Arcyważne spotkanie z trudnym przeciwnikiem! Walka o awans do finałowej czwórki trwa!
Naszą siłą będzie wypełniona po brzegi Hala, więc Pasiaku - w niedzielę o 18:30 obowiązkowa Twoja obecność na Siedleckiego 7!
[b][u]Do boju Cracovia![/u][/b]
-
-
Cracovia vs Unia Oświęcim | Niedziela, 29.01.2012, godz. 18:30 | Pasiaku, musisz być na Siedleckiego 7!
Przydałaby się jakaś mobilizacja. Ja ze swojej strony wezmę kilka doborowych mordeczek.
no, to oficjalka jest taka, że nie liczy się ilość, tylko jakość :)
Jakieś plakaty by się przydały. No tak już sobota więc po co reklamować hokej skoro juz jutro jest mecz. Plakaty pewnie by były na oba więc jak jeden juz był to nie ma sensu wieszać o drugim. Co za debile w tym klubie, ehh.
Mało bo mało ale jednak plakaty wiszą. To te same co przed meczem z Podhalem - jest na nich również info o meczu jutrzejszym oraz wtorkowym.
Cały czas o tych plakatach a plakaty są. U mnie na zapchlonej okolicy kilka (powiesili wysoko, trzymają się). Widziałem, że w innych rewirach, zakątkach miasta też są. Info w necie na stronce jest, na forum jest ... Nie ma wymówek.
Wszyscy na mecz. Będzie atmosfera to i będą wyniki. Hej Pasy gol!!!...
A teraz nie ma wyników?:) Gdyby nasi hokeiści mieli chociaż ćwierć atmosfery z piłkarskiego stadionu to zdobyliby majstra nawet o połowę słabszym składem.:P
Jak ktos ma manię prześładowczą pt. brak plakatów to niech uda się do najbliższego punktu medycznego. Plakaty oczywiście sa, ja je widziałem wielokrotnie.
Plakaty są, informacje w lokalnej prasie, Internecie (oficjalna, hokej.net), na tym forum ... Jedyne czego brak to chęci przyjścia niektórych Pasiaków na hokej. I nie pierniczyć mi tu, że ktoś jest kibicem Cracovii i w życiu nie słyszał o sekcji hokeja!
Na ostatnim meczu z unia sie wymarzłem mimo, że emocje były do konca i było znacznie cieplej niz dzisiaj.
Dzisiaj sie trzeba ciepło ubrać bo odczyuwalna temperatura wieczorem ma byc około -20 C. No i żeby emocje były - to dodatkowo rozgrzewa.
I zwyciestwo oczywiście.
2 bilety na dzisiejszy mecz za darmo - niestety nie bede mogl przyjsc. Moge podrzucic np: do Emocji. Czekam na info.
Wewnątrz hali nie jest tak strasznie zimno.
Kiedy tak wysoko ostatnio przegraliśmy ? .. No cóż zdarza się .. ale tak grającej Cracovii już nie chcę oglądać ;)
Tragedia.. Unia pokazała nam nasze obecne miejsce w szeregu. Cięzko będzie o podium ligi.
Przegraliśmy fizycznie. Byliśmy wolniejsi i jest to już taki kolejny mecz. Symptomatyczna była przewaga w końcówce 5 na 3 kiedy nie stworzyliśmy praktycznie zagrożenia. Cała drużyna jakaś rozkojarzona, niedokładna, nonszalancka, a prym w tych złych przymiotach wiodła obrona. Awans do finałowej czwórki nie jest już wcale taki oczywisty........
Aż smutno było patrzeć. Jakby nasi odpuścili sobie trochę...
Chyba jedyny pozytyw jest taki ze chwilami pojawialy sie namiastki dopingu, co ostatnio takie oczywiste nie jest. Pozdrawiam 3 sympatyczne dziewczyny ktore za mna spiewaly ciagle "Lech, Areczka, Cracovia, Hej!!" i ogolnie glosno wlaczaly sie w doping:) Jakby tak wszyscy panowie na hali otworzyli buzie jak one to by sie Unisci posrali po gaciach i bylaby szansa wygrac, bo jak wiadomo z obciazeniem trudniej sie rozpedzac...
Niestety w większości indywidualne błędy. Dulek, Prokop, Radzik i wystawienie na 6 Witosa to chyba też nie najlepszy pomysł.
We wtorek mega ważny mecz. Będzie ciężko jak jasny h..j
CZY KTOŚ MA JESZCZE JAKIEŚ WĄTPLIWOŚCI ?
Jesteśmy słabsi - w każdym elemencie gry.
Sanok, Unia i we wtorek jeszcze Tychy - te drużyny na ten moment są dla nas poza zasięgiem (i obym się mylił co do wtorku...)
Rywalizujemy z Jastrzębiem o czwarte miejsce w PO.
Wg mnie nawet jeśli się dostaniemy do czwórki to nic z tego nie będzie, kręgosłup drużyny został przetrącony - brak zawodników kluczowych , mogących zrobić różnicę w trudnych momentach - tak jak to dziś zrobił Łopuski w końcowym fragmencie meczu.
Bez Pasiuta, Łopuskiego , Kostucha czy Daniela to już nie ta ofensywna Cracovia...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)