Wolę Budzika w Cracovii niż Peszkina…:)
-
-
Marcin Budziński - Witamy Ponownie !!!
[quote='Jarek44' pid='1358334' dateline='1547662775']
Wolę Budzika w Cracovii niż Peszkina…:)
[/quote]
No jasne ! Nasz przynajmniej ma jakiś talent :D (przydatny :exclamation: )
A kto powiedział że on to dla siebie kupował przecież Janusz też lubi sobie golnąć ,p.Michał tak samo ! :)
- Edytowany
Zreszta dla Budzika to dobrze zeby jebnal banie przed obozem,moze go najdzie faza na przemyslenia I sie zabierze do roboty.Talentu i inteligencji mu nie mozna odmowic,tylko zeby sobie leb poukladal.
Czyli już śmiało można powiedzieć o nim menel.
A tak na serio, to nie obchodzi mnie co grajki robią w swoim czasie wolnym, mogą nawet wąchać klej, ale niech potem zapierdalają na boisku.
No nie, ilość postów wyrażających pobłażanie dla "niesportowego trybu zycia" w tym wątku mnie poraziła. "Nie obchodzi mnie, co grajki robią w czasie wolnym" - zobacz, co mają wpisane w kontraktach OK?
Wszyscy wiemy jaki Budzik jest i jak nie zacznie traktowac swoje zawodu powaznie to zostanie odpalony...tyle
[quote='docent' pid='1358377' dateline='1547675831']
No nie, ilość postów wyrażających pobłażanie dla "niesportowego trybu zycia" w tym wątku mnie poraziła. "Nie obchodzi mnie, co grajki robią w czasie wolnym" - zobacz, co mają wpisane w kontraktach OK?
[/quote]
Niektórzy piłkarze Cracovii mają z własnej kasy opłacanych specjalistów od przygotowania fizycznego. Sami się domyślcie o których mi chodzi (po wynikach). Nie wiem czy Budzik do nich należy...
Kupowanie flaszki to niesportowy tryb życia? Nie zrobił truchtem drogi do sklepu? Czy czołgał się w drodze powrotnej?
Jeśli trener uzna że jest nieprzydatny to podziękować i zakładam że ma lepszą wiedzę na temat kontraktów niż my.
Wszystko zależy od tego czy kupował flachę dla siebie, czy dla kogoś, bo tak naprawdę nie wiadomo.
Przecież nawet jakby sobie cyknął "na lepsze trawienie" to nic strasznego.
Więcej, w małych ilościach może być zdrowe :)
- Edytowany
Ja tez nie miałbym nic przeciwko gdyby chał I przy okazji dobrze grał (byly takie przypadki w piłce- np. Ronaldinho, Ribery) ale ten ulaniec śmieje nam sie w twarz.
Na boisku czlapie jedyne co robi dobrze to poprawia getry. Zaraz ktoś napisze że jest ulany przez chorobę.... To ja się pytam czy jak jest chory to powinien chlać? Ide o zakład (moze być ten jego Stock :) ) ze jak odejdzie z Cracovii nie zobaczymy go w Ekstraklasie - góra 1 liga
Wszystko wszystkim ale zawodowiec powinien także dbać o wizerunek i jeśli potrzebuje flachy może zawsze zamówić dowóz przez taxi aby go osobiście nikt nie widział z butelką . A na marginesie - zawodowy piłkarz powinien prowadzić sportowy tryb życia ,absolutnie bez tzw "używek", zaczyna się od kieliszka a póżniej kończy ?
Budzik niestety uwierzył, że jest artystą muzykiem, a większość artystów nie potrafi twardo stąpać po ziemi... Lubię go, ale nie bardzo wierzę, że jest w stanie się zmienić.
[quote='qtec' pid='1358397' dateline='1547709495']
Ja tez nie miałbym nic przeciwko gdyby chał I przy okazji dobrze grał (byly takie przypadki w piłce- np. Ronaldinho, Ribery) ale ten ulaniec śmieje nam sie w twarz.
Na boisku czlapie jedyne co robi dobrze to poprawia getry. Zaraz ktoś napisze że jest ulany przez chorobę.... To ja się pytam czy jak jest chory to powinien chlać? Ide o zakład (moze być ten jego Stock :) ) ze jak odejdzie z Cracovii nie zobaczymy go w Ekstraklasie - góra 1 liga
[/quote]
Ale przecież on w tej Australii przestał być ulany i od tamtego momentu gra fatalnie. Może właśnie wcześniej za dużo pił, a teraz abstynencja mu przeszkadza, więc postanowił budować formę po staremu? :D Bez picia stracił motywację, kreatywność i pewność siebie, a teraz będzie chlał, strzeli 8 goli z dystansu i zapoda 10 asyst, a Probierz go wywali i znów będzie źle :D
[quote='Miszczu2007' pid='1358446' dateline='1547728176']
[quote='qtec' pid='1358397' dateline='1547709495']
[/quote]
Ale przecież on w tej Australii przestał być ulany i od tamtego momentu gra fatalnie. Może właśnie wcześniej za dużo pił, a teraz abstynencja mu przeszkadza, więc postanowił budować formę po staremu? :D Bez picia stracił motywację, kreatywność i pewność siebie, a teraz będzie chlał, strzeli 8 goli z dystansu i zapoda 10 asyst, a Probierz go wywali i znów będzie źle :D
[/quote]
Coś w tym jest :D
Ja tam ciągle liczę że się ogarnie i będzie naszym głównym rozgrywającym.
A jeśli można coś doradzić to po czystej jest mniejszy kac, to chyba ważne dla sportowca
Piłkarze pili i pić będą.Tylko niektórzy robiąto bez przypału,a niektórzy są jak niedorobieni .Budzik jest niedorobiony.
9 dni później
Najlepszy transfer w przerwie zimowej. Będzie dobrze, czuje to :D.
Aż z Australii. :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)