spiewaja jak umieja nie ich wina, cos jak pilkarze graja na tyle ile umieja :/ , choc Ci pierwsi powinni dawac 100% bo sa z klubem na dobre i na zle, Ci drudzy ... wiadomo, roznie ...
-
-
20 kolejka Cracovia Zagłębie Lubin 2-03-2012 g.20.30
Peterps tez jest taka opcja :) napewno nikt nie bedzie ryzykowal Szeligi na stoperze.
A co do dopingu ... to juz nie raz pisalem zeby byl dobry doping musza byc emocje i dobra gra ... a jak przez 90 min zmarznieci ludzie zobacza 1 skladna akcje i 1 celny strzal na bramke to ja sie wcale nie dziwie ze i dopingowac sie odniechciewa .. bo po 1 po co a po 2 dla kogo ten doping ??
po co? tak dla lepszego samopoczucia paru forumowiczow ;)
dla kogo? hmmm... dla gosci? sedziow? obserwatora z ramienia pzpn? ochrony? to tak na szybko :)
prawdopodobnie Zagłębie zagra tak:
Ptak- Costa, Widanow, Banaś, Kowalczyk - Bilek - Pawłowski, Wilczek, Hodur, Sloboda - Sernas.
dla porównania skład Zagłębia w meczu z Podbeskidziem
Ptak - Rymaniak, Banaś, Paweł Widanow, Costa - Bilek, Adrian Rakowski, Ivan Hodur, Szymon Pawłowski, Elton Lira - Darvydas Sernas
w kadrze Zagłębia zabrakło prawego obrońcy Bartosza Rymaniaka, który musi pauzować za cztery żółte kartki oraz kontuzjowanego Davida Solomona Abwo.
kkk_84 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> same pretensje o wyniki, w zeszlym sezonie za
> Szatalowa caly stadion spiewal wiosna i pilkarzy
> to nioslo, a teraz tylko mlyn reszta ma w @#$%&.
>
> NIECH SPIEWA CALY STADION JAK ROK TEMU NA WIOSNE i
> dopiero pozniej mozecie miec ewentualnie
> pretensje.
Odezwał się ten, co od 3 lat się nawet nie wydarł :)
Brak tego Abwo to jest dobra wiadomość.
Dzisiaj przełamujemy fatum:)
10 min, chaos i nogi z waty
do 20 min "miażdżaca" przewaga Zagłębia. Eh, jak to tak będzie wyglądało to 0-2 się skończy. Ogarnąć się chłopaki! Walczyć! Kosanović narazie zawodzi, warto pomyśleć nad pierwszą zmianą za jakis czas.
Do tej pory wygląda to gorzej niż w meczy z betoniarkami - dramat.
20 minuta i bryndza z nedza.
Pomoc wogole nie istnieje.
Quzwa ale padaka.
Dawać Stebleckiego za szelige !!!! byle kogo byle co
Oj popieram, Szeliga dramat.
a kto nie dramat???
oni graja tak posrani jakby do nas Real przyjechal!
haha Siejewicz, no zart, mial Strunie nogi urwac aby byla czerwien???
Zero pomyslu na gre w 35minucie meczu.
Srodek oddany calkowicie.Zero gry krotkimi podaniami.Wogle podan celnych brak-na afere i niech biegnie Szalach lub Saidi.Ehhh....
Mam nadzieje(jeszcze) ze gra sie odmieni.
Wygląda na to, że trenejro kazał im czekać aż Zagłębie pokaże jaką piłkę będzie grać i dopiero coś próbować robić, albo ja już nie wiem. Pasieka trenerem jest żadnym dla mnie...
Pasieka w wywiadzie przed meczem wspomnial o szturmie czy cos w rodzaju.. wtf ??
juz teraz zmiane dac Szelige sciagnac
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)