Nie żyje Mircea Lucescu. Były selekcjoner reprezentacji Rumunii zmarł w wieku 80 lat.
-
-
NECRONOMICON
Zmarł Jacek Magiera
Rip
[quote]#post1719272 Zmarł Jacek Magiera
Rip[/quote]
Ja pierdolę.....Młody chłop.....RIP.
Ten z Częstochowy? Co trenował Śląska a teraz był asystentem Urbana w kadrze? Nie możliwe, przecież miał 49 lat😲
Szok !!!!! 🖤
R.I.P.
[quote]#post1719275 Ten z Częstochowy? Co trenował Śląska a teraz był asystentem Urbana w kadrze? Nie możliwe, przecież miał 49 lat😲[/quote]
Wyszedł normalnie rano pobiegać i zasłabł
Totalny szok. Nie dość, że gość nie miał nawet 50-tki, to jeszcze właściwie wzór sportowego trybu życia, nienaganna sylwetka itd.
Przy okazji, krótko, epizodycznie, ale jednak były piłkarz Cracovii.
Naprawdę, ciężko uwierzyć, po ludzku szkoda człowieka i przede wszystkim jego bliskich.
no właśnie co mogło pójść nie tak? jakaś nieznana, niezdiagnozowana wada serca? jak można prowadzić dobry tryb życia i umrzeć bo się biegało? chore
Pamiętam jak miał krótki epizod u Nas i te śpiewy z trybun Jaceeeek Maaaagieeeeeraaaaaaaa.
Miał wynajęte jak większość zawodników mieszkanie na os. Europejskim. JUż wtedy jak go spotkałem w sklepie śnieżno-biała czupryna.
Sport to zdrowie........
Szkoda chłopa -można powiedzieć, że umarł w młodym wieku.
młodszy ode mnie...
[*]
[quote]#post1719281 no właśnie co mogło pójść nie tak? jakaś nieznana, niezdiagnozowana wada serca? jak można prowadzić dobry tryb życia i umrzeć bo się biegało? chore[/quote]
Santo ty taki wyedukowany a nie wiesz? Jakiś zator, zawał itd. Wiele jest przyczyn.
Szkoda chlopa
u kogo jest większe prawdopodobieństwo takich zdarzeń? u tych co o siebie nie dbają. on prowadził sportowy tryb życia i o siebie dbał a wziął i umarł bo poszedł pobiegać. to jest chore.. mówię żone, że ja w obecnym stanie zaniedbanai to bym się przebrał w spodenki i bym padł.
Wieczny odpoczynek racz mu dać Panie...
https://x.com/MagieraMarek/status/2042624066872373404?s=20
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)