Jan Tomaszewski trenerem w Pogoni
Jak poinformowało "Tempo", Antoni Ptak, właściciel Pogoni Szczecin - lidera piłkarskiej II ligi, zdecydował się na zatrudnienie Jana Tomaszewskiego, który będzie się opiekował bramkarzami "Portowców".
"Taka jest potrzeba chwili. Bodzio Wyparło jest świetny na linii, ale dziś bramkarz musi grać także jako libero. Janek będzie przyjeżdżał do nas na konsultacje" - powiedział Bogusław Baniak, trener Pogoni.
[b] moderatorzy wykasowac nie zauważyłem że juz jest
Wiadomość zmieniona (13-01-04 14:11)
-
-
Bohater z Wembley w Ptakovii
No jest juz w innym temacie ale... tak sie zastanawiam
Ptak to naprawde sprytna bestyia..,
Zwroccie uwage na slowo "konsultacje". Dla mnie to jest tak - Ptak bedzie mu placil, pewnie nie mala kaske. A Janek bedzie szeptal tu i owdzie w warszafce odpowiednie rzeczy...
Spryciula - ot taka lapowka tylko inaczej :))
Tyle, że Janka w warszafce raczej nie lubią...?
Oficjalnie owszem. A nie wiemy jak to naprawde wyglada.
Poza tym moze lobbowac takze na okolo PZPNu.
Tylko ciekaw jestem o co? Czyzby Ptak sie czegos obawial? Ze braknie mu miejsca na awans do ekstraklasy i przydaloby sie lige powiekszyc?
No coz dowiemy sie juz za niecale pol roku...
W PZPN Janka nie mogą kochac, ale w końcu chyba tam sa niedługo wybory , a co za tym idzie zmiana na stołkach, a jak to w tym kraju bywa opozycja zwykle "wchodzi z drzwiami" ... czyli Janek będzie może mógł dużo pomagac ...
czyli inwestycja w przyszłość ...
co jak co ale łebski facet z tego ptaszka ...
i tak nasz Wojciechowski jest o niebo lepszy
I znowu spiskowa teoria dziejów...
A ja się tam cieszę, bo wszędzie gdzie się Pan Tomaszewski pojawiał w roli trenera, tam była wielka kicha. W Szczecinie wprawdzie ma się zajmować tylko bramkarzami ale ...
A po za tym gdybym był na miejscu kibica Pogoni to bardzo bym się niepokoił tym co się tam dzieje. Czy słusznie? Przekonamy się w czerwcu.
w warszafce...a gdzie to?
ZAMKNAC!! Jest w "co u naszych rywali"
Wiem, ze jest ale zwroc uwage, ze my tutaj o czyms innym dyskutujemy.
Spiskujemy znaczy sie :)
Itsme a jakie jest Twoje zdanie? Jestes jeszcze tutaj?
Gorzej bedzie jak on jednak potrafi szkolic bramkarzy bo wtedy ze szczecinem pfu piotrkowo-szczecinem bedzie trudno
Z tego co się orientuje to J. Tomaszewski jest słabym trenerem. Wystarczy spojrzeć na jego dotychczasowa prace trenerską. Nigdzie długo miejsca nie zagrzał...
No w zasadzie to tak, wtedy nie przepuszczal takich strzalow, teraz takich okazji:PPPPPPjak ktos oglada telewizje to wie o co chodzi
Ja siem tam janka nie obawiam .Obecnie układów nie ma żadnych.I nie wierzę że będzie miał.Listek to zbyt szczwany lis żeby nie uratował stołka.Tym bardziej że da klubom powiększyć ligę i chce 20 klubom poprawić bazę sportową.Także uważam że nasz JANEK pozostanie jeszcze długo na Miodowej ,,persona non grata''.
Janek to ma kose z pzpnem i raczej robi im kolo dupy i tylko patrzy zeby sie gdzies nie potkneli,a potem im to wypomina:D
"to nie był błąd,to był wielbłąd":D
Zawsze podziwiałem Janka T. i Wojtka K. za"wszechstaronna głupote"nie tylko pismienna.Ostatnio przeczytałem ze Wojtek Kowalczyk jest jednym z najbardziej błyskotliwych i inteligentnych piłkarzy obecnego pokolenia(na serwis sports).Parsknalem smiechem,z drugiej strony chwila zastanowienia co za kretyn to napisał?Kto mu placi za takie głupoty?Pan Janek moze był dobrym bramkarzem.....kwestia gustu.Jako człowiek ma skomplikowana psychike.Co najlepiej lubi robic to spierac sie ze wszystkimi,miec zdanie na przekor.Cieszy mnie,ze tak konfliktowy człowiek poszedł do Ptakovii i to do kogo Ptaka z ktorym kiedys mial duzy konflikt.Jak kogos nie trawie to omijam go z daleka a tu wzajemna wspołpraca.Smierdzi mi to.....Konsultacje bramkarskie na ktore bedzie dojezdzal-fajnie brzmi....Obstawiam ze pan Janek długo miejsca nie zagrzeje.....Wojna bedzie......
CRACOVIA DUMA POKOLEŃ!!!
A swoją drogą warto w wolnej chwili zaglądnąć na stronę naszego rywala ze Szczecina i poczytać komentarze.
Ciekawe rzeczy tam się dzieją... Tomarzewski, Pietrzak, przygotowania do sezonu, Drumlak, Batata...
A jak na tym wyjdą dowiemy się w czerwcu.
co wy tam wiecie.....
Jasio na wszystkim się zna:
Tomaszewski: To będzie klęska Małysza
Jan Tomaszewski twierdzi, że konkurs w Zakopanem zakończy się klęską Adama Małysza – czytamy w „Życiu Warszawy”.
- Małysz nie ma żadnych szans na dobry wynik w Zakopanem. Powinien jak najszybciej rozstać się z trenerem Apoloniuszem Tajnerem. On jest naszym skarbem narodowym i o niego trzeba dbać – twierdzi Tomaszewski.
- Tymczasem Tajner nie potrafi go odpowiednio przygotować do sezonu. Adam jest mercedesem, a ten aplikuje mu rozwodnione paliwo. Nic dziwnego, że później wyprzedza go każda syrenka. Wiem, że zmiana otoczenia nie jest łatwa, bo przed laty pukano się w głowę, kiedy przechodziłem z Legii do ŁKS-u. Odniosłem jednak sukcesy i ja śmiałem się z moich krytyków. Prezes PZN powinien jak najszybciej powołać awaryjny sztab szkoleniowy na czele z trenerem Janem Szturcem, z którym zresztą Adam już trenuje. Najlepiej jednak byłoby zaangażować Fina Mikę Kojonkoskiego. Z takim trenerem na pewno Polska znowu liczyłaby się w skokach. Znowu mielibyśmy superskoczka Adama Małysza i kilku młodych wilków, takich jak Mateusz Rutkowski. A tak mamy rodzinną reprezentację Tajnerów oraz Małysza bez formy – dodał były reprezentant Polski.
kumaty facet no nie?
Wiadomość zmieniona (16-01-04 09:44)
Podsumowywujac pogon przez tomaszewskiego nie ma szans zdobyc mistrza, bo teraz bedzie miala pzpn na karku oczywiscie za wybryki janka.Jak sie teraz do nich przypierdziela to odejma im punkty za idiotyczna nazwe pogon.....
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)