Ciekawy jestem mieszanki Budziński - Probierz. Oby wyszło to wszystkim na dobre. Powodzenia Marcin!
-
-
Marcin Budziński - Witamy Ponownie !!!
Szacunek za to że o nas pamiętał, żeby tylko jeszcze dobrze grał!
[quote='Kajak' pid='1321097' dateline='1529343606']
Szacunek za to że o nas pamiętał, żeby tylko jeszcze dobrze grał!
[/quote]
Tylko żeby grał w piłe , a nie w filmach. Ale to chyba zależy od tego co ma w kontrakcie.
No to witamy i liczymy na piękne bramki.
Dawaj Marcin, witamy w domu, ku chwale CRACOVII
Witaj Budzik w Krolewskim Krakowie!!!!
Czysta karta...Powodzenia!!! Duzo asyst i pieknych goli!!!
Wraca artysta,reszta niech stroi swoje instrumenty.Czekamy na pierwszy koncert !
Człap, człap. Witamy ponowie.
biedaczysko zmizerniał na australijskim wikcie, będzie miał jeszcze mniej sił na granie
witaj ponownie, cieszę się :) co Cię tam nie karmili ? Trzeba było cos samemu upolować, aborygena za przewodnika i cos by się trafiło ;)
- Edytowany
Hejka,
Zawsze miałem do Ciebie sentyment, pomimo totalnego czasem wkurzenia na Twe człapanki.
Teraz jeszcze dodatkowo zapunktowałeś powrotem nie do Arki, czy innego klubu, ale właśnie do nas i to pomimo Tabisza, korpo, całej tej otoczki :)
Wniosek, albo Tabisz nie jest taki zły, ale lepszy z Ciebie wariat.
Budzik Mordo Ty moja. Jesteś ulubieńcem trybun. Jak ja Cię lubię. Powodzenia!!!
nie smuciłem się bardzo jak odchodził, teraz się cieszę umiarkowanie :D Oby więcej pięknych bramek, niekonwencjonalnych zagrań niż człapania po boisku. Uspokaja mnie to,że u MP człapanie nie wchodzi w rachubę :D
P.S.
mam nadzieję,że szybko moja lepsza połowa po meczach Cracovii będzie mogła znowu mówić:" Budzik to jednak Budzik"
No Budzik, z całym szacunkiem, ale trochę już stary jesteś na zachód, ale w Cracovii masz szansę stać się ikoną. Nie spieprz tego, please…!!!
Bardzo się cieszę z twojego powrotu do Cracovii i życzę jeszcze lepszych meczy i jeszcze więcej bramek /możesz zamienić jakość w ilość/
Bardzo dobrze, że wróciłeś.
I równie dobrze, że został założony Marcinowi nowy wątek - jak swego czasu założyłem Polczakowi, to coś tam grał, a Rakels ostatnio..? :P
Myślę że jak zobaczy że cały zespół za...a to i on człapał nie będzie.
Walcz! Ja się bardzo cieszę z Twojego powrotu. Obyś nie zawiódł naszego zaufania:-)
Marcin powodzenia. Polecę standardem: "skoro jest w klubie to trener go chciał!". Tylko że podobno trener go nie chciał ;). Dla mnie bomba.
Ale jak tu teraz getry poprawiać przy Probierzu :huh: ;)
[quote='quentin' pid='1321144' dateline='1529352349']
Marcin powodzenia. Polecę standardem: "skoro jest w klubie to trener go chciał!". Tylko że podobno trener go nie chciał ;). Dla mnie bomba.
[/quote]
Jeżeli to "podobno" jest prawdą, to znaczy, że Profesor nie wytrzymał niewpieprzania się trenerowi do pracy... Jednak myślę, że go chciał...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)