Ferencvaros Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Paru sku.rw.ysynów skompromitowało środowisko
> kibicowskie Cracovii.
>
> Co to za kbice, że donoszą na siebie nawzajem do
> weszlo?
>
> Widzicie, jak paru nieszkodliwych wariatow moze
> zaszkodzic?
>
> Bo wczesniej sie chcialo pisac, ze na forum rzadzi
> "establishment", ze nie pozwalamy na krytyke i ze
> nienawidzimy Stawowego?
>
> Mamy za swoje wszyscy, nikt z tym w pore czegos
> nie zrobil...
Bardzo bym prosił o nie schodzenie do poziomu autora tych żenujacych donosów do Weszło
i [b]NIE OSKARŻANIE KOGOKOLWIEK BEZ DOWODÓW[/b]
-
-
Radomir Szaraniec - Wiceprezes - Powodzenia!
Khalidzie, przecież Ferenc nie podał żadnych personaliów, nicków itd.
Dlatego nikt nie rzuca oskarżeń, choć i tak wszyscy doskonale zdajemy sobie sprawę kto za tym stoi. Tym bardziej, że większość tych ordynarnych kalumnii wszyscy już gdzieś czytaliśmy (przed skasowaniem).
Zresztą ilu znajomych wśród kibiców Cracovii (a raczej podających się za nich) mają te zera i szmaty ćwiąkała i muzyka? Dwóch śmiesznych studenciaków, którym wydaje się, że naśladując toczka w toczkę pijacki cyniczno-wulgarny pseudostyl K. Stanowskiego zostaną wielkimi panami dziennikarzami?
Iniemamocny2 Napisał(a):
> A ciekawe czy to ten sam szpicel, który sprzedał
> weszło aferę facebookową?
Ciężko wyczuć czy to ten sam, sądzę nawet że rzeczony szpicel wie że nie pozostał anonimowy...
Jestem za tym by przykładnie napiętnować konfidentów za to co robią, łącznie z zakazem stadionowym nałożonym przez kumatych!
Radomir 100% poparcia!
Trapez Napisał(a):
> Normalnie afera watergate to pikuś
> Tu i terz dzieją się takie rzerczy .. że hej
> Wielka wrzawa o nic.
> Ktoś coś napisal, za chwilę nikt tego nie
> będzie pamiętal.
> Tylko kibice dmuchają i chuchają aby iskierka
> nie zgasa by żar "afery" się rozpalal
>
> Wielka burza w szklance wody
co racja to racja. Ja uważam, że sprawa wyjaśni się sama coś ktoś powie , ktoś się wygada pewno kiedyś to wypłynie. O Boże tylko nie znowu jakieś zakazy stadionowe i lanie po gębie byle kogo tylko dlatego, że nie lubi Radomira albo robi TP.
Sam nie lubię Pana Stanisława ale daleki jestem od robienia jaj i zachowań w ten sposób.
Ktoś tu ewidentnie szkodzi Cracovii.....dziwne że dziej sie to w sytuacji gdy paru "ogórków" zniknęło z forum
konfident to konfident, a dla konfidentów: WNR!
j ebać ten plotkarski portal i ich farmazony największą głupotą jest tekst że Radomir poprosił o wywieszenie transparentu z poparciem dla niego , ciężki stek bzdur o nic nie prosił zrobili go sami z własnej woli kibice !
kto pod kim dołki kopie ten sam w nie wpada !
RADOMIR SZARANIEC 100 % POPARCIA !
maaciek Napisał(a):
> Sam nie lubię Pana Stanisława ale daleki jestem
> od robienia jaj i zachowań w ten sposób.
ale to chyba nie tylko ten "dziennikarz" maczał w tym palce.
a ja nie wiem kto maczał, ale widzę kto oberwie.
Żeby Pasiak na Pasiaka donosił - to się w głowie nie mieści.. I to jeszcze w taki prymitywny sposób! Toż to metody rodem z drugiej strony Błoń. [s]Panowie[/s] konfidenci, którzy tak postąpili powinni mieć taki temat, drukowanymi literami pisany, widoczny dla wszystkich jak Ci co sprzedali mecz z Lubinem, aby potomnym zostało.
Albo i nie, jeszcze bardziej widoczny, z bębnami i przyklejony u góry forum! Czemu? Bo tamci goście to przynajmniej dla kasy zrobili...
Radek 1906 % poparcia.
tu nie można mówić o tym kto oberwie, poczekajmy na koniec sezonu, ośmieszą się sami, a to zdecydowanie dotkliwsza kara. będą skończeni jako dziennikarze. marzy im się kariera po łebkach, a nie ciężką, rzetelną pracą, to dostaną później coś specjalnego.
Wkurza mnie coś takiego.
Ja zapierdzielałem w handlu prawie siedem lat i w końcu udało mi się i zaczynam pracę w wymarzonym zawodzie.
- Lincz , w pizdu ... i nic wiecej
Szczerze, byłbym szalenie zdziwiony gdyby to ktoś z okolic TP lub zaprzyjaźnionych "bawił się" w tego typu najohydniejszą politykę z możliwych.
Rozumiem, że red. Malec nie pała zbytnią sympatią do Radomira, ale jednak myślę, że to byłaby przesada.
Mi to bardziej wygląda na zemstę.
Zemstę kogoś, kto jeszcze niedawno był w klubie lub blisko niego i pewne sytuacje mógł widzieć, a inne z racji piastowania swojego stanowiska wymyślić, a Weszło je po prostu kupiło/podało dalej, tj. na stronę.
To jest jedynie moje przypuszczenie, więc oczywiście bez nazwisk, bo najgorsze co można zrobić to wypisywanie potencjalnych winnych z imienia, ale wcale by mnie taki obraz nie zdziwił.
Po co te insynuacje wobec TP? Czy nie prościej zastanowić się, kto ostatnio stracił pracę w klubie?
Docent o kim myślisz?
docent Napisał(a):
> Po co te insynuacje wobec TP? Czy nie prościej
> zastanowić się, kto ostatnio stracił pracę w
> klubie?
albo stracił wpływy...
docent-nie sądzę żeby Tomasz Gawędzki coś takiego zrobił.Naprawdę.Chyba,że o kogoś innego Ci chodzi.
Akurat Staskowi z Matecznym już się nazbierało za inne sprawy niezwiązane z infantylnymi donosami do weszło.com.
Khalid Napisał(a):
> Ferencvaros Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Paru sku.rw.ysynów skompromitowało
> środowisko
> > kibicowskie Cracovii.
> >
> > Co to za kbice, że donoszą na siebie nawzajem
> do
> > weszlo?
> >
> > Widzicie, jak paru nieszkodliwych wariatow moze
> > zaszkodzic?
> >
> > Bo wczesniej sie chcialo pisac, ze na forum
> rzadzi
> > "establishment", ze nie pozwalamy na krytyke i
> ze
> > nienawidzimy Stawowego?
> >
> > Mamy za swoje wszyscy, nikt z tym w pore czegos
> > nie zrobil...
>
> Bardzo bym prosił o nie schodzenie do poziomu
> autora tych żenujacych donosów do Weszło
> i NIE OSKARŻANIE KOGOKOLWIEK BEZ DOWODÓW
Nikogo nie oskarżam osobiście, chociaż widziałem już oskarżenia na podstawie mniejszych przesłanek, możesz mi wierzyć.
W dupie mam to całe piekiełko, kliki, wpływy, interesy i pseudodziennikarzyny...
To obrzydza i odrzuca od jakiejkolwiek chęci zaangażowania sie w cokolwiek.
Mam nadzieję,że to kiedyś wyjdzie,kto ewentualnie kopał dołki na taką skalę...A wtedy "Bóg Wybacza-Cracovia Nigdy".Teraz te(ta)osoby zapewne czytają to forum,więc powiem wam tylko tyle od siebie-ciepły mocz wam na twarz,a resztę dopowie kiedyś życie...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)