[quote="Hrabia Struś"]
Ciekawe jak Wy byście przyjechali do Oświęcimia też dostaniecie kontenerek i tojtoja i bedziecie sie na polu przebierać.
[/quote]
Nie mam zamiaru bawić się w gdybanie. Pragnę tylko przypomnieć, że kiedy ostatni mecz w Krakowie Unia wygrała 7:3 trenerowi Franzenowi [b]te same warunki nie przeszkadzały[/b].
-
-
Cracovia vs Unia Oświęcim - Pierwsza runda PLAY-OFF [temat zbiorczy] Stan rywalizacji: 4:0 - awansowaliśmy do finału!
Nie tylko z powodu zaległosci finansowych. Owszem to było główna przyczyną, jednak co nie co poczytałem o nim na forum IIHF i innych linkach. Więc sie nie wymądrzaj! Nasza prasa tak podała,że ze wzgledów finansowych i to wszyscy wiemy, bo tak powiedział sam Franzen, ale to że jest trudnym człowiekiem wiedzą kibice w Rumunii...
http://www.malopolskatv.pl/franzen-po-pierwszym-meczu-polfinalu/?ref=nf
Polecam posluchać drugiej strony a nie odrazu jechać po Franzenie na hurrra!
Ok ważne że kibelki są bo jakby kogoś pocisło to szok:) Bo brak ciepłej wody to pryszcz.
Hockey Archiwes to są fakty że powodem była kasa. Skoro wiesz lepiej z forum IIHF ok.
Pozdrawiam i do wtorku!
[url=http://www.tylkocracovia.pl/index.php/home-2/newsy/78-powrot-biletow-za-1zl-dla-dzieci]Powrót biletów za złotówkę dla dzieciaków !![/url]
Jak jest w końcu z meczem 25go? Źródła różnie podają. Niektóre, że jest on o 18 a inne, że o 19. Proszę o odp bo nie wiem czy kupować bilet na kopaczy.
Quaczek Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Jak jest w końcu z meczem 25go? Źródła
> różnie podają. Niektóre, że jest on o 18 a
> inne, że o 19. Proszę o odp bo nie wiem czy
> kupować bilet na kopaczy.
W programie tvp sport transmisja zaczyna się 18.45 więc mecz prawdopodobnie o 19 (telewizja dyktuje godziny meczy)
Sprawdzałem też na stronach innych klubów (na stronie np Jastrzębia podają że nasz mecz zaczyna się o 19.00)
Według naszej oficjalnej [url=http://cracovia.pl/hokej/][Cracovia.pl][/url] w sobotę, 25.02.2012 mecz z Unią gramy o 19:00 i tego się trzymajmy.
agent44 Napisał(a):
> Według naszej oficjalnej w sobotę, 25.02.2012
> mecz z Unią gramy o 19:00 i tego się trzymajmy.
No to wszystko jasne
Czyli wszyscy na Kałuzy , a potem na Siedleckiego! Sportowa Sobota się szykuje! ;) Oby była dla nas piękna :) (jak pamiętna niedziela - mecz z Lechem i GKS Tychy) :)
Hrabia Struś Napisał(a):
> http://www.malopolskatv.pl/franzen-po-pierwszym-me
> czu-polfinalu/?ref=nf
>
>
> Polecam posluchać drugiej strony a nie odrazu
> jechać po Franzenie na hurrra!
>
> Ok ważne że kibelki są bo jakby kogoś pocisło
> to szok:) Bo brak ciepłej wody to pryszcz.
>
> Hockey Archiwes to są fakty że powodem była
> kasa. Skoro wiesz lepiej z forum IIHF ok.
>
> Pozdrawiam i do wtorku!
Zleflektował się i zaczął ględzić coś o społecznościach.jest niewychowanym bufonem i tyle. Pod każdą szerokościa geograficzną odtrącenie wyciągnietej ręki jest gestem jednoznacznym. Jakoś wyciągnięta dłoń w kierunku Klisiaka, Piątka czy innych członków ekipy z Oświęcimia im nie przeszkadzała. Nie brnij ....ha, ha, ha HRABIO bo trudno znależć argumenty na obrone buractwa.
http://www.tylkocracovia.pl/index.php/home-2/newsy/78-powrot-biletow-za-1zl-dla-dzieci :):):)
Hrabia Struś Napisał(a):
> http://www.malopolskatv.pl/franzen-po-pierwszym-me
> czu-polfinalu/?ref=nf
>
>
> Polecam posluchać drugiej strony a nie odrazu
> jechać po Franzenie na hurrra!
>
> Ok ważne że kibelki są bo jakby kogoś pocisło
> to szok:) Bo brak ciepłej wody to pryszcz.
>
> Hockey Archiwes to są fakty że powodem była
> kasa. Skoro wiesz lepiej z forum IIHF ok.
>
> Pozdrawiam i do wtorku!
Widać, że ciągnie swój do swego. Czyt. burak do buraka.
Bardzo dobrze, że Franzen powiedział, że wstyd powinno być społeczności krakowskiej i jest nam wstyd. A jako, że reprezentują nas władze miasta, to powinny poczynić w końcu kroki by oszczędzić wstydu naszemu miastu !!!
Tyż prowda !
...
Hrabia Struś Napisał(a):
> Do wszystkich "znafców" hokejowych taka tradycja
> (rodem z NHLu) że, dopiero po ostatnim meczu fazy
> PO zawodnicy,trenerzy podają sobie ręce to tak
> trudne żeby zroumieć.
Bardzo trudne. Jeśli nawet ktoś chce wprowadzic w Polsce taką "nową świecką tradycję", to moze po prostu nie wyciągać ręki pierwszy. Natomiast odwrócenie się, gdy mu się rękę podaje, to jest chamstwo i buractwo - nie związane z żadnym hokejem, ale z elementarną kulturą - chyba, że ma się do czynienia z człowiekiem, któremu PERSONALNIE nie chce sie podawać reki - ale ten przypadke o ile wiem, nie wchodzi tu w grę...
Nieprzyjście na konfefencję prasową i poinformowanie prasy że ze względu na to że został tu oszukany jest też bardoz symptomatyczne. Jesli uwaza, że został, to możę by to na konferencji powiedział? Ja akurat nie zauważyłem żadnego większego błędu sędziów (w jakąkolwiek stronę). A co ma powiedzieć Podhale, jesli prawdą jest, że strzeliło bramkę której sędzia po analizie wideo nie uznałm kilkanscie sekund pózneij straciło, i skońcyzło się na 1:0?
Pryzpominam, e Pan Trener (czytałem to w prasie) stwierdził, że Cracovia jest najsłabszą z 4 drużyn w czołowj czwórce play-off. Tym bardizeh życzę Panu Trenerowi, by jego drużyba z tą "najsłabszą" w po przegrała. Najlepiej 4:0 :)
Moim skromnym zdaniem powinien powiedzieć Roháčkowi, że nie ma zwyczaju podawać ręki przed zakończeniem całej rywalizacji, ale nie odwrócić się plecami. Na konferencji powinien się pokazać i powiedzieć, że nie skomentuje rywalizacji w trakcie jej trwania. Na tej konferencji mógł powiedzieć też o spartańskich warunkach w szatni. Ale to jest tylko moje skromne zdanie. Tymczasem jutro kolejne spotkanie z Unią, skupmy się bardziej na nim.
To ja dla odpuszczenia slownych przepychanek wzgledem trenera Frenzena proponuje ankiete kto zostanie mistrzem Polski na stronie http://sport.tvp.pl/hokej/polska-liga-hokejowa Poki co mamy 14% i 3 miejsce wiec pokazmy pasiasta wiare w sukces:)
Ja bym wrócił jednak jeszcze do tematu Frantzena, bo jak dziś pomyślałem, skupiamy się nie na tym elemencie, który jest chyba najważniejszy. Chłop jest pewny siebie, oceniając grę Unii po przerwie grudniowej ma prawo czuć się faworytem i chyba nim jest do awansu, jeśli wygra to przyjdzie uśmiechnięty i rumiany na konferencję i powie "ja nie umiem przegrywać? ależ skądże znowu, ktoś kłamie, jakieś plotki rozpuszcza" itd. Natomiast ze ecie-pecie do arbitrów należało mu się od Meszyńskiego i Pachuckiego po prostu w ryj, że o krakowiaku i meczówie (nawet formalnie dla zasady, po zakończonym meczu) nawet nie wspomnę, chociaż naprawdę nie rozumiem, czemu mu nie odgwizdali. Plastikowe zrzeszenie pewnie nie penalizuje takich zachowań, a wielka szkoda, bo (zwłaszcza w serii, gdzie ci sami arbitrzy będą znów sędziować) takie zachowanie to jest nic innego jak ordynarna i prymitywna próba wpłynięcia na ich decyzje w kolejnych meczach i wymuszenie "łaskawszego spojrzenia na mój zespół, to nie będę na forum publicznym wam robił koło d...y". Mam nadzieję, że właśnie tam, czyli w d...pie sędziowie go mają i nie dadzą się gnojowi podpuszczać. Natomiast powtórzę wyraźnie - takie coś powinno być karane z całą surowością i to nie finansowo, ale dyskwalifikacją w następnym meczu.
żółta kaczka Napisał(a):
> Ja bym wrócił jednak jeszcze do tematu
> Frantzena, bo jak dziś pomyślałem, skupiamy
> się nie na tym elemencie, który jest chyba
> najważniejszy. Chłop jest pewny siebie,
> oceniając grę Unii po przerwie grudniowej ma
> prawo czuć się faworytem i chyba nim jest do
> awansu, jeśli wygra to przyjdzie uśmiechnięty i
> rumiany na konferencję i powie "ja nie umiem
> przegrywać? ależ skądże znowu, ktoś kłamie,
> jakieś plotki rozpuszcza" itd. Natomiast ze
> ecie-pecie do arbitrów należało mu się od
> Meszyńskiego i Pachuckiego po prostu w ryj, że o
> krakowiaku i meczówie (nawet formalnie dla
> zasady, po zakończonym meczu) nawet nie wspomnę,
> chociaż naprawdę nie rozumiem, czemu mu nie
> odgwizdali. Plastikowe zrzeszenie pewnie nie
> penalizuje takich zachowań, a wielka szkoda, bo
> (zwłaszcza w serii, gdzie ci sami arbitrzy będą
> znów sędziować) takie zachowanie to jest nic
> innego jak ordynarna i prymitywna próba
> wpłynięcia na ich decyzje w kolejnych meczach i
> wymuszenie "łaskawszego spojrzenia na mój
> zespół, to nie będę na forum publicznym wam
> robił koło d...y". Mam nadzieję, że właśnie
> tam, czyli w d...pie sędziowie go mają i nie
> dadzą się gnojowi podpuszczać. Natomiast
> powtórzę wyraźnie - takie coś powinno być
> karane z całą surowością i to nie finansowo,
> ale dyskwalifikacją w następnym meczu.
Ten pan ma rację. (oczywiście nie pan Frantzen). mam nadzieję że wkurzył sędziów...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)