Żadnych Bartczaków w składzie bo z takimi zawodnikami nie ma szans nawet na remis!
Kaczmarek
Żytko, Nawotczyński, Radomski, Nykiel
Visnakovs, Struna, Szeliga, Boljević, Suworow
Niedzielan
-
-
Legia Warszawa - Cracovia 10 grudnia, 18:00
a cóż te liptony grają?
na Łazienkowską przyjeżdża europejski sredniak PSV i przez 90 minut gra sobie z frajerami w kotka i myszkę.
jak się postaramy to w sobotę będzie nie inaczej :)
Miszczu2007 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Żadnych Bartczaków w składzie bo z takimi
> zawodnikami nie ma szans nawet na remis!
Moim zdaniem Bartczak jest kolejną ofiarą forumowych "znawców" i jak wcześniej Radomski, Szeliga, Wasiluk i Żytko nie powiedział jeszcze ostatniego słowa.
Na razie sprawdza się tylko, że Bartczak jest ofiarą :).
Gąsior- Napisał(a):
> Chcemy remisu, Cracovia chcemy remisu !!!
Zaczyna się zawsze od głowy. Jeśli tylko nie chcesz przegrać, to przegrasz zawsze. Mamy atakować i wygrać!
Kaczmarek
Żytko, Nawotczyński, Radomski, Nykiel
Visnakovs, Struna, Szeliga, Boljević, Suvorov
Niedzielan
[quote=dodo92]
3lvis Napisał(a):
> Wtedy mieliśmy Oresta, który po swojemu
> postawił autobus w bramce i się udało.
> Czy Pasieka weźmie z niego przykład i co
> najważniejsze, czy nasi kopacze zagrają tak jak
> wtedy?
> Okaże się...
Po pierwsze to był pierwszy mecz Oresta u nas po drugie żadnego autobusu nie postawił graliśmy ofensywnie w tym meczu jak dziś pamiętam jak Ślusarski zmarnował dwie setki.
[/quote]
To, że grasz ultra defensywnie nie wyklucza sytuacji podbramkowych z Twojej strony, zwłaszcza po kontrach.
Te dwie sytuacje, o których piszesz miały miejsce jakoś w pierwszych 10 minutach a później głównie wybijaliśmy piłkę na oślep. Ja tam ofensywnej gry z naszej strony nie pamiętam co nie zmienia faktu, że faktycznie w ogólnym rozrachunku to my mieliśmy lepszą sytuację by wygrać tamto spotkanie.
leszeczek Napisał(a):
> Miszczu2007 Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Żadnych Bartczaków w składzie bo z takimi
> > zawodnikami nie ma szans nawet na remis!
>
> Moim zdaniem Bartczak jest kolejną ofiarą
> forumowych "znawców" i jak wcześniej Radomski,
> Szeliga, Wasiluk i Żytko nie powiedział jeszcze
> ostatniego słowa.
Bartczak albo zapomniał jak się gra w piłkę albo mu się po prostu nie chce. Bardziej prawdopodobne jest to drugie. A po Radomskim, Wasiluku czy Żytce ludzie słusznie jechali w momencie kiedy słabo grali. To jak forumowicze oceniają Radomskiego jest przykładem tego, że to jednak nie jest niesłuszne czepianie się zawodników tylko obiektywna ocena gry. Teraz większość osób dostrzega to, że jest jednym z naszych najlepszych zawodników mimo, że wcześniej prawie każdy po nim jechał.
leszeczek Napisał(a):
> Miszczu2007 Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Żadnych Bartczaków w składzie bo z takimi
> > zawodnikami nie ma szans nawet na remis!
>
> Moim zdaniem Bartczak jest kolejną ofiarą
> forumowych "znawców" i jak wcześniej Radomski,
> Szeliga, Wasiluk i Żytko nie powiedział jeszcze
> ostatniego słowa.
teraz jeszcze Saidi.
hehe zapanowal swiateczny nastroj milosci do blizniego i rehabilitacji ehehehe
przestancie z wszystkich meczennikow robic, beda grali na miare naszych oczekiwan to bedzie sie chwalic, nawiedzonych napierdalaczy nie nalezy traktowac reprezentatywnie, ci zawsze krzycza najwiecej i najglosniej
nie kazdy zawodnik umie sie wpasowac w dany zespol, jest wiele takich przykladow, i to prawdziwych gwiazd a nie grojkow typu Wasiluk
http://www.sport.pl/sport-krakow/1,115699,10786617,Piotr_Giza__Cracovia_musi_zostawic_strach_w_szatni.html
Posłuchać Piotrka i do roboty!!!
10.12.2011 18.00 Legia Warszawa - Cracovia Hubert Siejewicz - Białystok
Kamaz Napisał(a):
> Miałem sen, że Legia nas zlekceważy i wygramy
> 1-0.
A mnie się śniło takie .......:D
Życzę nam obu spełnienia snów,
tyle że, ja będę podwójnie zadowolony:D:D:D
Polonia odpchliła troche burków czas wiec na remis w pojedynkach krakowsko-warszawskich 0:1 w stolicy wystarczy bedzie remis idealny i najbardziej radosny z mozliwych :)
Polonia dała przykład nie można zepsuć tego weekendu
No to tak na moje urodzinki przydało by się zwycięstwo.
A ja miałem w czwartek urodziny. Dziś zwycięstwo to byłby najwspanialszy prezent. Ciśnienie prawie jak przed derbami już nie mogę się doczekać meczu, hehe
Forum zamarło. Wszyscy w stolicy dziś. Tylko mogę pozazdrościć widowiska na żywo, ja niestety na szklanym ekranie.
To jak się chwalimy urodzinami... to ja dzisiaj mam 18-nastkę i nie wyobrażam sobie innego wyniku jak wygranej Cracovii
6-1 dla Legii . Niestety.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)