Kaczmarek - [b]3[/b] (niepewny dzisiaj, bardzo słabe wykopy)
Żytko - [b]7[/b] (dobry mecz Mateusza, pewny, prawie bezbłędny)
Nawotczyński - [b]3[/b] (patrzyłem na jego poczynania z niepokojem)
Hosek - [b]3[/b] (jak wyżej)
Suart - [b]8[/b] (profesor na lewej obronie, pewne interwencje, genialna technika - dobrze, że wrócił)
Visnakovs - [b]1[/b] (tragedia, kompletnie niewidoczny, a jeśli już przy piłce, to same straty)
(67. Matulevicius) - [b]b.o.[/b] (szkoda potknięcia, ale generalnie wygląda bardzo obiecująco)
Budziński - [b]1[/b] (całkowita żenada, idź Pan lepiej śpiewać te szanty)
(59. Bartczak) - [b]b.o.[/b] (dlaczego ten gość zaczął na ławce, Panie Pasieka? Bardzo dobra zmiana)
Radomski - [b]6[/b] (cudów nie było, ale raczej poprawnie)
Szeliga - [b]1[/b] (marnizna, całkowita marnizna)
(80. Straus) - [b]b.o.[/b] (dużo biegania, zero pożytku)
Ntibazonkiza - [b]9[/b] (bez niego nie zrobilibyśmy nawet pół akcji)
van der Biezen - [b]2[/b] (powinno być 1, ale strzelił w końcu bramkę - wracaj do Holandii Bizonie derbowy)
-
-
Oceńcie piłkarzy! - sezon 11/12 - 18 kolejka - Lechia Gdańsk
Kaczmarek - 3
Żytko - 5
Nawotczyński - 5
Hosek - 5
Suart - 7
Visnakovs - 3
(67. Matulevicius) - 6
Budziński - 2
(59. Bartczak) - 2
Radomski - 3
Szeliga - 2
(80. Straus) - bo
Ntibazonkiza - 6
van der Biezen - 4
Kaczmarek - 3 słabo wznawiał i ta głupia kartka:(
Żytko - 4 za dużo kombinował i brak go na swoim miejscu przy straconym golu
Nawotczyński - 6 pewny punkt dzisiaj
Hosek -6 pewny jak zawsze
Suart -8 (7+1)wyeliminował Ljukanovsa i jeszcze sporo pograł z Saidim w przodzie+ za asystę czyli 8 (GRACZ MECZU)
Visnakovs - 2 Udowodnił że powinien z ławki wchodzić
(67. Matulevicius) - 3 wniósł ożywienie w nasze szeregi, pomoc przy golu i półasysty przy półgolu Saidiego:):):)
Budziński - 2 strasznie zagubiony,marniutko....ale jeszcze bym go nie skreślał,piłkarsko wyglada dobrze
(59. Bartczak) - 2 dramatyczny grajek,mam go dość
Radomski - 3 coś jakby powrócił do formy z ubiegłego sezonu
Szeliga - 1 dramat,ile można się się wozić na waleczności (dziś Sławcio ZJEBA)!!!!
(80. Straus) - 1 cienki na naszą fizyczną ligę,jak gówieno w betoniarce
Ntibazonkiza - 8 motor napedowy jakiejkolwiek gry na połowie rywala,szkoda kartki:(
van der Biezen -4 słaby kompletnie bez zaangażowania,obronił się przed linczem zdobywając gola:)na jego i nasze szczęście:)
OGÓLNIE:nic nie grali,nie widać kompletnie jakiejś myśli trenerskiej.Po dzisiejszym meczu (po obozach zimowych)uważam że Pasieka jest nie na miejscu:):):)
Kaczmarek - 3 - wg. mnie powinien złapać piłkę z dośrodkowania, które rozpoczęło zamieszanie pod bramką
Żytko - 4 - dziś wyszło to że jest obrońcą środkowym, a nie bocznym - cały mecz popełniał błąd kiedy nie asekurował skrzydeł lecz cofał się w pole karne
Nawotczyński - 5 - jeździł na dupie cały mecz i to mi się podobało, byle go kontuzje omijały
Hosek - 4 - dziś grą nie powalał, jesienią było lepiej
Suart - 7 - asysta, pewna gra w obronie - najlepszy na boisku
Visnakovs - 3 - może być tylko rezerwowym; za tydzień Szałachowski a on jako zmiennik
(67. Matulevicius) - 6 - na wyrost, ale pozytywnie przedstawił się Nam kibicom; mam nadzieję, że będzie tak całą rundę
Budziński - 2 - ogromne rozczarowanie...
(59. Bartczak) - 3
Radomski - 3 - w II połowie siadł, mam nadzieje że szybko nadrobi kondycję
Szeliga - 3 - jak dziecko we mgle, ale tak to jest jak się ze Sławka robi playmaker'a
(80. Straus) - bo
Ntibazonkiza - 5 - szarpał, dryblował, ale zawodnik o takich umiejętnościach musi strzelić sytuację z 11 metrów
van der Biezen - 2 - dno i wodorosty; irytujący; dla mnie gość przeszedł koło meczu; mało brakowało aby bramki też nie strzelił; nie rozumiem na jakiej podstawie pozbyto się walczącego Niedzielana zostawiając człapiącego Błazena
Kaczmarek - bo
Żytko - bo
Nawotczyński - bo
Hosek - bo
Suart - bo
Visnakovs - bo
(67. Matulevicius) - bo
Budziński - bo
(59. Bartczak) - bo
Radomski - bo
Szeliga - bo
(80. Straus) - bo
Ntibazonkiza - bo
van der Biezen - bo
10 minut to za mało na ekstraklasę. Jest to drużyna "walcząca" o utrzymanie. Podkreślam DRUŻYNA, która nie jest w stanie wygrać ze słabiutką betoniarką. 2,5 miesiąca wielkich przygotowań i nic nie widać z tego na boisku.
Kaczmarek - 3 mógł się dużo lepiej zachować przy bramce
Żytko - 5 w miarę ok
Nawotczyński - 5 też w porządku
Hosek - 5 jak wyżej
Suart - 6 na jego powrót czekałem, dobry mecz
Visnakovs - 2 słabo na początku meczu aktywny potem nic
(67. Matulevicius) - 5 kilka fajnych zagrać po wejściu, szkoda, że się poślizgnął przy wyjściu sam na sam
Budziński - 2 kiepsko
(59. Bartczak) - 1 w czerwcu się pożegnamy
Radomski - 3 kiepski mecz Arka
Szeliga - 1 dramat
(80. Straus) - za krótko grał
Ntibazonkiza - 7-motor napędowy, najlepszy piłkarz, ciekawe jak zagramy bez Ciebie
van der Biezen - 3 za gola bo cały mecz przestał
Kaczmarek - 3
Żytko - 5
Nawotczyński - 4
Hosek - 3
Suart - 5
Visnakovs - 3
(67. Matulevicius) - 4
Budziński - 3
(59. Bartczak) - 4
Radomski - 3
Szeliga - 3
(80. Straus) - 3
Ntibazonkiza - 5
van der Biezen - 3
Kaczmarek - 3, poniżej swoich możliwości.
Żytko - 5, całkiem niezła gra.
Nawotczyński - 6, świetna gra, bardzo pewny punkt defensywy.
Hosek - 5, bez rewelacji, ale nie najgorzej.
Suart - 6, tak jak Biały.
Visnakovs - 1, oprócz tego rajdu w końcówce 1 połowy to nic go nie widziałem.
(67. Matulevicius) - 6, świetne wejście, gdyby nie ten poślizg..
Budziński - 2, spore rozczarowanie, spodziewałem się więcej.
(59. Bartczak) - 4, podobało mi się jego wejście, przynajmniej się choć trochę starał.
Radomski - 3, dziś poniżej poziomu, do którego nas przyzwyczaił.
Szeliga - 2, miał kilka okazji, nic nie pokazał, zresztą cała jego gra słabiutko.
(80. Straus) - b.o.
Ntibazonkiza - 5, no starał się, nie schodzi poniżej pewnego poziomu.
van der Biezen - 4, z czego +1 za gola, no oprócz tego gola to cieniutko, ale napastnika rozlicza się z goli.
Kaczmarek - 3 jak można puścić taką szmatę?
Żytko - 6
Nawotczyński - 5
Hosek - 6
Suart - 7
Visnakovs - 1
(67. Matulevicius) -6
Budziński -2
(59. Bartczak) -3
Radomski -3
Szeliga -3
(80. Straus) - bo
Ntibazonkiza - 6
van der Biezen -5
Kaczmarek - 3
Żytko - 4
Nawotczyński - 4
Hosek - 5
Suart - 6
Visnakovs - 1
(67. Matulevicius) - 3
Budziński - 2
(59. Bartczak) - 3
Radomski - 3
Szeliga - 1
(80. Straus) - 3
Ntibazonkiza - 7
van der Biezen - 2 tylko za bramkę.
Kaczmarek - 1. Cabaj takiej szmaty by nie puścił
Żytko - 6. Całkiem ok.
Nawotczyński - 4. Współwinny utraty bramki
Hosek - 6. Widziałem lepsze mecze w jego wykonaniu
Suart - 7. Profesor nadzwyczajny.
Visnakovs - 1. Nie rozumiem tego człeka...
(67. Matulevicius) -6. Noo prima zmiana
Budziński - 1! a czego się spodziewaliśmy?
(59. Bartczak) -3
Radomski -3
Szeliga -3
(80. Straus) - bo
Ntibazonkiza - 6. Niestety idzie w odstawkę na dwa mecze, a jak tu sobie radzić bez leadera?
van der Biezen -5 nk.
Kaczmarek - 3 słabo, nerwowo, bez komunikacji z obrońcami, wykopy w normie czyli beznadziejnie, przy bramce pechowo złapany na wykroku, ale to nie on zawalił
Żytko - 4 szału nie było w defensywie, w ofensywie żałość, momentami zachowywał się tak jakby pierwszy raz grał z Nawotczyńskim
Nawotczyński - 5 chwilami nieco nerwowo, ale bez większych wpadek
Hosek - 4 zdecydowanie słabiej niż jesienią, patrząc na jego "współpracę" z bramkarzem przestaję wierzyć w to, że język czeski i polski są do siebie podobne
Suart - 6 wśród ślepców jednooki jest królem, zaległości biegowe, ale technika i pomysł na grę są, współautor bramki
Visnakovs - 1 za udział wziął
(67. Matulevicius) - bo, na tle karykatury Rasiaka wygląda obiecująco.
Budziński - 1, kolejny pupil trenera?, nie dość, że grał totalny piach, to jeszcze po jego złym bloku straciliśmy bramkę (dostrzegłem dopiero w TV), brak jakiejkolwiek wartości dodanej.
(59. Bartczak) - 4 jak na jego potencjalne "możliwości" to przyzwoicie
Radomski - 2 bardzo słaby mecz naszego kapitana
Szeliga - 2 no p. Kajak się ucieszy, DRAMATYCZNIE
(80. Straus) - bo, biegał jak Żyd po pustym sklepie
Ntibazonkiza - 5 zachciało mu się dopiero pod koniec meczu, klasowy zawodnik wykorzystałby sytuację, którą miał Saidi
van der Biezen - 2 z tego plus 1 za gola, ten kto go sprowadził do Cracovii albo nie ma Pasów w sercu, albo jest totalnym ignorantem
Kaczmarek - 4 - Mimo wszystko uratował nam chyba z 2 trudne piłki
Żytko - 4 - dużo strat
Nawotczyński - 6 - raczej pewnie
Hosek - 6 - jw.
Suart - 6 - piękna asysta i akcje z Saidim
Visnakovs - 3 - dziś nic nie pokazał
(67. Matulevicius) - 7 - jak dla mnie jest to naprawdę duuuże wzmocnienie w ataku ale zobaczymy
Budziński - 3 - miał być bardziej ofensywny a był całkowicie defensywny
(59. Bartczak) - 4 - niby nieźle, ale jak zwykle błędy
Radomski - 3 - pewny punkt drużyny dziś zawiódł
Szeliga - 3 - podobnie jak żytko ale częściej
(80. Straus) - 5 - cały czas na niego liczę i pokazał się dość nieźle ale za krótko, technikę ma jednak widać, że ciągle się uczy naszej ligi
Ntibazonkiza - 7 - bardzo ładna gra, ale samemu to można sobie... wiadomo co
van der Biezen - 4 - +1 za bramkę bo gra tragiczna, zero zdecydowania, dopiero jak zobaczył że Deyvidus nim pomiata to zaczął grać
Ogólnie, obrona dobra, ale środek pola (...)
Kaczmarek -3
Żytko -4
Nawotczyński -3
Hosek -4
Suart -7
Visnakovs -2
(67. Matulevicius) -5
Budziński -1
(59. Bartczak) -1
Radomski -4
Szeliga -1
(80. Straus) -b.o
Ntibazonkiza -7
van der Biezen -3
Kaczmarek -3
Żytko -3
Nawotczyński -4
Hosek -4
Suart -7
Visnakovs -2
(67. Matulevicius) - 5
Budziński -2
(59. Bartczak) -1
Radomski -2
Szeliga -1
(80. Straus) -4
Ntibazonkiza -6
van der Biezen - 4
Kaczmarek - 4
Żytko - 4
Nawotczyński - 5
Hosek - 5
Suart - 6
Visnakovs - 5
(67. Matulevicius) - 5
Budziński - 3
(59. Bartczak) - 3
Radomski - 2
Szeliga - 3
(80. Straus) - b.o
Ntibazonkiza - 6
van der Biezen - 5
Kaczmarek - 3 - mało pewnie dzisiaj, nie rozumiał się ze stoperami, słabe wykopy, bramka tak dziwna, że nie wiem czy go za nią winić
Żytko - 4 - solidny obrońca
Nawotczyński - 4 - na swoim poziomie
Hosek - 6 - ostoja defensywy
Suart - 5 - obrońca z głową
Visnakovs - 3 - spodziewałem się więcej niż dwa wejścia na szybkości
(67. Matulevicius) - 5 - bardzo dobra zmiana
Budziński - 4 - liczyłem na więcej, ale nie było najgorzej
(59. Bartczak) - 4 - dobra zmiana, pozytywnie mnie zaskoczył
Radomski - 3 - dzisiaj słabiej niż zazwyczaj
Szeliga - 4 - swego poziomu nie przeskoczysz, brawo za dojście di główki minus za jej wykonanie
(80. Straus) - 2 - liczyłem, że mnie pozytywnie zaskoczysz
Ntibazonkiza - 6 - jedyny, który robił grę
van der Biezen - 3 - w tym plus za bramkę (a zdarzało ci się z tej odległości strzelać nad poprzeczką) (poza tym dramat)
[b]Kaczmarek[/b] - 5 - w porównaniu do poprzenich występów dzisiaj średnio, odniosłem wrażenia że szwankowała dzisiaj komunikacja z obroną, nie winię go za bramkę wpuszczoną, gdyż ciężko jest obronić strzał po rykoszecie będąc zasłonionym przez obrońce pierwotnie ustawionym na pozycji w bramce w którym po strzale miała podążać piłka. Plus za to że pokazał lechiście szmacie jednej przy użyciu ciała będąc bardziej z dala od sytuacji, że barwy które nosi na sobie podczas meczu jest godzien reprezentować !!
[b]Żytko[/b] - 5 - przez pierwsze 45 minut mogłem się najdokładniej jak się tylko da przyjżeć grze Mateusza, z racji tego że był oddalony pare metrów od tego gdzie stałem i powiem szczerze że mecz na plus dla Niego (dla mnie na plus bo zmieniam do Nego podejście od dziś). Spokój, opanowanie, chart walki, obrona prawicy, parę fajnych (przemyślanych??) zagrań, dograń, podań - brawo Mateusz i oby tak dalej i lepiej.
[b]Nawotczyński[/b] - 4 - tak samo jak Kaczmarka można obarczać za stratę bramki, tak sao równie dobrze można Łukasza obarczać i wmawiać sobie że mógł zachować się lepiej. Mecz w jego wykonaniu dobry, ale to nie był jego "max".
[b]Hosek[/b] - 5 - neutralny ale dobry. Nie przypominam sobie bym miał mu coś do zarzucenia czy pochwalenia.
[b]Suart[/b] - 6 - jeden z tych nielicznych którzy dzisiaj zostawili serce na boisku !! były momenty że zapierdzielał jak za dwóch, do tego miłe dla oka zgrywki z Saidim. BRAWO !!
[b]Visnakovs[/b] - 3 - jak dla mnie za dużo strat i niecelnych podań. Słabiutko dzisiaj.
[b](67. Matulevicius)[/b] - 5 - pomimo krótkiego występu daje mu szanse i z niecierpliwością doczekuje kolejnych jego występów bo po dzisiejszym po cichu wierze że będą z Niego ludzie. (oczywiście w niepamięć postaram się puścić "potkniętą" sytuacje w akcji sam na sam hehe). Rozkręci się chłopak.
[b]Budziński[/b] - 2 - nie istniał dzisiaj. Tzn istniał ale w takim sensie że wszystko pierdoli**** co trener Pasieka również dostrzegł dlatego postanowił przerwać jego i nasze cierpienia (do czasu ...)
[b](59. Bartczak)[/b] - 3 - (... wejścia zmiennika). Nie lubie Bartczaka. Gdy niekiedy patrzę na styl jego gry, odnosze wrażenie że on po prostu boji się ...piłki. Od momentu wejścia do (prawie) minut końcowych nie zaprezentował sobą nic. W końcówce spotkania utkwiły mi 2 albo 3 akcje w jego wykonaniu gdzie walczył o piłke z dwoma? trzema? zawodnikami przyjaciółki gts-u i walczył jak oszalały nie dając sobie odebrać piłki.
[b]Radomski[/b] - 1 - przykro mi Pani Arku ale dzisiaj ten zawodnik NIE ISTNIAŁ. Mało gry w jego wykonaniu i zaangażowania w stosunku do tego do czego zdążył nas powoli przyzwyczajać. Aż dziw bierze człowieka że nie dostrzegł niemocy gry u Radomskiego trener Pasieka i nie ulżył mu w cierpieniach ściągając go z boiska.
[b]Szeliga[/b] - 4 - nawet o mało co nie huknął bramki. Więcej grzechów nie pamietam :-)
[b](80. Straus)[/b] - 5 - nota połowiczna gdyż 10 minut na ocenę gry to stosunkowo za mało. Nezaspokojoną ciekawością dla mnie jest jak by się prezentował w całych 90 minutach baaaaaaaaaa!!!! nawet w więcej niż jednym spotkaniu
[b]Ntibazonkiza[/b] - 7 - BEZAPELACYJNIE !! najlepszy w drużynie Pasów. To jak dzisiaj Saidi grał nie dało się nie dostrzec. Ja odniosłem wrażenie lekkie, że w drugiej połowie po stracie bramki Saidi sam chyba dostrzegł że niektórzy jego koledzy z dużyny nie pałają do gry zbytnio i sam się wkurzył i postanowił mieć reszte w tyłku i zrobić cokolwiek by poprawić wynik. Samolubność Saidiego dzisiaj była jego największym atutem !!
[b]van der Biezen[/b] - 5 - jego dobre? przypadkowe? farciarskie? ustawienie które zaowocowało bramką podniosło mu notę. ALE małymi kroczkami widać zmiany bo mimo tego że błąkał sie dzisiaj bez celu po boisku próbując bezskutecznie wszystkiego to jednak biegał, główkował, i znowy biegał i znowu główkował. Był aktywny to na pewno. Teraz dołożyć do tego skuteczność, poukładać chaois w grze a kto wie ? - może przyszły król strzelców nam wyrośnie ? :-D :-D Aaaa zapomniał bym jeszcze - fajnie że strzelił nogą, bo już myślałem że nogą nie umie widząc go w samych sytuacjach "główkujących" :-) (AVE za gts)
Kaczmarek -2
Żytko -4
Nawotczyński -4
Hosek -4
Suart -7
Visnakovs -1
(67. Matulevicius) - 5
Budziński -1
(59. Bartczak) -1
Radomski -3
Szeliga -1
(80. Straus) -1
Ntibazonkiza - 5
van der Biezen - 4
Kaczmarek - 3
Żytko - 5
Nawotczyński - 5
Hosek - 5
Suart - 7
Visnakovs - 3
(67. Matulevicius) - 4
Budziński - 2
(59. Bartczak) - 3
Radomski - 2
Szeliga - 2
(80. Straus) - 2
Ntibazonkiza - 6
van der Biezen - 4
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)