Śmieszne jest to ,że w tej śmiesznej grupie ci co byli najbardziej śmieszni teraz najgłośniej się śmieją ;)
Swoją drogą mecz Polski z Czechami był dla nas niejako eutanazją , patrząc przez pryzmat czekającego na nas przeciwnika w ćwierćfinale jakim by zapewne byli reprezentanci Niemiec ;)
-
-
EURO 2012 [temat zbiorczy]
http://www.sport.pl/euro2012/10,109079,11952429,Blaszczykowski__wygarnalem_prezesowi_PZPN__licze_sie.html
po Grzesiu się można było w sumie spodziewać wałków...
Odkładając na bok sympatie i antypatie - Błaszczykowski zachował się jak na kapitana przystało, i bardzo dobrze, że zaznaczył, że tu nie chodzi o frustrację wynikiem i przepychania, tylko są rzeczy, które trzeba powiedzieć, ot i już. Tylko żeby się zaraz nie zaczęło, że im się w d...ch poprzewracało, że premii by chcieli, a dla kadry się gra za friko, że nie są patriotami i w ogóle a do tego Fuckt da na okładce, że ludzie żyją za 500 zł, a patałachy by premie chcieli. Nie. To jest normalne w każdym cywilizowanym związku - jest impreza - są wyznaczone premie - są załatwione bonusy dla członków kadry (np. po parę biletów), a jak gość do 23 zap...dala za biletami i dostają kilka na ćwierć setki chłopa, to ja podziwiam, że jeszcze miał siłę się jako tako skoncentrować na grze, a nie potrzebował odespać. I znów wyszło na to, że pzpn działa jakbyśmy byli kadrą Haiti czy Sierra Leone (z całym szacunkiem do Haiti i Sierra Leone, bo wg rankingu FIFA bliżej nam do tych pierwszych niż do najbliższego rywala w el. mś, a ci drudzy, to w ogóle są tam przed nami...ehhhh).
Za to Grzesiu pewnie pójdzie do hotelu, "koko, spoko", zrobi nowy rekord na setkę "raz i dwa", powie kilku oficjelom "okiej, okiej", puknie jakieś dwie laseczki poprawi następną seteczką i pójdzie lulu jakby wszystko było gites :) to takie polskie...
Czyli standard. Peeezeeet Peeen PeeezeeetPeeen Je...PZPN!
Porazka Polaków cieszy mnie tylko z tego względu, ze moze ktoś w koncu sie znajdzie i rozbije ta chorą sitwe.
Zawsze jest jakis plus. :)
Byłem w nocy na rynku i stanowczo mogę stwierdzić, że cieszę się, że odpadliśmy teraz a nie w cwiercfinale z Niemcami z którymi byśmy dostali 4-0. A czemu tak stwierdzam ? Na rynku multum pijanych frajerów w kretyńskich czapkach drących ryje w kółko głupie hasło '' nic się nie stało, nic się nie stało '' rzygających po kątach, rzucających śmieci wszędzie tylko nie do kosza i rozbijających butelki , szukających awantur i przypierda.... się a po wpier... dzwoniących po policje i robiących zdjęcia komórkami tym co ich sprowadzili na ziemie.
Inny temat to transmisje meczów w TYP z gadającym bezsensu Szpakowskim i ekspertami typu Maryla Rodowicz.
http://i48.tinypic.com/2961vsw.jpg i tyle w temacie ;)
żółta kaczka Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> http://www.sport.pl/euro2012/10,109079,11952429,Bl
> aszczykowski__wygarnalem_prezesowi_PZPN__licze_sie
> .html
>
> po Grzesiu się można było w sumie spodziewać
> wałków...
>
> Odkładając na bok sympatie i antypatie -
> Błaszczykowski zachował się jak na kapitana
> przystało, i bardzo dobrze, że zaznaczył, że
> tu nie chodzi o frustrację wynikiem i
> przepychania, tylko są rzeczy, które trzeba
> powiedzieć, ot i już. Tylko żeby się zaraz nie
> zaczęło, że im się w d...ch poprzewracało,
> że premii by chcieli, a dla kadry się gra za
> friko, że nie są patriotami i w ogóle a do tego
> Fuckt da na okładce, że ludzie żyją za 500
> zł, a patałachy by premie chcieli. Nie. To jest
> normalne w każdym cywilizowanym związku - jest
> impreza - są wyznaczone premie - są załatwione
> bonusy dla członków kadry (np. po parę
> biletów), a jak gość do 23 zap...dala za
> biletami i dostają kilka na ćwierć setki
> chłopa, to ja podziwiam, że jeszcze miał siłę
> się jako tako skoncentrować na grze, a nie
> potrzebował odespać. I znów wyszło na to, że
> pzpn działa jakbyśmy byli kadrą Haiti czy
> Sierra Leone (z całym szacunkiem do Haiti i
> Sierra Leone, bo wg rankingu FIFA bliżej nam do
> tych pierwszych niż do najbliższego rywala w el.
> mś, a ci drudzy, to w ogóle są tam przed
> nami...ehhhh).
>
> Za to Grzesiu pewnie pójdzie do hotelu, "koko,
> spoko", zrobi nowy rekord na setkę "raz i dwa",
> powie kilku oficjelom "okiej, okiej", puknie
> jakieś dwie laseczki poprawi następną seteczką
> i pójdzie lulu jakby wszystko było gites :) to
> takie polskie...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
No cóż , nikt nie chce być winny porażki. Szkoda tylko ,że nasz kapitan nie ujawnił się z tymi problemami po pierwszym czy drugim meczu ;) Z całą pewnością nikt nie chciał zle , każdy sobie życzył zwycięstwa ,sami piłkarze twierdzili ,że czują się dobrze i koncentrują się tylko na meczach. A teraz to już zaczyna się robić z tego cyrk. Niestety ale w takiej sytuacji trzeba mieć jaja i powiedzieć sobie jasno ,że jesteśmy słabi piłkarsko .Jedyny mecz który nam dobrze wyszedł to był z drużyną która zajęła trzecie miejsce w grupie .
Podczas naszych Euro występów zrodziło się w kila ciekawych stwierdzeń które niejako obrazują naszą siłę futbolową , "zwycięski remis " podczas takiego turnieju remis z teoretycznie słabszym rywalem daje tylko jeden punkt a z mocnym rywalem aż jeden punkt ;) "Zwycięskiego składu się nie zmienia" tak się zastanawiam który to mecz zwyciężyliśmy ;) "Szczęsny poświęcił się dla drużyny " w takiej sytuacji bramkarz ma trzy wyjścia , puścić gola ,faulować na czerwoną kartkę przy okazji sprokurować karnego lub obronić .My mieliśmy proroka który wiedział ,że Tytoń obroni rzut karny ;)
Swoją drogą zaczynam się zastanawiać z jakimi problemami muszą się borykać reprezentanci Irlandii ;)
A.W.B. Napisał(a):
> Byłem w nocy na rynku i stanowczo mogę
> stwierdzić, że cieszę się, że odpadliśmy
> teraz a nie w cwiercfinale z Niemcami z którymi
> byśmy dostali 4-0. A czemu tak stwierdzam ? Na
> rynku multum pijanych frajerów w kretyńskich
> czapkach drących ryje w kółko głupie hasło
> '' nic się nie stało, nic się nie stało ''
> rzygających po kątach, rzucających śmieci
> wszędzie tylko nie do kosza i rozbijających
> butelki , szukających awantur i przypierda....
> się a po wpier... dzwoniących po policje i
> robiących zdjęcia komórkami tym co ich
> sprowadzili na ziemie.
Amen.
a sa statystyki Castrola na to w ilu procentach sie Obsraniakowi nie chcialo zapierdalac? znowu kolejny mecz gralismy w 10 wiec nie jestem zaskoczony.
wazne ze odpadly ruskie. teraz plan marzenie na reszte grup to: Dania wygrywa, Portugalia wygrywa papa Niemcy i pomarancze. Włochy wygrywaja Chorwacja wygrywa papa hiszpanskie baby. Ukraina wygrywa Anglia wygrywa papa żabojady.
wtedy mam turniej bez cisnien. ciesze sie kazda bramką i każdą akcją. kazdy wynik przyjmuje z usmiechem
SaNtO Napisał(a):
> a sa statystyki Castrola na to w ilu procentach
> sie Obsraniakowi nie chcialo zapierdalac? znowu
> kolejny mecz gralismy w 10 wiec nie jestem
> zaskoczony.
>
> wazne ze odpadly ruskie. teraz plan marzenie na
> reszte grup to: Dania wygrywa, Portugalia wygrywa
> papa Niemcy i pomarancze. Włochy wygrywaja
> Chorwacja wygrywa papa hiszpanskie baby. Ukraina
> wygrywa Anglia wygrywa papa żabojady.
>
> wtedy mam turniej bez cisnien. ciesze sie kazda
> bramką i każdą akcją. kazdy wynik przyjmuje z
> usmiechem
Ukraina i Anglia raczej nie mogą wygrać ponieważ grają ze sobą ;)
SaNtO Napisał(a):
> zaskoczony.
>
> [b]papa Niemcy[/b] i pomarancze. Włochy wygrywaja
> Chorwacja wygrywa papa hiszpanskie baby. [b]Ukraina
> wygrywa Anglia wygrywa[/b] papa żabojady.
>
> usmiechem
hahahaha jakim cudem Ukraina ma wygrać z Anglią a jednocześnie Anglia z Ukrainą w tym samym meczu? Masz jakieś rozdwojenie? ;)
A z Niemcami to pocisnąłeś piękny żart...
Santo przebiłeś wszystkich na tym forum. Od razu poprawa humoru.
A mnie sie marzy,żeby Irlandia posłała do domu makaronię - będzie histeria nie z tej ziemii.
Po za tym Rosja naprawdę nieźle to wykombinowała . Za to kocham ten sport.
Właśnie wróciłem z Wrocławia. Krótka relacja.
Atmosfera przed meczem rewelacyjna. Śpiewy na ulicach, ludzie naprawdę wierzyli w zwycięstwo. Każdemu udzielała się ta atmosfera. Mnóstwo ludzi na rynku Wrocławskim i w okolicach. Nie zgadzam się z niektórymi opiniami o bandach pijanych Januszy. Było wiele ludzi, którym zależało na wygranej. Byli Janusze, kibice i razem się wszyscy bawili. W drodze na stadion ciąg dalszy imprezy. Sam stadion nie zrobił na mnie wrażenia (zresztą byłem już na Adamek vs Kliczko). Kawałek betonu obwinięty papierem toaletowym. Dziwie się, że ten mecz nie odbył się w Warszawie. Stadion sto razy lepszy.
Atmosfera na stadionie dużo gorsza niż w Warszawie, a w drugiej połowie wręcz dramatyczna. Ludzie cicho siedzieli, brak dopingu, a Czesi zrobili sobie dobrą imprezę. Po meczu podłamani wracamy na rynek Wrocławski. Pociesza nas infromacja o przegranej Rosji.
Szkoda, że tak szybko odpadamy! Ide pić dalej.
SaNtO Napisał(a):
> zaskoczony.
>
> papa Niemcy i pomarancze. Włochy wygrywaja
> Chorwacja wygrywa papa hiszpanskie baby. Ukraina
> wygrywa Anglia wygrywa papa żabojady.
>
> usmiechem
Hahahaha Santo, znafcco, jak typujesz podobnie jak w Typerze, to jestem w pełni spokojny. Niemcy są już w finale, choćbyś się kroił szarym mydłem. Twoje makarony co najwyżej muszą marzyć ,że Hiszpania i Chorwacja nie zagrają na 2:2, bo Twoje typy będą tam gdzie Ty. Z czystej kurtuazji nie wymienię tego miejsca..
luks mecz Holandia - Portugalia.
Świetny mecz Portugalii. Nie lubię CR7 ale życzę im zwycięstwa w meczu z Czechami.
No to po Duńczykach .Holandia w turnieju sztycha nie zrobiła, to jest kara za wybranie fatalnej bazy treningowej.
Wazuuup
> Szkoda, że tak szybko odpadamy! Ide pić dalej.
Tylko nie pisz, że pijesz z powodu nie wyjścia z grupy słabych piłkarzy reprezentacji Polski.
Edit: Zapomniałem napisać po raz dziesiąty, że Germania idzie na mistrza.
no niestety plan marzenie runął. ale trzeba byc dobrej mysli ze jak najmniej bab przejdzie dalej.
przy podnieceniu na myśl o możliwość odpadnięcia wszystkich bab mnie trochę poniosło i nie wiem czemu byłem pewien, że jest na to szansa. trudno. do boju Grecjo
Kajak Napisał(a):
> Holandia w turnieju sztycha
> nie zrobiła, to jest kara za wybranie fatalnej
> bazy treningowej.
No tak, już ich ubek arena nie zobaczy ! :D
Boję się jeszcze, że ktoś w telewizorni wymyśli, że my w porównaniu z Holandią nie byliśmy tacy najgorsi na tych mistrzostwach ! :(
Juz to gdzies dzisiaj czytalem:) ZE, nawet jestesmy lepsi od Holandii :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)