Knur - nic dodać nic ująć
-
-
Radomir Szaraniec - Wiceprezes - Powodzenia!
Relacja z meczu na stronie Cracovii jak zwykle nie działa to są proste sprawy do załatwienia a wy jak zwykle włazicie wiceprezesowi do .... trochę więcej obiektywizmu poproszę
Mam 2 pytania:
- czy jest coś, za co Radomir nie odpowiada?
- dlaczego Panowie allthebest czy Jareczek nie kierują swoich pretensji do np. Tabisza?
Alocha o to chyba chodzilo Profesorowi. Nagle zrobilo sie cicho o Tabiszu, a wszystkie pretensje do Radomira.
To teraz przydałby się transparent " JAKUB TABISZ 0% POPARCIA TRYBUN! ", białe chusteczki, a do tego ryk z trybun "Jakub Tabisz MUSI ODEJŚĆ!" : )
Jareczek Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Relacja z meczu na stronie Cracovii jak zwykle
> nie działa to są proste sprawy do załatwienia a
> wy jak zwykle włazicie wiceprezesowi do ....
> trochę więcej obiektywizmu poproszę
a to Radomira wina, ze serwery Comarchu nie wytrzymaly obciazenia ?
Za to bierze kasę i to nie małą żeby przewidział że jak nie ma relacji TV , to będzie duży ruch w sieci i wydać odpowiednie dyspozycje pracownikom technicznym itp....
Jareczek przestań chłopie jątrzyć !
Jareczek Napisał(a):
> Za to bierze kasę i to nie małą żeby
> przewidział że jak nie ma relacji TV , to
> będzie duży ruch w sieci i wydać odpowiednie
> dyspozycje pracownikom technicznym itp....
nie wiem czy zauważyłeś ale Radomir jest wiceprezesem Cracovii a nie Comarchu
Karvin Napisał(a):
> Jareczek Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Za to bierze kasę i to nie małą żeby
> > przewidział że jak nie ma relacji TV , to
> > będzie duży ruch w sieci i wydać odpowiednie
> > dyspozycje pracownikom technicznym itp....
>
> nie wiem czy zauważyłeś ale Radomir jest
> wiceprezesem Cracovii a nie Comarchu
poproszę jakieś merytoryczne uwagi a nie zbywające....Profesor nie toleruje takiej nie kompetencji...
A jeśli macie jakieś pojęcie o sprawach technicznych to dobrze wiecie jakiego typu była to awaria na pewno nie przeciążenie serwera strony (można było spokojnie na nią wejść ).....
Nie powiem coraz ciekawiej sie robi,coraz ciekawiej .....
Panowie - ja osobiście nie znam Radomira, ale już od kilku ludzi związanych blisko z naszym Klubem słyszałem, że Radomir nie radzi sobie na zajmowanym stanowisku, a wszelkie swoje niepowodzenia tłumaczy brakiem zgody i wsparcia ze strony Tabisza.
Żeby była jasność - Tabisz to szuja, ale czy aby nieporadność w wielu kwestiach pana Radomira brała się li tlko i wyłącznie z tego że manda Tabisz to paraliżuje...?
Daje to pod rozwagę - szczególnie STC
CracoviaNH Napisał(a):
> Panowie - ja osobiście nie znam Radomira, ale
> już od kilku ludzi związanych blisko z naszym
> Klubem słyszałem, że Radomir nie radzi sobie na
> zajmowanym stanowisku, a wszelkie swoje
> niepowodzenia tłumaczy brakiem zgody i wsparcia
> ze strony Tabisza.
nazwiska tych ludzi or it didn't happen
CracoviaNH Napisał(a):
> Panowie - ja osobiście nie znam Radomira, ale
> już od kilku ludzi związanych blisko z naszym
> Klubem słyszałem, że Radomir nie radzi sobie na
> zajmowanym stanowisku, a wszelkie swoje
> niepowodzenia tłumaczy brakiem zgody i wsparcia
> ze strony Tabisza.
>
> Żeby była jasność - Tabisz to szuja, ale czy
> aby nieporadność w wielu kwestiach pana Radomira
> brała się li tlko i wyłącznie z tego że manda
> Tabisz to paraliżuje...?
>
> Daje to pod rozwagę - szczególnie STC
Jeszcze się taki nie narodził by wszystkim dogodził a szczególnie to tyczy się Polaków niestety.
ale sprzedaż biletów przez internet załatwił.
Po za tym powiążę Ci ręce i nogi wrzucę do wody i zobaczę jak będziesz pływał. Taka jest sytuacja Radomira w Klubie.
Nie przesadzajmy.
Nazwisk nie zamierzam podawać...
Ale napisze że chodzi m.in. o kampanie reklamową dla hokeistów oraz sprawę organizacji obchodów 100-lecia stadionu z książką w tle, czy chocby prezentacji drużyny piłkarskiej przed tym sezonem
Dla dobra CRACOVII trzeba zastanowić się czy osoba na tym ważnym stanowisku spełnia swoje podstawowe zadania
[b]Jeszcze raz daję to wam pod rozwagę[/b]
Tym się chyba powinien zajmować rzecznik albo osoba od PR a nie vice prezes, to są jakieś duperele.
@maaciuś a napisz mi jakimi duperelami twoim zdaniem powinien zajmować się wice-prezes i to wyłoniony ponać z grupy kibicowskiej???
Jak ktoś nie może wywiązać się z swoich obowiązków bo ktoś inny trzyma go za ręce lub w w inny sposób uniemożliwia działanie.-to powinien chyba głośno i otwarcie zrezygnować
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)