[url]http://www.cracovia.pl/pilka-nozna/news/wiadomosci/tomasz_kafarski_nowym_trenerem_cracovii[/url]
-
-
Tomasz Kafarski - witamy i powodzenia ...
Witam! Życzę sukcesów!
Ps.Mam lekko mieszane uczucia, ale życzę oczywiście sukcesów.
Witam !
Gorzej już być nie może,liczę że w końcu uda się wyprowadzić nasze Pasy z marazmu :)
Witaj i powodzenia. Grajmy w piłkę!
Witam i życzę sukcesów w Pasach
No cóż... spodziewałem się raczej kogoś innego . Ale powodzenia !
Powodzenia !!
Co trener to gorszy... ale wszystkim dajmy szansę;p
Witaj i powodzenia pokaż, że się mylę co do Ciebie.
Arka Gdynia!!!
Hmm każdy lepszy od pseudo trenera Pasieki!!! Po cichu liczyłem na wielki powrót Stawowego:( Zobaczymy jak Kafarski sobie poradzi a Lechii Szajs grał ofensywnie i technicznie mam nadzieje że tak bedzie u nas i bedzie stawiał na młodzież która bedzie gryzła trawe za swoj klub i wyjeb...ie Bartczaka i Van der Drewno na ławke!!!
Liczyłem na trio: Stawowy-Jończyk-Węgrzyn, ale jeśli to ma służyć mojemu ukochanemu Klubowi - to życzę samych sukcesów.
Nie witam. Uważam, że to gówniana decyzja. Kolejny słaby trener.
Trzeba mieć nadzieję, że zadziała tzw "efekt nowej miotły" i cudem się utrzymamy a w czerwcu poszukamy prawdziwego trenera.
Arka Gdynia !!!
Witam chłodno. Powodzenia życzę, choć gdański beton pamiętam. Będą wyniki, to może zmienię zdanie.
No cóż. Szału nie ma.
Mam nadzieję, że ta zmiana i ten trener da w tym sezonie Cracovii utrzymanie w ekstraklasie.
Powodzenia.. Choć na cuda nie liczę..
Pasieka won...
http://www.weszlo.com/fotonews/1304337871_kafarski.jpg
Nie wiem co napisać...ale ARKA Gdynia !!!
Tomasz Kafarski po drugiej stronie lustra - Witaj w Krakowii i Komarchu
Nie byłem zwolennikiem zwalniania Pasieki, ale nowemu trenerowi życzę powodzenia choć nie podoba mi się że zdeklarowany kibic Lechii jest trenerem mojej drużyny. Mam nadzieję, że wyciągniesz ten zespół z dołu tabeli.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)