-Robert- Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> ja też staram się zrozumieć po kiego (
> censored) mamy jakieś gwardyjsko-krasnoarmiejnyje
> gwiazdy na plakacie ...
Myślę, że chcieli zaznaczyć, że jesteśmy pięciokrotnym mistrzem Polski. Owszem lepsze były by gwiazdki złote, ale pewnie dodatkowy kolor na plakacie - dodatkowy koszt druku.
Zawsze lepsze gwiazdki czerwone niż białe:)
-
-
Trening Noworoczny 2012 ...
Słyszałem że Makino z Andrusami ma prowadzić doping na TN. Potwierdzone info?
DNL_KKS Napisał(a):
> Teoretycznie - a co w przypadku gdy wszyscy
> posiadacze KK będą chcieli pojawić się na
> stadionie? Gdzie ich pomieścisz?
Teoretycznie - a co wtedy, gdy przyjdzie 2000 osób, które nie miały wcześniej karnetu, w godz. 11-12(pewnie większość tak przyjdzie) i będą otwarte 2 kasy (jak zawsze).
Odpowiem - znów będzie burdel na maxa i wqrwienie ludzi.
pasy_ogramy Napisał(a):
> Odwołano kiedykolwiek TN z powodu złych
> warunków atmosferycznych? Przez tyle lat mogło
> się zdarzyć np. -20st.C. i co wtedy?
Chyba żartujesz ja pamiętam TN co było ponad -20 i chłopaki grali.Po nocy sylwestrowej jeszcze człowieka trzyma i nie czuje zimna.Z tym wejściem na stadion to też kombinują?Plakat też niczego sobie jakieś k%^*a gwiazdki i
Wstęp wolny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
CRACOVIA TO MY
mam pytanie wiadomo już cokolwiek od której będą otwarte kasy przed TN?
Ciekaw jestem czy Hektor znowu popisze się marną prowokacją i wjedzie w trakcie Treningu z tarczami na stadion?
[img]http://img515.imageshack.us/img515/7057/hektor.jpg[/img]
A to nie jest tak, że Hektor nic nie robi bez decyzji osoby z klubu?
PS: mnie jakoś nie rażą te gwiazdki. Ważne, że nie białe.
Hektor sam od siebie nic nie robi....polecenia im wydaje kierownik ds. bezpieczeństwa, aktualnie jest to Smaś.
No to trzeba będzie wyjechać z domu koło 10... bo zapewne będą kolejki w kasach
Ale po kiego ch*ja jest to odbieranie wejściówek / nabijanie ich na karte?
Przecież kazdy kto przyłoży kartę do czytnika automatycznie znajdzie się na liście osób obecnych na imprezie. A jak się skończą miejsca na trybunie to kołowrotki przestaną wpuszczać i tyle.
Średnio rozgarnięty gimnazjalista jest to w stanie zorganizować, a spece w klubie nie?
rok temu nie było takich jaj i nie było problemów. już widzę pasiastą brać w stanie przejściowym między byciem pijanym a kacem, pełną wyrozumiałości dla kolejek i utrudnień przy wejściu na TN.
Szkoda, że otworzą tylko sektory B i D
ja chyba w zwiazku z tym wszystkim odpuszcze trening bo to troche traci ten urok
Zna ktoś listę piłkarzy którzy będą obecni, a którzy nie podczas TN?
Rock, technicznie zazwolenie musi byc przypisane do karty... to jest taka sama kontrola dostępu jak w biurowcach... mozesz miec karte, ale jak nie jestes w grupie dospowej do konkrenego obszaru, to Cie system nie zidentyfikuje (oczywiście nie Ciebie tylko Twojej karty)...
Dlatego powinna być stworzona grupa na "darmowe" eventy, w której znajdują się wszystkie karty kibica... wtedy daje się tej grupie uprawnienia na dane sektory, jak jest trening noworoczny, darmowy sparing albo prezentacja drużyny...
Nie jestem co prawda średnio rozgarniętym gimnazjalistą, ale bez wątpienia i taki by sobie poradził ;)
i jutro o 12 pijackie darcie mordy i doping bez koszulek :D AUU! :D
A co z piro? Można czy nie. Bo nigdzie nie mogę znaleźć informacji na ten temat.
NIE MOŻNA. Wszystko jest tak jak na normalnym meczu.
Pany, chciałbym wziąć ze sobą córkę /4 lata/ czy normalnie przejde z nią przez bramy czy musze te durne bilety/karty wyrabiać.
Ja mam jeszcze dalej idące pytanie. Czy można na stadion wjechać z wózkiem dziecięcym ?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)