Cracovia w sparingu z Realem wystąpi w składzie: Gąsiński - Nykiel, Hosek, Nawotczyński, Kosanović - Struna, Steblecki, Boljević, Visnakovs - Szałachowski - Van der Biezen.
za fB Cracovii
-
-
Przygotowania do rundy wiosennej sezonu 2011/2012
W związku z tym, że 29.01 grają następny mecz ligowy na urlopach raczej nie są.
3lvis Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> W związku z tym, że 29.01 grają następny mecz
> ligowy na urlopach raczej nie są.
O fuck... popatrzyłem na kalendarz i fakt - dziś jest 25.01 :)
Mój błąd :)
Po pierwszej połowie Cracovia przegrywa z Realem 0:1, po golu z rzutu karnego w 30 minucie. Natomiast w 40. minucie jedenastki nie wykorzystał Vladimir Bojlević.
Po pierwszej połowie Cracovia przegrywa z Realem 0:1, po golu z rzutu karnego w 30 minucie. Natomiast w 40. minucie jedenastki nie wykorzystał Vladimir Bojlević.
A miałem pisać że nas pojadą, po tym poście rex'a , ale że już przeczytałem info o tym 1:0 do tyłu to... hmm pojadą nas !
Villa_KS Napisał(a):
> A miałem pisać że nas pojadą, po tym poście
> rex'a , ale że już przeczytałem info o tym 1:0
> do tyłu to... hmm pojadą nas !
przegrać z Realem to nie wstyd :D
No i jaki wynik naszych kopaczy?
No właśnie jaki wynik naszych grajków?
Apropos turnieju w Marbelli - jeśli wierzyć rozkładowi (o ile został nam przyznany walkower za Dnipro) to zagramy z Young Boys Berno (dzisiaj 4:0 z Ekranasem).
Natomiast, w przypadku, gdyby jednak obowiązywałaby drabinka pucharowa (czyli wygrany zawsze gra z wyganym) - czekać na nas będzie Dynamo. Dzisiaj piłkarze z Kijowa pokonali 5:0 Videoton...
Generalnie, z kim nie przyjdzie nam rywalizować - na 90% będzie w czapę :)
1:1
Ntibazonkiza strzelił w 67minucie :) chyba w tym roku życiówke będzie miał
I gitara:)
No to mamy Dinamo Kijów ;)
Nie wiem czy się śmiać czy płakać ;)
http://marbellafootballcenter.com/node/187
Shevchenko tam jeszcze gra?
Wg mnie dobrze jakbyśmy w tym spotkaniu wystawili najsilniejszy obecnie skład na całe 90 minut i potraktowali go jak spotkanie ligowe, bo przeciwnik już jednak mocny, więc i presja jakaś jest (co by nie mówić - finał, wieczór, może trochę ludzi z okolicy przyjdzie :D), ale to już od trenera zależy jaki charakter będzie miał ten mecz.
edit: Z tabeli wynika że mecz finałowy jest pierwszy - o 11
Tak, ale on chyba nie jest ich pierwszym napastnikiem.
Swoją drogą, popatrzcie na ich skład... :
http://fcdynamo.kiev.ua/en/dynamo/players/
A-B-S-T-R-A-K-C-J-A
W ramach ciekawostki:
Wycena piłkarzy Cracovii wg. transfermarkt: 9.100.000 euro
Wycena piłkarzy Dynama wg. transfermarkt: 107.700.000 euro
;)
Skład dobry, ale mieli już dużo lepszy. Trener na pewno wystawi najlepszy skład, na jaki nas stać, nie mam raczej wątpliwości; czyli nie zagrają Steblecki, Boljevic, Kosanovic. Bo inaczej będzie 0:5, a po co to komu?
docent Napisał(a):
> Skład dobry, ale mieli już dużo lepszy. Trener
> na pewno wystawi najlepszy skład, na jaki nas
> stać, nie mam raczej wątpliwości; czyli nie
> zagrają Steblecki, Boljevic, Kosanovic. Bo
> inaczej będzie 0:5, a po co to komu?
Jak mam być szczery, zupełnie by mnie nie zdziwiło, gdybyśmy nawet grając najmocniejszym składem dostali piątkę...
oj tam oj tam, bedzie 2-2 i karne.A to juz letaria ,nie obstawiam kto je wygra :]
Jak sie ustrzeżemy indywidualnych błędów przez które jesienią straciliśmy większość punktów, to remis może będzie, ale widząc Kosanovica na lewej obronie trudno mi w to uwierzyć.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)