ronnie79 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> docent-nie sądzę żeby Tomasz Gawędzki coś
> takiego zrobił.Naprawdę.Chyba,że o kogoś
> innego Ci chodzi.
Oczywiście, że to nie Gawędzki.
Powtarzam, co napisałem wcześniej. Myślicie, że tak wielu ludzi ze środowiska "okołoklubowego" ma telefon do ćwiąkały?...
-
-
Radomir Szaraniec - Wiceprezes - Powodzenia!
W życiu nie przeczytałem równie ciekawych anegdot, nawet te naszego byłego noszowego z Matecznego były słabsze, a zapewne tą ,że spał w pokoju jakiegoś bramkarza z Hiszpanii będą sobie opowiadać nasze wnuki.
Uważam że ten tekst na weszło jest dziełem Wojtka Stawowego, żeby wszyscy odwrócili uwagę od przegranego meczu z Dolcanem!
Tak wiem, troche humoru się nam przyda(mam nadzieje ze ktoś przeczyta jeszcze drugą część:D )
Niektórzy piszą "wszyscy wiemy o kogo chodzi", ja osobiście nie wiem, chyba dzięki temu jestem zdrowszy, i prawda jest taka że nic już się z tym nie zrobi. Weszło to portal opiniotwórczy, często bazujący na jakichś pogłoskach, anonimowych donosach etc. Fakt faktem Klub powinien tę informacje sprostować(bo nie może być tak że zostawi to bez niczego), ale my z tym nic zrobić nie możemy.
Ci którzy wylewają pomyje będą robić to nadal, bo człowiek aż tak często się nie zmienia(o ile w ogóle), więc trzeba się też przygotować że na Cracovie(tak, Cracovie, nie tylko Rmszara, który akurat w tej sytuacji jest najbardziej poszkowanym) będzie nie jeden psioczył, mącił i robił zły PR. Bedą śmiać się z zawodników, trenerów, pion organizacyjny, kibiców. Ch... śmiać się będą nawet z kiełbasek, jeżeli tylko będą mogli.Uważam że ten tekst na weszło jest dziełem Wojtka Stawowego, żeby wszyscy odwrócili uwagę od przegranego meczu z Dolcanem!
Od razu chciałem zauważyć że to był żart, proszę o nie zmieszanie mnie z błotem(mam nadzieje ze ktoś przeczyta jeszcze drugą część:D )
Niektórzy piszą
Zawsze twierdziłem że "Wzeszło" to wyjątkowi szmaciarze, ale wtedy zostałem zakrzyczany ze to ciekawy portal , jak mi się nie podoba to mogę czytać "Przegląd Sportowy" itp.
No to mocie.Dla mnie to są gnoje pokroju tych co donieśli.Gęstą śliną potraktować i jednych i drugich.
Kajak dobrze pisze...
muzyka, cwiąkała - te dwa psy przecież bez przerwy wyśmiewają nas na tej śmiesznej stronie
Przykro, że ktoś od nas donosi tym frajerom...
Radomir Szaraniec 100% poparcia.
Jeden z nich był redaktorem portalu TWSD, czyli wislakrakow.com, a drugi non-stop robi wywiady z psimi grojkami na weszło (wystarczy sprawdzić, nawet z ostatnich kilku dni)
Czy trzeba tu coś dodawać w ogóle?
Jaki normalny kibic Cracovii siedziałby "na telefonie" z tymi szmatami, oczerniając własny klub, w dodatku nieprawdziwie?
Niewiarygodne, ale to niestety prawdziwe, a dowody zamieszczono wczoraj...
Kupa gówna (muzyka i ćwiąkała) do kupy gówna (donosiciele) i zebrało się pełne szambo, wylane na głowę nie tylko Radomira ale nas wszystkich...
A ja myślę, że psim fają żal 8000 tyś. na pierwszej lidze i dlatego uderzają z wielką siłą. Szkoda że że Ci odsunięci przez RM się skundlili.
smalcownicy, którym tylko na sobie zależy.
Ale szmaciarz ale ja się domyślam ,kto jest często w klubie i ma szerokie kontakty z grajkami i z trenerem i kto był na zgrupowaniu.myśle jeszcze to jakaś opcja która może chce zamiany w-ce prezesa z Radka np.na Pawła M. Ale zaznaczam to tylko moje domysły !!! CRACOVIA TO MY!!!
LiD.Z. nie tylko Twoje ;-)
jak myslicie, komu najbardziej zalezy na skompromitowaniu Radomira? dla kogo jest najbardziej niewygodny?
otoz dla samego profesora o wielu czapkach! Szarancem ugasil pozar wokol siebie, a teraz go zniszczy robiac z niego nieudzcznika.
zlecenie poszlo z samej gory.
Radomirze pier.dolnij tym zanim ulepia z Ciebie...
'Noszowy' się mści?
Za krótki jest,ale na ile może to kopie dołki.
audax
Nawet jeśli by tak było powinniśmy bronić Radomira. Bo kto po nim? Znów Tabisz odstraszający od Cracovii każdego i robiący interesy z jednym menadżerem.......
audax Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> jak myslicie, komu najbardziej zalezy na
> skompromitowaniu Radomira? dla kogo jest
> najbardziej niewygodny?
> otoz dla samego profesora o wielu czapkach!
> Szarancem ugasil pozar wokol siebie, a teraz go
> zniszczy robiac z niego nieudzcznika.
> zlecenie poszlo z samej gory.
Za prymitywne i proste, żeby Procesor maczał w tym palce.
Z resztą większość osób zupelnie z zewnątrz atak na Szarańca moze potraktować też jako atak na Filipiaka. Nikt nie związany z klubem nie śledzi sytuacji tak dokładnie jak my.
Oczywiste że to nie Generał. Nawet nie miałby czasu, żeby się babrać w coś takiego.
To mogli zrobić tylko mali ludzie, którym Radomir stoi ością w gardle, bo wkłada kij między szprychy wózka, który ciągnie ich małe brudne interesiki.
Zresztą nie myślcie też, że to jakaś wielka zorganizowana akcja. Po prostu donosiciel dzwoni sobie raz na jakiś czas do swojego kumpla ćwiąkały i zdaje relację co tam słychać w Cracovii, a że jak wyżej wspomniałem, z Radkiem mu nie po drodze, więc dzięki bogatej wyobraźni, dodaje od siebie różne irracjonalne historyjki ośmieszające wiceprezesa. Zresztą donosiciel nie musi być aż tak kreatywny, gdyż w środowisku, w którym się obraca, pada wiele pomysłów na owe anegdoty.
W pewnym momencie ćwiąkała decyduje się opublikować zebrany "materiał" i tyle.
oczywistym jest, ze general nie kreci tym cyrkiem wlasnorecznie. dal zielone swiatlo i tyle, a reszte juz jakubek zorganizuje.
i tak jak piszesz Zubereg - za Radomirem musimy stac murem.
/
Kolejne pierdnięcie w eter w ciągu kilkunatu dni obliczone na skłocenie środowiska, kolejne wywołuje falę zbędnych dyskusji. Z całym szacunkiem dla czytelników i autorów, weszło to szmatławy portal nie trzymający nawet poziomu zachodnioeuropejskich bulwarówek, obliczony na "robienie" taniej sensacji, z tego przecież żyje. Moc opiniotwórcza porównywalna do "Skandali" z początków transformacji. Cały ten artykuł to popłuczyny w których więcej płaczliwej emocji niż ciekawych informacji. Mały kapuś sprzedał swoje "rewelacje" i niech z tym teraz żyje. Zasrańcem pozostanie już na zawsze.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)