kkk_84 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> --------------------------------------------------
> -----
> > > Akurat Rok to w piłkę potrafi grać,tylko
> nie wiem co prezentuje Rok ale ME nie jest
> wykladnikiem, bo w ME to nasz Jelen osmieszal
> Arbolede.
Dla mnie gdyby gość miał pojęcie i chęci do grania to w takim meczu poprostu by wymiatał a jego gra robiła różnicę. Niczego takiego nie zauważyłem,Dla mnie ważniejsze jest jak facet wygląda w meczu na serio nawet ME niż trening.
-
-
Tomasz Kafarski - treningi sparingi taktyka
W sytuacji zespołu jest cholerny brak czasu na poznanie zawodników.Błędy jakie popełnił trener (ustawienie Żytki i Haska na stoperze,brak interwencji przy "objazdach " Stuarta,ustawienie Stebleckiego na skrzydle,brak wymiany Bizona,) świadczy (usprawiedliwiająco),że nie ma dobrego rozeznania w składzie. Na miejscu trenera wymusiłbym na zarządzie parodniowe wyjazdowe zgrupowanie.Dzienny parogodzinny trening to za mało by np. rozgryźć układy wewnątrz drużyny.Parę dni po 24 godziny razem mogłoby pomóc.Z innego koszyka to obserwując naszą extra postawiłbym wniosek ,ze drużyna nie spełnia oczekiwań kiedy w składzie jest większość ( 6 ) obcokrajowców.
Co do Roka ..to niestety jest to bardzo chaotyczny pilkarz bez techniki ... jego przyjecie pilki na 10 m wola o pomste do nieba a z szybkoscia wcale nie jest lepiej. Sily fizycznej w tym chlopaku nie ma za grosz, on nawet nie skakal do glowek, tylko symulowal wyskoki. Wklejania filmikow z you tube juz wogole nie bede komentowal ... bo wlasnie z you tuba mamy ten caly szrot,
"Po co jezdzic na mecze i ogladac pilkarza na zywo, skoro mozna zaoszczedzic na scautach i biletach lotnicznych i ogladnac filmik na YT" - pomyslal prezes filipiak :D
Waldemar Fornalik: Arsene Wenger powiedział kiedyś, że zawodnik, którego trzeba mobilizować wyszukanymi metodami, nie powinien grać w piłkę. Chęć pokazania się musi wychodzić od samego piłkarza, z głębi jego serca.
Slapi1988 Napisał(a):
> Co do Roka ..to niestety jest to bardzo chaotyczny
> pilkarz bez techniki ... jego przyjecie pilki na
> 10 m wola o pomste do nieba a z szybkoscia wcale
> nie jest lepiej. Sily fizycznej w tym chlopaku nie
> ma za grosz, on nawet nie skakal do glowek, tylko
> symulowal wyskoki. Wklejania filmikow z you tube
> juz wogole nie bede komentowal ... bo wlasnie z
> you tuba mamy ten caly szrot,
> "Po co jezdzic na mecze i ogladac pilkarza na
> zywo, skoro mozna zaoszczedzic na scautach i
> biletach lotnicznych i ogladnac filmik na YT" -
> pomyslal prezes filipiak :D
Dokładnie,Szarańcza z Tabiszem i Filipiakiem siedzą 24/h na youtube i wyszkują wzmocnień. Tylko Ci,którzy się nie sprawdzą są z youtube,reszta to przemyślane transfey,piłkarze obserwowani od 3 sezonów..
"bez techniki" z politowania komentować nie będę ;)
p.s. A jak masz problem z odróżnieniem technicznego gościa od drewniaka,napisz priva do Świętego,on Ci wytłumaczy róźnicę na konkretnych przykładach:)
Budzikowi zatrudnili psychologa ? To na nim ma się opierać gra w 1 lidze ? A nie lepiej nauczyciela gry na klarnecie, żeby podnosił umiejętności w czymś, co umie robić ?
eplv Napisał(a):
> Budzikowi zatrudnili psychologa ? To na nim ma
> się opierać gra w 1 lidze ? A nie lepiej
> nauczyciela gry na klarnecie, żeby podnosił
> umiejętności w czymś, co umie robić ?
Ale on w wywiadzie powiedział, że na klarnecie też nie umie grać.
Ludzie, to nie jest psycholog :)
to mentalista :)
To jest raczej trener koncentracji i myslenia - to chyba jest najtrafniejsze.
konferencja prasowa krótka, treściwa. Poprzednik miał z dziennikarzami symapatyczne bajerki, w których treść 5 minutowa była rozłożona na ok 25 minut :)
Wróciłem aby podzielić się swoim wkurwieniem - otóż Wtorek wraca do ruchu i zaczyna strzelać... KURWA MAĆ to jest śmiech na sali !
Najbardziej żałuję ucieczki Cahlona, to był największy zmarnowany talent jaki Pasieka posiadał, a Kafarski by go żyłował co mecz.
Taki sam talenciak jak Straus.
marcin_ksc Napisał(a):
> to mentalista :)
Znaczy że naprawdę nazywa się Patric Jane...
A ten nasz Red John to? ;)
Zależnie od tłumaczenia imiona... ;)
W tym klubie trzeba psychiatry dla paru gości i tyle.
[quote=Kumak]
Wróciłem aby podzielić się swoim wkurwieniem - otóż Wtorek wraca do ruchu i zaczyna strzelać... @#$%& MAĆ to jest śmiech na sali !
Najbardziej żałuję ucieczki Cahlona, to był największy zmarnowany talent jaki Pasieka posiadał, a Kafarski by go żyłował co mecz.
[/quote]
Zwolnienia Niedzielana faktycznie szkoda. Pisałem od samego początku, że to nam się jeszcze odbije czkawką.
Teraz zamiast Andrzeja mamy drewnianego Matuleviciusa i wielką niewiadomą o szklanych nogach Grzelaka.
Natomiast Cahlon to była piłkarska łamaga. Nie pokazał nic grając u nas (a szans dostał wiele, na pozycji którą sam sobie zażyczył). Ani strzału, ani dryblingu, ani dobrego podania, z szybkością też najlepiej nie było. Kompletne zero, nieprzydatny z przodu jak i z tyłu. Typ piłkarza, którego nie cierpię. Bardzo dobrze, że już go nie ma.
3lvis - ciężko lubić typ piłkarza, który ma takie braki jak opisałeś ;)
Racja, jakoś dziwnie mi to wyszło.
Tak czy inaczej niektórzy w Tamirze jakiś ukryty talent widzieli.
W gwoli ścisłości Cahlon był jednym z najszybszych zawodników w naszym zespole :)
To prawda, że grał słabo, jak prawie wszyscy w zespole. Ja jednak bym go zostawił bo w moim odczuciu miał jakiś piłkarski potencjał, jednak był zupełnie innego typu zawodnikiem niż dajmy na to Klich.
Może Kafar lepiej wkomponowałby go w zespół, co oczywiście jest nie do zweryfikowania :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)