[img]http://hokej.net/galerie/KH-Cracovia/8.jpg[/img]
-
-
SANOK - CRACOVIA 1 : 3
tekst i zdjęcia pochodzą z portalu: hokej.net
Masz rację Tacy dwaj. Ja też tutaj widzę analogię pomiędzy naszą rywalizacją z Kolporterem o awans do 2 ligi a obecną rywalizacją Sanoka z Cracovią. Oby tylko nie skończyło się tak jak w tamtym roku - żeby mnie źle nie zrozumieć:) Chodzi mi o to, żeby nie odpadła drużyna, która w połowie sezonu została zbudowana, czyli my. Choc róznica jest taka, ze my w tej chwili zbudowaliśmy znacznie mocniejszą drużynę hokejową, niż Kolporter piłkarską. Ja przyznam, że po wiosennej porażce (wydawaloby się, że w meczu o wszystko) z Kolporterem straciłem wiarę w awans, ale między innymi dlatego, że wydawało mi się, że jest układ taki, ze Kolporter musi awansować. Jednak kolejne mecze pokazały, ze nic takiego nie ma miejsca, Kolporter potracił punkty i awansowaliśmy. Zgadzam się też, że w Sanoku hokej dla sanoczan jest wszystkim i oni tym żyją, co zresztą potwierdził ich kibic.
Widziałem juz te zdjęcia na hokej.net. Jakość ich pozostawia wiele do życzenia.
Robercie z BP !
Czy myślisz o nowej stronie ???
AjKocie z Cracova ...
co masz na myśli pisząc o "nowej stronie" ?
Czytając płaczliwe posty sanoczan wydawało mi się, że tylko ich hokeiści przesiadywali na ławce kar. Z w/w zestawienia wynika, że przesiedzieli 12 min, nasi 8 min. W III decydującej tercji kary były wyrównanne po 2 dla każdej z drużyn. Stąd wniosek byliśmy poprostu lepsi.
Greg_SNK napisał(a):
> torreador nie bede pisal na ten temat bo jak ktos juz
> powiedzial i tak nikt nikogo nie przekona, zauwaz jednak ze moj
> post byl skierowany do twojego oskarzenia o "puszczanie
> spalonych przez sanockich sedziow"...
Greg, środowisko hokeja w Polsce jest bardzo małe, nie powiesz mi że sędzia Ryniak nie interesuje się losami SKH jak mieszka w Sanoku lub okolicy (wydaje mi się że nawet grał w tym klubie-ale mogę się mylić) i przecież ludzkią rzeczą jest że podświadomie jest za tymi bliższymi swojemu sercu. Dlatego uważam że nie powinno byc żadnych niedomowień i przy wyrównanych drużynach powinni sędziować arbityrzy z innych miast.
Ludzie z którymi rozmawialem a byli na meczu twierdzą że parę pomyłek miał( przecież wiesz że trzeba być naprawdę skoncentrowanym i uważnym aby w tak szybkiej dyscyplinie jak hokej wychwycić spalonego na niebieskiej) ale może moi przyjaciele widzieli też niedokladnie bo nie stali na lodowisku na niebieskiej linii.To jest też możliwe nie jestem bezkrytyczny.
Dla mnie zawsze drużyna hokejowa z sanoka prezentowała brutalny hokej i o to mam do was żal że nie potraficie rozróżnić gry ostrej ale fair od gry brutalnej i dziwicie się że ktoś śmiał powiedzieć stop brutalności.
Wasze argumenty przy karach 12:8 że sędzia karal w jedną stronę sa śmieszne.
Robercie z BP.
Otóż moje wykształcenie techniczne jest takie jakie jest.
Stąd braki w fachowym nazewnictwie.
Po prostu chodzi mi o założenie nowego tematu związanego z relacją z dzisiejszego meczu w Sanoku.
I tyle.
Kary de facto wyglądają tak:
12:18
:-)
To fakt-doliczając 10 min Gąski!!!
!!!GRATULACJE!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)