Ro Man Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> otóż w temacie o wiceprezesie Szarańcu bywają
> dyskusje na wszelkie tematy,
>
> w związku z tym, że wiele osób sądzi że
> zajmuje się on wszystkich, od rzecznikowania,
> poprzez fakturowanie, skautingowanie, zarządzanie
> aż po sprzątanie liści i kiełbaski - dyskusja
> dotyka wielu aspektów
Bo niestety, Radomir nie podał jasno za co jest odpowiedzialny a za co nie.
-
-
Radomir Szaraniec - Wiceprezes - Powodzenia!
Ja bym przyczyny szukał raczej w tym, że jest jedyną osobą w klubie, do której warto się poprzez forum zwracać w konkretnych sprawach związanych z Cracovią.
jak to nie, wykupil ogloszenie w Wyborczej i oglosil, by SOCIOS wiedzieli, na co napier.da.lac.
zakres obowiazkow pracownika jest wewnetrzna sprawa jego osobiscie i jego przelozonych, nie wydaje mi sie, ze koniecznie eredin musi wiedziec.
Rufus T. Firefly Napisał(a):
> jak to nie, wykupil ogloszenie w Wyborczej i
> oglosil, by SOCIOS wiedzieli, na co
> napier.da.lac.
> zakres obowiazkow pracownika jest wewnetrzna
> sprawa jego osobiscie i jego przelozonych, nie
> wydaje mi sie, ze koniecznie eredin musi wiedziec.
Osobiście mnie to lata za co gość jest odpowiedzialny
Ale nie podoba mi sie niekonsekwencja wielu uczestników tego forum
Najpierw narzekają i wrzucają każdemu po kolei a gdy proponuję by klub jasno określił kto za co jest odpowiedzialny to dostaję taki post jak powyżej.
Czyli dla Ciebie koleś może nic nie robić i za nic odpowiadać bo jest ze stowarzyszenia kbiców?
Mnie taka argumentacja nie przekonuje.
Wolałbym wiedzieć kto w Cracovii jest za co odpowiedzilany i kogo winić za jakieś braki.
A nie że Profesor kogoś tam zwolnił a Weszko kala nieskazitelnego vice.
BTW - nie mam nic przeciw Radomirowi.
Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię, to na człowieka, potem znów na świnię i na człowieka, ale nikt już nie mógł się połapać, kto jest kim.
Chrum Chrum :D
Po tych wypocinach wściekłego pieska KLub powinien odszczekać czyli jednak zareagować jakimś oświadczeniem do prasy lub do jego pracodawcy bo sobie już za dużo pozwala.
Klub nie ma czego odszczekiwac. Zaden z pracownikow klubowej administracji, trenerow ani pilkarzy nie uczestniczyl w zajsciach pod multikinem, ani w zaden sposob ich nie inspirowal. Cracovia nie musi nic oswiadczac w sprawie, poniewaz w zaden sposob nie odpowiada za czyny ludzi, ktorzy w chwili rozgrywania meczu ligowego nie znajdowali sie na stadionie. To, co Cracovia moglaby zrobic, to rozpoczac akcje uswiadamiajaca o tym, ze kibicowac mozna i nalezy bez uzywania ostrych narzedzi. Nic to nie da, ale taka akcja dalaby klubowi odpowiednia karte do wizerunkowego rozgrywania podobnych spraw w przyszlosci.
poprzedni post to żart, ale tak na serio to historyjka z członkiem zarządu w tle, z wycieraczkami z barw, pobiciem Adamusa to bzdura.
Iwan cos usłyszał, cos tam miało miejsce, ale generalnie minął się z prawdą.
tę sprawę należałoby jednak sprostować.
klub powinien zająć stanowisko, bowiem w artykule powiązano zabójstwo z wiceprezesem (nazwisko nie pada) - wyjątkowe draństwo tak skumulować zdarzenia w opisie.
Manipulować można w przeróżny sposób - np. tak sprzedać informację ze spotkania Pasiecznego ze Stawowym, by zupełnie pominąć osobę Szaranca i jego rolę w zorganizowaniu spotkania. "Wicie-rozumicie" - nie spotkali się w 6 oczu w gabinecie, tylko w 4 w parku Jordana na ławce, pewnie walili też browary ;) Można skrytykować Szarańca, od tego są media by pilnować i informować, natomiast to co robi środowisko związane z TP, jest ŚWIADOMYM szkodzeniem.
oczywiscie, totez moje slowa, ze Smalec to po prostu kawal c.h.u.j.a moim zdaniem oddaja charakter tego malego czlowieczka.
ian thorpe Napisał(a):
to co robi środowisko
> związane z TP, jest ŚWIADOMYM szkodzeniem.
ian thorpe Napisał(a): 31 lip 2012 - 23:56:47
> "Rozmowy wychowawcze" z niezależnymi mediami
> sportowymi....hahahaha, coraz lepiej :D ( ryba
> psuje się od głowy-zaraźliwe ;) ) nie wolno
> też dmuchać w balonik zadowolenia, właśnie,
> trzeba być forumowym na.pie.rdalaczem ;)
Teraz Pasy jest niezależną stroną sportową, mogą robić smród, ale są niezależni. Można (nawet trzeba) pokazywać ich "naciągane" informacje, ale OSTATECZNYM i JEDYNYM sędzią jest ilość wejść na stronę. Brak konkurencji na dzisiaj....
Ich "niezależność" jest wątpliwa......
"niezależność"TP jeździ na łasce kibiców Pasów.Radek trzymaj się !
eredin Napisał(a):
> Rufus T. Firefly Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > jak to nie, wykupil ogloszenie w Wyborczej i
> > oglosil, by SOCIOS wiedzieli, na co
> > napier.da.lac.
> > zakres obowiazkow pracownika jest wewnetrzna
> > sprawa jego osobiscie i jego przelozonych, nie
> > wydaje mi sie, ze koniecznie eredin musi
> wiedziec.
>
> Osobiście mnie to lata za co gość jest
> odpowiedzialny
> Ale nie podoba mi sie niekonsekwencja wielu
> uczestników tego forum
> Najpierw narzekają i wrzucają każdemu po kolei
> a gdy proponuję by klub jasno określił kto za
> co jest odpowiedzialny to dostaję taki post jak
> powyżej.
> Czyli dla Ciebie koleś może nic nie robić i za
> nic odpowiadać bo jest ze stowarzyszenia
> kbiców?
> Mnie taka argumentacja nie przekonuje.
> Wolałbym wiedzieć kto w Cracovii jest za co
> odpowiedzilany i kogo winić za jakieś braki.
> A nie że Profesor kogoś tam zwolnił a Weszko
> kala nieskazitelnego vice.
> BTW - nie mam nic przeciw Radomirowi.
No to śmigaj na Wielicką, zapytaj.
Jest szansa, że odpowiedzą Ci w klubie,
kto za co odpowiada.
Jak już się dowiesz,
nie zapomnij poinformować wszystkich na forum,
też chętnie się dowiemy.
Nie wiem czy to jest właściwy wątek ażeby napisać nt. CRACOVIA TV ale może mnie nikt nie zbanuje.
Miałem okazję zobaczyć wczoraj tylko 1 połówkę więc nie wiem czy 2 połowa była równie słaba. Chodzi mi oczywiście o jakoś transmisji, na którą jak widzę jest wiele narzekań. Niemniej jednak sam pomysł stworzenia CRACOVIA TV to jest fantastyczna idea i warto ją kontynuować. I mam nadzieję, że zarząd pociągnie ten temat ażby stworzyć fajną telewizję z meczami, wywiadami, eventami, itd. na pewno jest spore zapotrzebowanie. Nie każdy przecież może być na każdym wyjeździe albo na każdym z meczy w Krakowie. W każdym razie dziękuję i proszę o lepszą jakość transmisji w przyszłych meczach. Z pewnością będzie to z korzyścią dla wszystkich fanów Cracovii, również tych piknikowych :) którzy po obejrzeniu dobrego meczu w TV będą chcieli z rodzinami przyjść na stadion przy ul. Kałuży. Pozdrowienia.
Mam nadzieję, że na CRACOVIA TV będziemy mogli również oglądać hokej !!!
Tym bardziej, że tvp nie ma podpisanej umowy na transmitowanie meczów PLH na ten sezon, więc trzeba wykorzystać szansę na teraz i na przyszłość ! :)
Posiadam internet Areo2 nalezący do kombinatu Solorza...i niestety witryna Orange nie wpuściła mnie na swoje podwoje informując mnie ,ze transmisja tylko dla odbiorców w Polsce....a ja gdzie jestem ? Cholera 3 km od stadionu na Kałuży....:(
Dziwne zwyczaje ....nie zawsze IP będace przypisane innemu krajowi świadczy ,ze użytkownik nie jest w Polsce...
Myslę ,ze nastepne relacje beda juz dostępne ....
Zibiland, miałem ten sam problem, też mam Aero2. Może trzeba w tej sprawie napisać do redakcji orangesport?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)