Plomby mi wypadły oglądając nasza zgraję.
Od początku meczu spuszczone głowy i wyczekiwanie na ciosy Lechii.
Jedyny plus to nowy nabytek litewski, ale jestem pewien że mu zapału starczy na góra 3 mecze - potem się dostosuje do taktyki Pasieki.
-
-
Cracovia - Lechia Gdańsk 18 lutego, 15:45
Bramki z meczu: http://waszapilka.pl/youtube,11362,0
[b]FOTO: http://www.tylkocracovia.pl/index.php/fotogalerie[/b]
lubię popatrzć na powtórkę meczu w tv, koniecznie po przespaniu się, mam wtedy dystans. Pisanie zaraz po powrocie z meczu, gdy się jest naładowanym emocjami, nie sprzyja rzetelności oceny ;)
Typowałem 0-0 skończyło się 1-1. Kto twierdził, że Lechię łatwo rozjedziemy, ten czuje się zawiedziony ;) Mecz po stracie gola, nie był w naszym wykonaniu tak dramatyczny, jak tutaj się pisze na forum. Pierwsza połowa "kicha" z obydwu stron, ale ten poziom to "zjawisko" całej chyba kolejki, może poza meczem we Wrocławiu. Dla mnie BOHATEREM meczu był zawodnik, który w 89 minucie zablokował ciałem strzał Nowaka. Wydaje mi się, że był to Radomski. Na plus w/g mnie, debiut Litwina, b.dobra gra Suarta, Bizon czyli napastnik strzelił gola, dość pewna gra całej defensywy. Problemem jest środek pomocy a właściwie brak kreacji gry. Przerywać potrafimy, gorzej z rozegraniem ataku.
"Budzika" bym tak łatwo nie skreślał, to był jego debiut a już pisanie że jest pupilkiem Pasieki, jest trochę niesłuszne. Następny mecz może już inaczej wyglądać, gdy zejdzie stres startowy ;) Słusznie zauważono, to był czwarty mecz w którym nie notujemy porażki. Gol stracony też był taki trochę przypadkowy. Nasz strzelony był poprzedzony fajną akcją. Zwracam uwagę, że kondycyjnie wytrzymaliśmy mecz.
Cieszę się z tego punktu, bo szczerze pisząc, to bałem się porażki.
gdzie sa ci wszyscy znafcy co typowali 3-0?
jak ja kurrwa nienawidze tego optymizmu
Pierwszy mecz, różnie bywa. My pokazaliśmy, że jeszcze nie czujemy piłki. Jeszcze nie weszliśmy w sezon.
Ale to nie tłumaczy braku ambicji części naszych piłkarzy, którzy podeszli do meczu jak do sparingu. Brakowało mi walki. Mecz może nie wyjść, ale trzeba walczyć.
Jedynym pozytywem była bramka pod koniec spotkania zdobyta przez Bizona. Mam nadzieję, że chłopak się odblokuje, bo nam jego brameczki bardzo są potrzebne. Litwin jak na debiut bardzo dobre wrażenie na mnie sprawił.Widać, że to jest rasowy napastnik.
Pasieka widząc, że nam nie idzie w przerwie powinien wymienić Budzińskiego. Jemu mecz kompletnie nie wyszedł.
Póki co to pierwszy mecz, dobrze, że nie przegraliśmy.
Teraz czas na Jagę. Ten mecz już musimy wygrać, nie ma to, tamto.
Co tu pisać, wszyscy widzieli jak było... Antyfutbol...
Wildberry Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Nie przypuszczalem ze remis wywola tyle
> niezadowolenia .
> Na jesien z Legia ( 0 : 0 ) wszystko bylo OK a
> to tez byl remis .
> Gol dla Lechii raczej przypadkowy , moglo tez
> byc 2 : 0 dla nas , okazje byly ( Sajdi , Szeliga
> ).
> Wazne jest ze Van der Biezen zaczyna strzelac
> gole no i Litwin zaprezentowal sie niezle.
> Liczylem na 5 punktow w pierwszych 3 meczach ,
> jeden juz mamy .
Bo Legia to dobra drużyna mająca jak na naszą ligę wiele gwiazd, na dodatek graliśmy na wyjeździe i kończyliśmy w 10. W takich okolicznościach remis cieszy. A teraz graliśmy z jedną z najsłabszych drużyn, w której prawie nikt nie umie grać w piłkę z trenerem statystą, który bardziej zna się na polowaniach i alkoholu niż na piłce nożnej. Z takimi drużynami u siebie trzeba wygrywać, a my ledwo uratowaliśmy remis. To bardzo zły prognostyk na następne mecze gdzie gramy z lepszymi drużynami. Zobaczcie sobie na teraz na canal plus sport leci mecz Zagłębie - gts. Z taką grą Zagłębie wyprzedzi nas o jakieś 10 pkt. Większą pytę od nas zagrał tylko Widzew i ŁKS.
jakiś link do pobrania całego meczu ???
sfrutrowala mnie na maksa ta kila ktorej bylem swiadkiem
liczylem ze bedzie gryzienie trawy, jak narzucala to waga tego meczu, a tu kurwa spacerek, pierdolenie sie przez prawie caly mecz jakbysmy siedzieli w srodku tabeli i grali o pietruszke, brak pomyslu na gre, zenada po prostu
Straus mial fatalna strate, ale gral do przodu, jakby sie urwal z innej planety, wiec dla mnie plus
nie moge zrozumiec tego ze zagralismy tak pasywnie i bez zaangazowania, a juz wypierdalanie po autach i na oslep w momencie kiedy przegrywamy doprowadza mnie do szewskiej pasji
pomine indywidualne napierdalanie, inni mnie wyreczaja, ten remis z tak slaba druzyna to porazka
minimalizm i brak ambicji
Diabeł Straus grał do przodu? On nawet dryblował do tyłu :D A o brak zaangażowania bym ich nie podejrzewał. Myślę raczej, że to brak jaj i oni wyszli posrani bojąc się porażki. Po stracie bramki zaczęli grać trochę lepiej.
[b][large][align=center][url=https://picasaweb.google.com/jafffoto]Fotki![/url][/align][/large][/b]
[img]https://lh6.googleusercontent.com/-p5CIx99y9K0/T0D1UULQDSI/AAAAAAAAL6Y/cGA0Irmiub4/s800/aDSC_2800.jpg[/img]
amok_pl Napisał(a):
> jakiś link do pobrania całego meczu ???
Post pod postem, ale tu na 2 stronie -> [url=http://turbobit.net/download/folder/1151142]http://turbobit.net/download/folder/1151142[/url]
amok_pl Napisał(a):
> jakiś link do pobrania całego meczu ???
Teściowej chcesz puścic ?
Tak mnie wk... ten defetyzm, ze się musialem zalogowac.
Nasza gra byla cieńka, ale... jak widac cieniują (gra i punkty) wszystkie drużyny. Po prostu długa przerwa zimowa destabilizuje grę.
Trzeba zwrócic uwagę, że:
- gol dla Lechii przypadkowy,
- odwróciliśmy wynik meczu w samej koncówce! (ile razy w tym sezonie?),
- wyczołgaliśmy się ze strefy spadkowej (mam nadzieje ze na stałe).
Trzeba mocno pracowac i dopingowac chłopaków. Bedzie lepiej!
pluton Napisał(a):
> amok_pl Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > jakiś link do pobrania całego meczu ???
>
>
> Teściowej chcesz puścic ?
na szczęście nie mam :)
sam chcę zobaczyć dokładnie bo na stadionie tylko urywki widziałem
Piłkarze z przypadku, Prezes z przypadku, ludzie w Cracovii z przypadku kto tu jest nie przypadkowy ???
tak czy siak nie można na tą chwile myśleć o spadku ha May wogól w klubie komu zależy na marce, klubie, pięknie piłki nożnej czyli grze która jest miła dla oka, kibicach, przyszłości iitd....??
Robert Lee Napisał(a):
> Tak mnie wk... ten defetyzm, ze się musialem
> zalogowac.
> Nasza gra byla cieńka, ale... jak widac cieniują
> (gra i punkty) wszystkie drużyny. Po prostu
> długa przerwa zimowa destabilizuje grę.
> Trzeba zwrócic uwagę, że:
> - gol dla Lechii przypadkowy,
> - odwróciliśmy wynik meczu w samej koncówce!
> (ile razy w tym sezonie?),
> - wyczołgaliśmy się ze strefy spadkowej (mam
> nadzieje ze na stałe).
> Trzeba mocno pracowac i dopingowac chłopaków.
> Bedzie lepiej!
LUBIE TO
Brak Ambicji im zarzucacie. A mimo nie korzystnego wyniku wyrównali. Co nam się często nie zdarza!
RTX Napisał(a):
> Brak Ambicji im zarzucacie. A mimo nie korzystnego
> wyniku wyrównali. Co nam się często nie zdarza!
Ciekawe czy to samo o Cracovii mysli GKS Bełchatów :D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)