Ferencvaros Napisał:
-------------------------------------------------------
> Czyli to nie jest poparcie "kilkudziesięciu znajomych, którym nawija makaron na uszy" tylko raczej całych trybun? :)
Oj tam oj tam
Pewnie chciałbyś żeby jeszcze cały stadion skandował: Radooooomiiiir Szaraaaaaniec !!!
Były przecież ważniejsze rzeczy do skandowania np. Areczka gol
i to przy rzucie roznym dla przyjezdnych...
PS.
Pełne poparcie na Cracovii to jest 1906%
-
-
Radomir Szaraniec - Wiceprezes - Powodzenia!
Myślę, że 100% spokojnie wystarczy w tym momencie :)
Dzięki STC!
raf_jedynka Napisał(a):
> PS.
> Pełne poparcie na Cracovii to jest 1906%
i znów byłaby afera o kradzież pomysłu.
kiedys było u parchów 1906% poparcia dla cinkciarza.
ian thorpe Napisał(a):
> Szarańca broni, to co robi czyli np :
> - załatwienie części transferów, których
> domagał się Stawowy
> - internetowa sprzedaż karnetów
> - Nike ubierający kopaczy
> - poprawa nastrojów na trybunach
..no dobra, ale
+ gdzie dyrektor sportowy,
+ gdzie grajki, które miały pomóc utrzymać ekstraklasę,
+ gdzie napadzior na I ligę,
+ gdzie sponsor dla hokeistów,
+ gdzie jacykolwiek sponsorzy dla piłkarzy (banery reklamowe na stadionie wyglądają żałośnie),
no i
+ gdzie te ledy?
Dorwas
- nie ma i nie będzie na chwilę obecną. Nie z winy Szaranca, bo rozmowy były prowadzone z konkretnymi nazwiskami.
- skład jest okrojony o pieniądze z kieszeni Filipiaka. Zawodnicy, których domagał się głosno w wywiadach Stawowy - są. Że nie wszyscy ? Nigdzie tak nie ma, że trener dostanie 100% zapotrzebowania. Teraz też nie jest winą Szarańca, ze nie mamy napastnka, którego b. chciał WS. Sam w wywiadzie potwierdził kosmiczne żądania za tego kopacza.
- sponsor hokeistów ? To nie jest problem Szarańca, tylko tej niszowej dyscypliny w Polsce. Niestety, nie ma zapotrzebowania na transmisje z ligii, nie ma więc sponsorów, nie ma kasy. Nie chodzi o znalezienie sponsora, na zasadzie z warzywniaka, tylko o poważne wzmocnienie tej sekcji. Jest problem.
- Sponsorzy drużyny kopaczy ? Problem trochę ten sam co w hokeju. Po "sukcesach" na arenie międzynarodowej naszych kopaczy, kryzysie światowym, łątwiej wydać dzisiaj pieniądze na dziwki niż na sport. Brutalna prawda. Ledy były na Ekstraklasę
Dorwas ubawiłeś mnie :D Koncert życzeń to był fajny program, ale niestety wraz z upadkiem komuny spadł z ramówki, sorry
OK, ale co konkretnie wniósł RMSzar, że ma mieć aż 100% poparcia. Nie zrozumcie mnie źle, też go lubię i fajnie, że jeden z nas, prawdziwych kibiców, jest we władzach klubu, ale jak ten adwokat diabła, chciałbym wiedzieć, za co tak bardzo mam go popierać. Oczywiście każdy mój argument wyrażony w poprzednim poście można zbijać odwołując się do kieszeni Prezesa, przywołując złego Tabisza, albo szukając innych winnych naszego kulawego losu, ale ja po prostu chcę wiedzieć, co konkretnie Wiceprezes wniósł do naszego klubu. Za przykłady takiego działania nie uważam bynajmniej sprzedaży biletów przez internet (mamy XXI wiek i tak bilety sprzedają nawet w Bełchatowie, Zabrzu, czy innych Gliwicach), strojów Nike`a (klub z kilkunastominutowym budżetem stać chyba na zakup strojów każdej, dowolnie wybranej marki), czy poprawy nastroju na trybunach (sam zasiadam na nich od ponad 30 lat i mój obecnie lepszy nastrój nie jest w najmniejszym stopniu związany z osobą Wiceprezesa, tylko troszkę lepszymi wynikami drużyny). Napiszcie proszę za co mam w 100% popierać RMSzara?
WRACA STARE - TABISZ NIE CHCE BYĆ W CIENIU !!!
Dorwas, oto podstawowe powody:
-jak rmszaszowi nie wyjdzie, to kibice raczej długo nie dostaną takiej szansy, żeby mieć swojego reprezentanta w klubie
-jest to wiceprezes, do którego nawet taki przeciętny kibic jak ja czy Ty ma jakiś tam "dostęp"- to jest chyba ewenement na skalę ogólnopolską
-bo ma on na celu dobro Cracovii, a niestety, co do Tabisza i Filipiaka takiej pewności nie ma
A bardziej konkretnie:
-sfinalizowane transfery, nowy trener- jako tako to wygląda, a Cracovię trzeba budować od PODSTAW po ostatnich latach
Uważam, że trzeba dać czas, bo do zrobienia jest chyba więcej, niż nam wszystkim się wydaje.
Najważniejsze pozbył się 13 pseudo-grajków!!!
Rozumiem, że pomysł zwolnienia rmszar to pomysł JF , bo tylko on to może wprowadzić w życie.
czy ktoś, spokojnie, bez nerwów, może mi wytłumaczyć dlaczego akurat teraz?
Wiadomo, że są braki, ale nie od dziś, a ostanio sytuacja się poprawia.
Sportowo tez nie najgorzej. To o co chodzi?
Z strony Stowarzyszenia wynika że MATacze, SMALcownicy i inni "dobrze" życzący mocno działają.
Poparcie dla rmszara!
Ja sie zgadzam z Dorwas i zadam jeszcze kilka pytań
- dlaczego na naszym stadionie nie ma organizowanych żadnych koncertów czy innych eventów? Przecież tu nie ma znaczenia w której lidze gramy.
- dlaczego nie było żadnej "kampanii" reklamującej sprzedaż karnetów?
- dlaczego nie ma akcji reklamowych na uczelniach, szkołach, w sklepach etc.?
- dlaczego reklama dnia meczowego ogranicza się tylko i wyłącznie do plakatów na mieście oraz do fb?
- dlaczego nie ma nowych sponsorów? nie mówcie mi że to wina 1 ligi, w pierwszej lidze też można sie reklamować, pewnie za mniejsze pieniądze ale można. Obecnie bandy na naszym stadionie STRASZĄ!!
A to Radomir jest od marketingu?
jest
Przecież Świadkowie Jehowy robią swoje imprezy. A poza tym:
- "Mamy pewną strategię promocji poprzez kulturę i jej się trzymamy. Organizujemy imprezy o dużo szerszym zasięgu, takie jak: Coke Live Festival, Selector Festival czy Festiwal Muzyki Filmowej. Nie potrzebujemy tworzyć incydentalnych wydarzeń, które byłyby dla tych imprez konkurencyjne" - wyjaśnia Magdalena Sroka, wiceprezydent Krakowa.
Sorki ale moze mi ktos wytlumaczyc o co chodzi ze tak popieracie Rmszara??
O co chodzi z tym haslem rozwieszonym na meczu i oswiadczeniem STC ??Komus sie juz znudzil i chca sie go pozbyc??
Radomir jest i od organizacji, i od pionu sportowego, i od marketingu, a teraz pewno i PR może mu przypaść, wraz ze zwolnieniem TG.
Filipiak, by uspokoić trybuny, wziął na pokład Radka, ale (tu być może popełniono błąd przy negocjacjach) nie dał mu władzy. (sam pisałem, że zmiany na dobre zaczna się wtedy, kiedy nowy człowiek będzie miał władzę wywalić Tabisza. nie po to, żeby od razu to zrobic, choć byloby to kuszące, ale żeby MÓGŁ to zrobić. wtedy syn Kańczugi może poprawiłby jakoś swojej pracy).
no i teraz albo rmszar mógł po krótkim czasie rzucić tym w pizdu - a wtedy FIlipiak dostaje do ręki świetny argument (dałem kibicom szansę, no i pokazali, co potrafią), albo zacisnąć zęby i walczyć z oporem materii w MKS. popytajcie kilku Pasiaków, ktorym zdarzyło się pracować na Wielickiej, jaka to jest orka na ugorze, jak cholernie trudno przepchnąć cokolwiek sensowego.
ja sobie więcej obiecywałem po przejściu Radka z STC do MKS, ale też zakładałem, że bedzie miał większe pole manewru i będzie mógł sobie dobrać kilku współpracowników wedle uznania. że bedzie miał swobodę działania. tymczasem Radek jest tam SAM - i na to trzeba brać poprawkę przy ocenie jego działań.
mimo, że trudno Radkowi wystawić ocenę bardzo dobrą, to i tak dobrze, że jest tam ktoś od nas, kto myśli o Pasach non stop. jest kilka widocznych efektów jego pracy, ale myślę że jest też kilka mniej widocznych - mi wystarczyło kilka rozmów w Doniecku z hokeistami, żeby się utwierdzić w tym, że dobrze, że Radek jest w MKS.
ponieważ rmszar w MKS jest sam, to potrzeba mu wsparcia trybun. trzeba też być świadomym, że jeżeli frakcji (niewielkiej, ale hałaśliwej) ryjącej pod Radkiem udaloby się go wysadzić z siodła (same takie zabiegi uważam za szczyt kurewstwa), to raczej nie zostanie zastąpiony kimś z ruchu kibicowskiego - bo kibice swoją szanse mają właśnie teraz. a po Radku przyjdzie pewno jakiś korpoklon Tabisza, czy inny koleś, który nie będzie miał "pleców" w postaci trybun i będzie w pełni podległy Tabiszowi, jak ongiś Wysocki.
ian thorpe Napisał:
> - Nike ubierający kopaczy
Czy stoje Nike to jest jakas wartosc sama w sobie?
Kiedy Kraksport wskoczył ze swoimi strojami przed rundą wiosenną można tłumaczyć uchybienia w ich wyglądzie
tym ze zabrakło czasu aby to były koszulki w tradycyjne pasy
Teraz jednak mineło już poł roku i co?
Sprzedaliśmy tradycję za srebrniki?
Jest jeszcze jedna sprawa która moze być poprawiona
i dotyczy wyglądu opaski kapitana drużyny
Opaska w barwach klubu to naprawdę jakiś kłopot?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)