Może ktoś kto widzi relacje napisać jak gra wygląda?
-
-
Cracovia Dynamo LIVE!
Jaka nasza gra (poziom), taka i transmisja, a tyle szumu było i zapowiedzi.
jadą z nami , bedzie wstyd 5-1 ;/
juz 6 -1 co oni robia!!!!!!!!!!!!!
Już 6 : 1 chyba porwaliśmy się z motyką na słońce. Mamy jakąś obronę???????????
My obrony nie mamy od 4 lat ponad... wstyd ;/
6;2 :))
Mamy radosny futbol.
Przykro nam Pasieka Dynamo nas wyjebało.
Kto drugą u nas strzelił?
Saidi.
7;2
co ten Radzik robi! :D
Kurwa ale wstyd !Oby w lidze nas ktoś tak nie upokorzył.
mariusz nie panikuj. Nasza liga to nie ta półka co Dynamo.
Starcie przypadkowej zbieraniny z drużyną piłkarska musiało się tak skończyć.Ja się ciągle pytam gdzie jest dyrektor sportowy?
dobrze że koniec 7-2 ale wpierdol . To było Dynamo a jak by to byla Barca, Real )
Właśnie takie mecze pokazują w jakim miejscu znajduje się ta drużyna.
7-2 ... niestety jest przepasc ...aczkolwiek zle nie gramy ... atak i pomoc calkiem ladnie ... niestety nasi obroncy nie radza sobie w zadnym aspekcie z murzynami z ataku Ruskow ... w umiejetnosciach przepasc ... aczkolwiek naprawde niektore nasze akcje ofensywne palce lizac :)
jak zagrał Budzik?
SKIBA Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> jak zagrał Budzik?
Patrz: wynik!
Spóźniony
walas83 Napisał(a):
> mariusz nie panikuj. Nasza liga to nie ta półka
> co Dynamo.
Nie panikuje ale ten wynik nie napawa do optymizmu.
Jak przegrywać to z drużynami z górnej półki, wynik hokejowy.
Mnie tam bardziej cieszy ze takiemu klubowi wbilismy 2 gole .. niz to ze stracilismy 7
amen
Slapi1988 Napisał(a):
> Mnie tam bardziej cieszy ze takiemu klubowi
> wbilismy 2 gole .. niz to ze stracilismy 7
Mnie też cieszy, że strzeliliśmy im 2 bramki, natomiast, to że starciliśmy 7 nie cieszy mnie wcale:)
Z drugiej strony podejrzewam, że Pasieka kazał im grać cały czas tak jak by było 0-0. Podejrzewam też, że nie ustawił autobusu w polu karnym, jak zapewne zrobilibyśmy w "poważnym" meczu z zespołem z tej półki.
Przed meczem wiedziałem, że przegramy, miałem tylko nadzieję, że strzelą bramkę. Strzelili 2 i to jak mi się wydaje z gry, z czego jedną, gdy wynik nie był jeszcze przesądzony, więc wynik napawa optymizmem!
Jakby nie patrzeć to mecz o jaką stawkę był, a nie zwykły sparing.
powiedz, że żartujesz.
nie. tylko nie jasno napisałem:) chodzi mi o to że się chyba dynamo sprężyło bardziej niż w klasycznym sparingu.
To ,ze Ukraińcy wrażym a zadzierającym nochal (ich zdaniem) Lachom "będą chcieli wp...ić" to naturalne.
My też uwielbiamy ograć Ruskich i Niemców...
...ale nie zmienia to faktu ,że nasz wynik żenująco słaby. Nie wiem jak gra bo mnie nie wpuściło na transmisję.
- treningi dwa dziennie, na tym obozie nastawione na siłę, wytrzymałość
- po meczu normalny trening w godzinach popołudniowych
- przy tej dawce treningów, trzeci mecz w przeciągu 6 dni.
- mecz w czasie końcówki obozu, gdy nogi nie chcą już nieść.
Jak czytam te wszystkie płacze, żale, to mam ochotę coś krzyknąć.
Ludzie, Hiszpania jest na "tlen" - drugorzędną sprawą jest wynik meczu. W Turcji będzie zgrywanie elementów taktyki. Przestańcie "buczeć" , bo się niedobrze robi, jak się czyta te posty. Potter, standardowo ujawnił się w "kryzysie" (?). Reszta, rocznik 1992 "podpina" się pod niego.
Dajcie sobie dupie siana. Ważne mecze, to będziemy rozgrywać w Turcji. Po tamtych meczach będziemy mogli oceniać taktykę, wytrzymałość czy inne elementy gry. "Znafcy" :(
ważne to będą w lidze :) szefie :)
ian thorpe Napisał(a):
> - treningi dwa dziennie, na tym obozie nastawione
> na siłę, wytrzymałość
> - po meczu normalny trening w godzinach
> popołudniowych
> - przy tej dawce treningów, trzeci mecz w
> przeciągu 6 dni.
> - mecz w czasie końcówki obozu, gdy nogi nie
> chcą już nieść.
> Jak czytam te wszystkie płacze, żale, to mam
> ochotę coś krzyknąć.
> Ludzie, Hiszpania jest na "tlen" - drugorzędną
> sprawą jest wynik meczu. W Turcji będzie
> zgrywanie elementów taktyki. Przestańcie
> "buczeć" , bo się niedobrze robi, jak się czyta
> te posty. Potter, standardowo ujawnił się w
> "kryzysie" (?). Reszta, rocznik 1992 "podpina"
> się pod niego.
> Dajcie sobie @#$%& siana. Ważne mecze, to
> będziemy rozgrywać w Turcji. Po tamtych meczach
> będziemy mogli oceniać taktykę, wytrzymałość
> czy inne elementy gry. "Znafcy" :(
No fakt tylko Dynamo pewnie w tym samym czasie '' zażywało kąpieli słonecznych'' i tym celu przyjechało do Hiszpanii :)
a nie przyszło Ci do głowy, że mogą być na innym etapie przygotowań ? Jeze dodamy różnicę wartości kopaczy w obydwu drużynach, to wynik jest adekwatny :) Mnie nie boli porażka, wali mnie nawet. Dla mnie liczą się punkty w czterech pierwszych meczach ligowych.
Kąpiele słoneczne drużyny Dynama ? Może i tak ;)
a nie pomyślał ktoś do k nędzy że oni po prostu są znacznie lepszą drużyną i nie mieliśmy prawa z nimi wygrać - nawet na papierze?
baltak Napisał(a):
> a nie pomyślał ktoś do k nędzy że oni po
> prostu są znacznie lepszą drużyną i nie
> mieliśmy prawa z nimi wygrać - nawet na
> papierze?
a wlasnie ze na papierze mamy prawo i robimy to. prosze... i to po jakiej bramce (przerywana)
[IMG]http://i39.tinypic.com/drf239.jpg[/IMG]
"Trener" powiada 10 strzałów na bramkę = 7 bramek dla Dynama
Widocznie graliśmy bez bramkarza chyba
Panie Pasieka ja też jestem zszokowany postawą Dynama
Zamiast słoneczko, plaża ,wódeczka ,kasyna, dziewczyny itp - wiadomo słoneczna Hiszpania
Przyłożyli się do meczu profesjonalnie- to obrzydliwe wzorce - jak tak można ?.
Dobre jest to, że trener wie i przekaże to zawodnikom ,że tak nie można, nie należy.
To nie godna postawa zawodnika grającego w Cracovii
Widzę "wielką" Cracovię pod wodzą P.Pasieki
Boli klęska 2-7 z Dynamo Kijów - z największym milicyjnym klubem piłkarskim ZSRR, propagandowym symbolem sowieckiego sportu, takim radzieckim odpowiednikiem Wisly K. (tylko tych wspierał UB, a tamtych KGB). Skoro te milicyjne kluby w swoich krajach nadal są na "topie" to znaczy, że po upadku komuny niewiele się zmieniło. Jednym słowem: Stalin wiecznie żywy.
Tia, i Dynamo dostało od bratnich ubeków prikaz by z nami pojechać. Ludzie litości!
Ja się cieszę, że dwie bramki strzeliliśmy (a ponoć mogliśmy więcej), bo to dobry znak przed ligą. Takich napadziorów jak w Dynamie to w Polszy niet!
Podejrzewam, że obrońców też nie zbyt wielu, więc z optymizmem spoglądam w przyszłość.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)