Adam pewnie wczoraj wyciągnął od bukmaherów sporo kasy ....
-
-
Adam Marciniak - Witamy w Cracovii!!!
Aro Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Tak jak obiecałem osamie12 - w momencie, w
> którym Adam Marciniak opuści Cracovię otworzę
> szampana.
+ dla Ciebie
Wstyd dla reprezentacji Polski że on dostał kiedyś powołanie.....
Kończ waść wstydu oszczędz.
Adam Marciniak żegnamy z Cracovii(td)
Jeździec bez głowy,mam nadzieję że nikt nie wpadnie na pomysł żeby prolongować z nim kontrakt.
WON
To taki sposób motywowania przed derbami, jak rozumiem? Czy też na boisku to ty chcesz go zastąpić?
Ja rozumiem, że wszystkich kur.wica trzęsie po meczach z Błękitnymi, ale czas myśleć o meczu, na który czekamy zawsze przez pół roku. Nie spieprzcie tego (mówię do forumowiczów).
Demotywowanie Marciniaka przed derbami? Ja nie przyjmuję do wiadomości, że to beztalencie może w sobotę pojawić się na murawie. Co do zastąpienia to trochę w życiu pokopałem i mogę z czystym sumieniem zagwarantować, że we wtorek nie zagrałbym gorzej od Adasia M.
A swoją drogą poważnie sądzisz, że istnieje jakakolwiek korelacja pomiędzy zachowaniem forumowiczów a sobotnim wynikiem?
Jakakolwiek korelacja to chyba jest:) a z tym zastąpieniem Adama w sobotę - pozwolisz, że jednak wolałbym zobaczyć Marciniaka niż Ciebie, bez urazy:D
ja bym Marciniaka wprawił w kompleksy dopiero wtedy gdy stanąłbym z piłką naprzeciw niego
Widać wyraźną zwyżkę formy u mojego idola. W ostatnich dwóch meczach duży udział przy 2 ze wszystkich 3 straconych bramek. Współczynnik chyba nawet lepszy niż u Budzińskiego. Tylko Adasiowi nikt nie wytłumaczył (podobnie jak z bieganiem) dokładnie w którą stronę te bramki mają padać i jest jak jest.
docencie, z calym szacunkiem, jestes na jakis mocnych lekach czy cos? nie speiwac wTSK bo tracimy bramki, nie pisac nic na forum bo demotywujemy zawodnika, ty rzeczywiscie tak myslisz czy sobie zwykle jaja robisz?
to ja mam zawodowca klepac po pleacach jak jak sie kopie po czole i nogi mu sie placza, i mowic nie boj nic adas moze kiedys ci wyjdzie, bedzie dobrze itp? a co to 6-latek jest?
nie wiem jaka jest tego przyczyna, ze jest slaby jak na nawet amatorow, czy brak talentu, czy olal treningi, czy moze jest chory, czy mu sie najzwyczajniej nie chce, [b]jebie mnie to[/b]! bierze za to 20 tys miesiecznie i ma grac, i ma mu sie chciec, i maja byc wyniki, a jak nie to niech spie... bo z taka gra nikt po nim nie bedzie plakal
189 Derby Krakowa w wykonaniu Adama to chyba najlepszy mecz w jego życiu :) oby więcej takich. :)
Lesiu1906 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> 189 Derby Krakowa w wykonaniu Adama to chyba
> najlepszy mecz w jego życiu :) oby więcej
> takich. :)
Jedyny najemnik który swoją postawą w Świętej Wojnie zmazał plamę po blamażu z Błękitnymi ;)
13 dni później
Zagrał na swojej pozycji, w czwórce z tyłu i było widać tego Marciniaka, którego swego czasu chwaliliśmy. Bez kombinowania, ma grać na lewej obronie bo tylko tam jest przydatny.
Adam dzisiaj naprawdę dobry mecz. Może kwestia tego, że grał na lewej obronie a nie jako wahadłowy? W odbiorze piłki rewelacja.
Adam dziś przyzwoicie !
I Adam i Rymaniak bardzo dobrze dziś na bokach.
to zaskakujące, że taki zawodnik nauczył się grać w 4-4-2 i nigdy w zadnym innym ustawieniu sie nie odnajdzie... wszak reprezentant a taktycznie gimnazjum
Ja wolę zauważyć, że gryzł trawę i był faktycznym liderem zespołu. Parę razy ratował nam tyłek, w tym na prawej (tak!) stronie.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)