Panowie niestety nie ma zadnej zgody odnosnie wpuszczenia ani nas w Krakowie ani Was w Sanoku. Policja sie nie zgodzila i nie bedzie zadnej zorganizowanej grupy, Stowarzyszenie Tylko Cracovia nieco sie pospieszylo z tym oswiadczeniem.
-
-
Cracovia vs Ciarko Sanok- FINAŁ PLAY-OFF [temat zbiorczy] | Stan rywalizacji: 1:4 - Cracovia viceMistrzem Polski!
A więc pozostaje nam TV :( ale naszczęście też browarek :)
[quote=sterby]
4,5 ha, ha, ha 4,5 mln, chyba koron czeskich ha, ha,ha.
Aaaa, już wiem, Podhale pisało o piłce
[/quote]
Więc twoim zdaniem ile? Napewno nie jest mniejszy niz 3mln.
Hrabia Struś Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> > 4,5 ha, ha, ha 4,5 mln, chyba koron czeskich ha,
> ha,ha.
> Aaaa, już wiem, Podhale pisało o piłce
>
>
>
>
> Więc twoim zdaniem ile? Napewno nie jest mniejszy
> niz 3mln.
Widzę, że pan Hrabia Struś jest nawet specjalistą w dziedzinie budżetu Klubu Sportowego Cracovia...
od kiedy budżet mierzy się w jednostkach powierzchni? Wtedy to by pewnie było 4,5ha.
Ale dejcież spokój Strusiowi, bo cokolwiek powie, to jedziecie po nim - dlaczego?
Co do budżetu, pamiętam że nieoficjalnie była mowa o 3 milionach. Te 4,5 to przewidywania sprzed sezonu, w czym mieszczą się z pewnością spekulacje na temat poborów Kostucha, dobrego obrońcy (lub raczej dwóch), no i naszego udziału w Pucharze Kontynentalnym.
Nieoficjalnie, spekulacje. Zostaje przy moich hektarach. Sa bardziej rzeczywiste.
[url=http://www.khsanok.net/index.php/aktualnosci/245-informacje-organizacyjne-fina-play-off]http://www.khsanok.net/index.php/aktualnosci/245-informacje-organizacyjne-fina-play-off[/url]
Można się było tego spodziewać.
Hokej na lodzie dla Kibiców! ;)
A wszystkiemu winna ubecja :(
z pisma kolegów po szalu gts wnioskuję , że nas tam nie wpuszczą bo Stal Sanok będzie szukała konfrontacji z nami ...
czyli reasumując chronią tym samym kibiców Cracovii przed chuliganami z Sanoka ...
prawda, że pięknie to sobie rozkminili ...
Za grzeczni byliśmy na meczu z Jaga ;)
ehhh a liczyłem ze pojadę do Sanoka.
POLSKI HOKEJ DLA KIBICÓW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wszystko odnosi się do piłki :D za niedługo na kręgle nie bede mógł pójść bo kibice rzeki będa na torze obok :D
Aaaa, szkoda sie denerwowac i bluzgac...
Najgorsze nawet epitety nie zmienia tego chorego kraju...
Pilka i hokej dla kibicow!
Czytając pismo milicjanta inspektora magistra (:)) z Sanoka stwierdzam, że występują u mnie symptomy rozdwojenia jaźni, jako kibica hokejowego i jednocześnie kibica piłkarskiego. Chyba wystąpię (wystąpimy) z pozwem przeciwko inspektorowi magistrowi, bo jego pismo było niewątpliwie przyczyną mojego (naszego) stanu zdrowia.
Pozdrawiam(y): Leesior - kibic hokejowy i Leesior - kibic piłkarski
Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.
Twixxx widze zmiane w treści postu.
Nie podoba Ci się kraj miłujący pokój i demokracje? Rozumie ORMO czuwa.
POlicja POlicją, ale zgoda straży pozarnej, to chyba ze względu na gorący doping drużyny przyjezdnej.
Odważyłem się wejśc na strone Głosu Cadyka, tam jest wskażowka jak mają zachowywać się kibice.
Niejaki ormowiec Jakub Chełmiński po wczorajszym meczu:
[i]A atmosfera nadal jarmarkowa: na meczu były całe rodziny, nierzadko trzypokoleniowe, niemal wszyscy robili sobie zdjęcia z murawą w tle, a niektórzy nawet z owadem reklamującym sklep dyskontowy. Była trąbki, odpustowe stoiska wokół stadionu, kolejka po zapiekanki, narzekanie na sędziego i głośne gwizdy po faulach na naszych. [b]Czyli tak jak kibice piłki lubią najbardziej[/b].[/i]
Normalnie najchetnie wyjechalbym do US, choc i tam teraz daleko do normalnosci...
Niestety ze wzgledow rodzinnych, zawodowych, pokokeniowych musze mieszkac w tej cholernej republice rad europejskich:(
I zadne bluzgi tego szamba nie zmienia, a bedzie oczywiscie jeszcze tylko gorzej i to bez wzgledu na to, czy u zloba bedzie PO, PiS, Palikoty, SLD, PSL, czy inne go wno!
Dlatego zwyczajnie szkoda sie denerwowac Garry...
Sport dla mas, sport dla chuliganow! :)
Czyli z hokejowych wyjazdów możliwe tyko Tychy i Puchar Kontynentalny ! :D
A co poniektórzy tak się obruszali, jak pisałem życzeniowo o kolejnym finale krakowsko - tyskim ! ;) Tam byśmy byli na pewno !
jurassic Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Czyli z hokejowych wyjazdów możliwe tyko Tychy i
> Puchar Kontynentalny ! :D
>
> A co poniektórzy tak się obruszali, jak pisałem
> życzeniowo o kolejnym finale krakowsko - tyskim !
> ;) Tam byśmy byli na pewno !
A o Jastrzębiu czasem nie zapomniałeś???
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)