Wy tak naprawdę myślicie??? Zrobimy duże bum i wejdzie nasz nieustraszony Budzik??? Będzie rozrzucał piłkę po napadziorach, ładował bramki z 30m??? Jak dla mnie to trochę jak ongiś w tym programie "W starym kinie". Jeśli się mylę, to pierwszy posypię głowę popiołem na tym forum.
PS
Zawsze, podkreślam ZAWSZE, lubiłem i ceniłem Budzika, ale "...trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść niepokonanym..."
-
-
Marcin Budziński - Witamy Ponownie !!!
Ma 32 lata niech wejdzie na boisko niech zagra wtedy go ocenimy.
To jak po ostatnim meczu wyglądają jego szanse na pierwszą drużynę?
Moze to być uzależnione od zdrowia innych zawodników m.in.Rasmussena.
Przyjdzie moment ze i on szanse pewnie dostanie.
Jest ok, fajnie, bo ja bardzo zawsze lubiłem i ceniłem Budzika (chyba czasami bardziej niż inni)!!! Tylko mam pytanie, co On robił w okresie przygotowawczym, na ile jest gotowy na grę w ESA??? Sam nie mam pojęcia (I NIE OCENIAM!!! - nie mam takowych kompetencji), mam tylko wątpliwości, co może dać nam piłkarz, który nie łapał się do składu w poprzednim klubie, a do nas do rezerw trafił na zasadzie - może coś młodych nauczy???
Będą filmy, ale jakie?
Któż to wie!
Zaśpiewamy znów piosenkę,
Może dwie...
To "Pora na Telesfora" czy "Piątek z Pankracym"?
Stawiam na to drugie.
[quote]#post1547212 Jest ok, fajnie, bo ja bardzo zawsze lubiłem i ceniłem Budzika (chyba czasami bardziej niż inni)!!! Tylko mam pytanie, co On robił w okresie przygotowawczym, na ile jest gotowy na grę w ESA??? Sam nie mam pojęcia (I NIE OCENIAM!!! - nie mam takowych kompetencji), mam tylko wątpliwości, co może dać nam piłkarz, który nie łapał się do składu w poprzednim klubie, a do nas do rezerw trafił na zasadzie - może coś młodych nauczy???[/quote]
Czasami sie zdarza, że wiara przenosi góry!🤗
[quote]#post1547216 To "Pora na Telesfora" czy "Piątek z Pankracym"?
Stawiam na to drugie.[/quote]
Piątek z Budzikiem 😉
[quote]#post1547217 [quote]#post1547212 Jest ok, fajnie, bo ja bardzo zawsze lubiłem i ceniłem Budzika (chyba czasami bardziej niż inni)!!! Tylko mam pytanie, co On robił w okresie przygotowawczym, na ile jest gotowy na grę w ESA??? Sam nie mam pojęcia (I NIE OCENIAM!!! - nie mam takowych kompetencji), mam tylko wątpliwości, co może dać nam piłkarz, który nie łapał się do składu w poprzednim klubie, a do nas do rezerw trafił na zasadzie - może coś młodych nauczy???[/quote]
Czasami sie zdarza, że wiara przenosi góry!🤗 [/quote]
Oby, a będę to mocno opijał!!!
- Edytowany
[quote]#post1547212 Jest ok, fajnie, bo ja bardzo zawsze lubiłem i ceniłem Budzika (chyba czasami bardziej niż inni)!!! Tylko mam pytanie, co On robił w okresie przygotowawczym, na ile jest gotowy na grę w ESA??? Sam nie mam pojęcia (I NIE OCENIAM!!! - nie mam takowych kompetencji), mam tylko wątpliwości, co może dać nam piłkarz, który nie łapał się do składu w poprzednim klubie, a do nas do rezerw trafił na zasadzie - może coś młodych nauczy???[/quote]
Moze ktos kto Go widzial w rezerwach sie wypowie bo podobno Budzik daje rade ?
[quote]#post1547228 [quote]#post1547212 Jest ok, fajnie, bo ja bardzo zawsze lubiłem i ceniłem Budzika (chyba czasami bardziej niż inni)!!! Tylko mam pytanie, co On robił w okresie przygotowawczym, na ile jest gotowy na grę w ESA??? Sam nie mam pojęcia (I NIE OCENIAM!!! - nie mam takowych kompetencji), mam tylko wątpliwości, co może dać nam piłkarz, który nie łapał się do składu w poprzednim klubie, a do nas do rezerw trafił na zasadzie - może coś młodych nauczy???[/quote]
Moze ktos kto Go widzial w rezerwach sie wypowie bo podobno Budzik daje rade ?[/quote]
Jakbyś napisał - wymiata, to by było światełko w tunelu, jak daje radę... Było już pary takich.
https://www.youtube.com/watch?v=wWMTl03qpFM
Budzik jest w formie ale czy to wystarczy na ekstraklapę?
A może ktoś się orientuje z kim trenuje Budzik ? Z rezerwą czy pierwsza drużyną ?
Jak KS Wiązownica awansuje do ekstraklapy to Budzik będzie jak znalazł.
Druga bramka dla Wiązownicy to dramat...
[quote]#post1547263 Druga bramka dla Wiązownicy to dramat...[/quote]
Zaucha zawalił
Ciekawie gada
https://gol24.pl/budzinski-moze-byc-tajna-bronia-cracovii-marcin-zagraj-to-jeszcze-raz/ar/c2-16791441
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)