Bramka Lescotta ładna, ale niecelne podania, złe przyjęcia piłki, obrona wyniku, tak jak piszesz antyfutbol. Liczę jeszcze, że gdy Rooney wróci do gry to jakoś pociągnie drużynę.
-
-
EURO 2012 [temat zbiorczy]
Francja - Anglia 1:1 siadło, to Ukraina - Szwecja 0:0 też powinno siąść...
Tymczasem mordercy zwierząt odnoszą zwycięstwo, oby ostatnie.
Polacy nie są zwierzętami!
Świetny mecz Ukrainy, widowisko 100 razy lepsze niż mecz Francji z Anglią, a Szwczenko klasa sama w sobie ! :)
Tak my mieliśmy zagrać z Grecją, a starciliśmy 2 punkty przez własną (piłkarzy i Smudy) głupotę !
Bardzo ładnie zagrali Ukraińcy.
Szkoda ze Konoplyanka wybijał te piłki jakby chciał je Julii podrzucić...
;) http://www.chamsko.pl/demot/0_0_116098137_Zadowolony_Ronaldo_przez_Derletztetag_middle.jpg
Oglądał ktoś jakiś mecz w strefie kibica na błoniach ?
Chodzi mi o to czy telebimy są dobrze widoczne, jaki
jest komfort oglądania?
zdecydowanie lepiej jest "u nas" w Cichym Kąciku (chociażby telebim jest na stronę zachodnią, więc promienie nie padają, piwo da się kupić, no i nie ma 2% i wiele innych zalet)
byłem i tu i tu, i do strefy kibica już nie wrócę, a w Cichym Kąciku jestem prawie codziennie
runkle Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Oglądał ktoś jakiś mecz w strefie kibica na
> błoniach ?
> Chodzi mi o to czy telebimy są dobrze widoczne,
> jaki
> jest komfort oglądania?
Nie warto iść na Błonia. Piwo jak piwo ale jakieś niejakie więcej wody niż %. Telebim to zależy od słońca ;] tak jak Aston napisał lepiej tam sie wybrać albo w domu i kupić nie jedną zgrzewkę piw :)
O żesz w morde
http://www.youtube.com/watch?v=3cju4d5Nd4c
:D :D :D Pajace !
http://fakty.interia.pl/polska/news/rosyjskie-media-ciezko-pobito-rosjan-w-polsce-policja-to,1808551
;D
Czesi właśnie pokazują jak dużym "osiągnięciem" był nasz remis z Grecją :D
No niestety okazuje sie ze Grekow kazdy w naszej grupie pyknie tylko nie my. Choc przed nami druga polowa, zobaczymy, ale nie wierze w to ze Grecja podniesie sie z kolan. Czesi sa wyraznie lepsi.
Gdyby Grekom uznali prawidłową bramkę w I połowie to byłoby 2:2.
A tak skończyło się 2:1 dla Czechów, a Grecy pod koniec 2-giej połowy wyglądali tak, jakby im nie zależało nawet na remisie.
Jak my przerżniemy z Ruskimi, to będzie nam ciężko o awans, no i Grecy będą jeszcze mieli szanse na awans w pojedynku korespondencyjnym z nami !
kurka!
grają, jak Cracovia w ostatnim sezonie.
linia pomocy kadry PZPN do złudzenia przypomina formację w w składzie Radomski - Szeliga - Bartczak :)
się pytam, co to jest ten Murawski? jakas kochanka Smudy?
Piszczek, Murawski, Obraniak - ŻENADA w 1 połowie
Lewandowski, Tytoń - bardzo dobrze w 1 połowie
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)