czym? Skandowaniem przez kilka minut nazwy klubu naszych przyjaciół? :D
To prawda, wszyscy pamiętamy co i jak, ale Kafarski podjął się misji nie powiem że beznadziejnej, trudnej jednak niesłychanie. Mamy mu z mety utrudniać ? Wszyscy niemal nas skazali, miejmy chociaż my trochę wiary.
Przez pol meczu trzeba spiewac CRACOVIA KRAKOW, zeby wiedzial ze znajduje sie w hrabstwie przy Kaluzy i ze tu trzeba robic wszystko dla Pasow. To chyba Cracovia jest najwazniejsza?
"CRACOVIA KRAKOW " - :D lepszych pomyslow nie Masz?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)